Jump to content

Pumpkin

Ramaniacs
  • Коментари

    144
  • Регистриран

1 Последовател

About Pumpkin

  • Рожден ден 22.11.1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    http://store.picbg.net/pubpic/33/D8/d727eb7c290e33d8.jpg

Pumpkin's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. 1. Композитор на годината Даниел Ганев 2. Аранжор на годината Даниел Ганев 3. Текстописец на годината Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината Георги Марков 5. Дебют на годината Валерия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Джулия 7. Успехи зад граница Камелия 8. Оригинално медийно присъствие Луна 9. Оригинално сценично присъствие Камелия 10. Най-добро изпълнение на живо Анелия - Дай ми още 11. Кавърверсия на годината Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 12. Балада на годината Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат 13. Дискотечен хит на годината Емануела - Виновна 14. Сензация на годината Наско Ментата - Шушана 15. Артистично присъствие във видеоклип Галин - #MeGusta 16. Видеоклип на годината Галена - #TheBo$$ 17. Колаборация на годината Камелия и Гъмзата - Дразни ме 18. Солова песен на годината Галена - Moro mou 19. Певец на годината Азис 20. Певица на годината Галена
  2. Някой от Пловдив да разполага с 4-5 билета, защото са изчерпани? Или да знаете на място дали ще се продават, или пък да пускат без билети, както на последните концерти?
  3. Pumpkin

    Online: Ивана - Всичко е наред

    Много яка, напомни ми защо ми е била любимка.
  4. Браво, браво, Борката и тва лято с хит.
  5. След този коментар спрях да чета.. Надявам се единици да мислят като теб, че положението ще е трагично. По света има милиони болни хора, и това означава, че не трябва да не се помага останалите обитатели ли? Едни помагат на болните хора, втори за защита на животните, трети за защита на растителната природа, а други знаят само да недоволстват, какво лошо има, че някой е избрал да помага на животните? Това да агитира на участия е много одобра стратегия, защото едва ли повечето биха разбрали за инициативата. И нещо, което ми направи изключително впечатление беше, че когато й даваха бакшиш, тя ги оставяше в кутията, евала! Каза и думи, които не оставиха никой безразличен и повечето решиха да помогнат.
  6. Pumpkin

    Online: Райна - Няколко рокли

    Тази жена е Богиня! :1000 (34): :1000 (34): Иначе и песента е яка, дано да се забележи. Мастер няма ли още, мп3 поне?
  7. Супер тъпа песен, типична за Килата, ще е хит. Клипа цепи!
  8. Pumpkin

    Online: Преслава - Аматьорка

    Каква е тая пумия? През цялото време имах чувството, че песента е на Татяна и в клипа е тя. Музиката е позната до болка, текста е отвратителен, клипа е сглобен от няколко на Татяна, единствено изпяването е добре. Ако ще е хит, ще е на ниво "защото е Преслава", след месец следа няма да има от тая песен...
  9. След 2-3 години ще е №1 това момиче, помнете ми думата. Песента е страхотна, заради името на Галин ще влезе в дискотеките и съм сигурен, че ще стане хит. Не знам какви пластични операции ви гонят много е красива даже, промили са ви мозъците с пластмасови табуретки. Гаджета ли са с Галин или е само за клипа?
  10. Pumpkin

    Вашите пътешествия

    Kusadasi Статуята на града Marmaris По главната. От хотелът, където бяхме отседнали. Плажната ивица е много тясна, но за разлика от това не можеш да видиш дори един фас по земята. Морето е страхотно, но водата е супер солена.. Една от най-големите дискотеки, Арена, капацитет над 3 000 души и беше пълно. Пускаха и българска музика, може би защото 90% бяха българи, но само Теодора, Азис и Преслава + Употребена и Дим да ме няма. В 3h затварят всички врати и пускат пяната, тръпката е уникална. Невероятен град, всичко е толкова чисто и изрядно, хората се отнасят супер мило, особено продавачите и сервитьорите, в България това ни липсва, може би от начина на живот. Единственото, което ми направи лошо впечатление беше, че колите не спират на пешеходни пътеки, а напротив - засилват. Инетересното беше, че местни почти нямаше, а най-вече чужденци, и то повечето от България.
  11. Pumpkin

    Online: Фики - Бум

    Добре де, толкова ли трудно беше да хванат едно хубаво момиче, за каквото всъщност се пее, и да позира, а тоя да се показва от време на време. Ще се абстрахирам от клипа и ще се опитам да пусна 1-2 пъти песента, че да има шанс да ми хареса.
  12. Страшна е! Броенето радва най-много. И клипа е добре измислен.
  13. И Пантера и Спри да ми досаждаш са достатъчно големи хитове, че да втръснат, за момента втората е по-голям хит. А Нокаут и без да е хит омръзва след второто слушане. Иначе №1 точно сега е Дай ми свобода.
×
×
  • Create New...