Jump to content

Препоръчани коментари

Пълен провал ! На Фики тая година не му върви , само провали ... участията по малко ... А от другата страна -квото и с когото да изкара нещо Галин , става тотален хит . Просто го мачка от всякъде !

Галин може да си мечтае за хит като ''Бум''.

• Отговори 68
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Супер е песента...очаквах мазен кючек, но ме изненадаха :) Хубав текст, приятна мелодия, смотан клип

Галин може да си мечтае за хит като ''Бум''.

+1. Дори и "Секс за ден" е по-голям хит от "Роклята".

Колкото до дуета - харесва ми, доста неочаквано ми дойде. Очаквах друг тип песен.

Песента е супер яка, от видеото очаквах повече...

Много ми хареса, заедно с "Градът" на Джена са ми най-любимите песни в последните 2-3 години. Имат някакво звучене като фолка 2005-2006, който страшно много обичам.

Как пък никой не си даде сметка за финала на това видео!

Азис позволи на Фикрет да го нокаутира и да го повали на земята. Може да ви изглежда несериозно и невъзмоцжно, но Азис е документирал чрез това видео предаването на щафетата и на короната на краля на фолка. Жалко за избора му на последовател, но предвид любовта му към Турция и турската публика.

Песента е поне слушаема, въпреки ужасното виене на единия.

A защо текстът е такъв, да не би да са гаджета? :1000 (29):

Как пък никой не си даде сметка за финала на това видео!

Азис позволи на Фикрет да го нокаутира и да го повали на земята. Може да ви изглежда несериозно и невъзмоцжно, но Азис е документирал чрез това видео предаването на щафетата и на короната на краля на фолка. Жалко за избора му на последовател, но предвид любовта му към Турция и турската публика.

Песента е поне слушаема, въпреки ужасното виене на единия.

A защо текстът е такъв, да не би да са гаджета? :1000 (29):

И аз това си помислих :1000 (29):

Не ми харесва особено, но поне не е цигания и Фикрет не е толкова противно грозен както в клипа на "Бум".

Лично на мен не ми харесва, дори след опитът при второто слушане.

Култово: „Правя си снимки нацепен – много красив”... Нямам думи!

Идва ми страшно провлачена, пеенето с много орнаментика, а мелодията ритмична и несъответстваща на пеенето. Същата история като на Джена последната!

Какъв денс ритъм, а Фики навива като малоумен ходжа, мега зле! Текста е тъп с някои интересни фрази, поне до втората минута, не издържах до края.

Не знам, но Фики с всяка изминала минута става все по-грозен и нелепо изглеждащ. Много жалко, какво му стана след "Горе-долу"? Много е зле като цяло... :/

Ама много ме кефи как казвате "проекти" на набързо скалъпените чалгаджийски тюрлю гювечи :3fdb8960598fa63e:

Голяма тъпня е всичко, никаква кулминация, супер заспалата песен .. и като се сетя, че това нещо ще се възхвалява до небесата :mf_surrender:

И аз като повечето очаквах някаква мазнотия, но даже съм приятно изненадана. Доста различно парче като за двамата, приятна музика. Трябва да ги поздравим, че не са търсили лесното, а залагат на по-различно звучене. Може би няма да е най-големия хит, но е готина песен.

Фики тук изглежда по-нормално и модерно. Много по-симпатичен е като не се пъне във всеки клип да си показва плочките.

Слабо. Ама да не бърза със следващия клип, че аман тая година от него.

Тая песен много ме зарибии..Това вече рядко става...

А в тоя форум има няколко типа песни:

1.Оф какъв е тоя кючек-пълна цигания!

2.Оф поредната Оцкова/Кости боза

3.Оф какъв е тоя денс/балада-скучна е.

Добре, че не правеха песните по мненията тук, че нямаше да има добра песен..:Д

Много яка музика, но текста е толкова несъобразен ... постоянно или го наблъскват, или го провлачват, за да си стигнат ритъма.

Няма да е голям хит, но поне не е мазнотията, която очаквах.

О егати тъпата песен, тотален резил! Не бих я пуснал втори път.

Това ли е различното звучене, все едно Inna - Hot, да не говорим че въобще не върви на анадолското виене на Фики...

Как си е мислел че ще пее поп и джас с неговите мазни маймунски звуци!

Нека види,че от всяко дърво-свирка не става, че много си беше повярвал с тези хитове!

Пълен провал ! На Фики тая година не му върви , само провали ... участията по малко ... А от другата страна -квото и с когото да изкара нещо Галин , става тотален хит . Просто го мачка от всякъде !

Няма такова нещо. Колкото и да не ни се иска да го признаем - Фики е по-харесванията, песните му са по-големи хитове.

И мен не ме кефи и тази, но пак ще стане хит, заради имената и на двамата.

Пуснаха я по Планета HD в едно заведение, обаче честно казано никой не обърна внимание от компанията или от хората там като цяло. Мен също не ме впечатли, сега я преслушах на спокойствие - не ми допада, а клипът е ужасен. И аз мисля, че проектите на Галин са по-яки!!!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...