Jump to content

Препоръчани коментари

Редактирано от Stela
  • Отговори 42
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Напомня ми на "Извинявайте, че сме щастливи" на Таня Боева.

Не ме грабва много...

Кой беше оригинала? Еххх, слушала съм я.. дали не беше на Деспина Ванди нещо пак ...

Честно казано, очаквах повече. Припевът трябваше да е по-избухващ, с по-добро и ударно изпълнение, така ми е малко flat. Иначе текстът както винаги е добре, но е можело и по-добре. Дразни ме, като се пее за алкохол и цигари, в какъвто и да е контекст. Като цяло има шансове да стане известна, щом и "Ех, любов" стана, нооо можеше и по-добре.

Казваш, че сега без мен много ти вървяло.

Явно и на тази среща ще се лъжем с теб.

Все едно не знам от теб как ме е боляло.

Но ако ме питаш мен, всичко е наред.

Ако чуеш да ти казвам: "Липсваш ми! Искам те!",

от уискито е, вярвай - всичко е наред.

И очите ми да видиш плувнали в сълзи,

от цигарите е, вярвай - всичко е наред.

Моля те, недей да искаш с теб да бъда честна.

Тръгвай и не се обръщай - по-добре е така.

Ще те заболи да чуеш истината трезва

от пияни и тъжни устни на една жена.

И аз съм слушал оригинала на тази песен. Но май мъж я изпълняваше или се лъжа? Ами харесва ми, слушаше ми се нещо подобно от Ивана. Интересна е и макар, че не е редно да сравнявам два различни жанра, другата песен ми хареса 1000 пъти повече! Просто в един и същи ден с онази уникална песен..... Иначе съм доволен! И да кажа, че е много красива в този клип и клипчето май е най-доброто нейно в последно време.

Оригинала.

Яка песен и клип. В припева трябваше да има избухване.

От кога те чакам, Иванооооооооооооооооооооооо !!!!!! Да се събудиш от зимнияяяя си сън :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :phpgrin2: :phpgrin2:

За съжаление песента няма да се върти от дж-те само защото няма туп,туп и текста не е за каравани,морета, и т.н

Много много много приятно съм изненадан...Особено от народната :Х :)

Не знам, но ми е много тъпа и под нейното ниво, то като цяло, през последните 4-5 години, всичко е много зле при нея.

Оригинала е с толкова хубав и богат аранжимент, тука звучи все едно само Румен църка по клавира и Стояна бумка отстрани.

Хубава песен, текста също.Изпълнението ми идва малко слабичко, нетипично за нея.Припева е по-заспал и от куплетите.

От видеото обаче съм приятно изненадан :Vishenka_05:

Отново качествена и силна песен. Ивана затвърждава позиции за пореден път и с този проект. Видеото е убийствено!!!

Гръцкият аранжимент наистина е много по-добър, но и версията на Ивана ми харесва. Браво, че предлага нещо качествено отново! Клипът е много красив.

Не е моята песен! Това че лелчинка е любимата ми певица може би от 15 години, не означава, че трябва да харесвам всичко, което пуска и да бъда винаги доволна, само защото е нейно.

Явно след като си изпяла текстове като "Пирова победа", "Аз съм с теб" и "Не искам да знаеш" няма надскачане - новият текст е слаб и обикновен за Ивана. Аранжиментът е постен, клипът не впечатлява. Разочарована съм от тази песен, едва ли ще я слушам кой знае колко.

И аз очаквах повече, приятна, хубава, песен, но очаквах нещо по-ударно. Музиката с текста някак не съм сигурен дали си отиват, интересно защо това е подготвяно толкова време, преди пускаше по-силни неща за по-кратки срокове, нищо, сега ще чуя другата.

Поредния изсилен текст с претенция да е много стойностен и истински, а то е поредица от клишета, която дори е неритмична и на моменти въобще не се връзва с ритъма на песента.

Клипа е поредния й от поредицата едно и също, разбрахме че се харесва само в 2 типа кадри, обаче на нас ни омръзнаха!

Вчера предупредих, че се притеснявам за аранжимента...и не ме разочароваха. Цялата ударност на оригинала е изгубена! :girl_cry2: Много се дразня. И все пак, песента е много приятна, а и клипът е много хубав, всъщност най-хубавият ѝ клип от много години насам!

Харесва ми. Ивана си поддържа добро ниво. Но е напълно възможно другата песен да стане по-известна.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...