Jump to content



Камелия - Митко Пайнера


Препоръчани коментари

Камелия: Махнах се от "Пайнер", защото ми писна да си плащам, че работя!

 

Из интервюто, дадено от Камелия в миналия брой на „ШОУ”:

 

Камелия: „Причината, поради която напуснах, са схемите, в които фирмата работи. Там не се работи професионално, както беше преди години. Там продуцент вече не съществува под формата, която хората разбират значението на тази длъжност… Нека първо кажа, че аз не искам да показвам мускули на никого, не искам да се конкурирам с никого.

 

Все пак „Пайнер“ е монополист - един човек няма как да се бори с това нещо, защото борбата ще е загубена. Имам претенции за интелигентен човек и не мога да тръгна с рогата напред, да тръгна срещу монополист. Тази битка е изгубена… Когато си с различно мислене и различно поведение, различен модел на работа, естествено, че монополът се опитва или да те изхвърли или да те изтрие. Аз обаче не мога да мисля по другия начин! Не чувствам вина от това, че не обичам да бъда част от масовката - да вярвам сляпо на някого, когато виждам с очите си, че това не е така.

 

Предпочитам да вярвам на собствените си очи, отколкото на някой, който само казва: „Вярвай ми“. Когато виждам, че се говори едно, а се върши друго – няма как да продължа… Пред мен се говори едно, а задкулисно се въртят схеми. Не мога да се съглася с това нещо и си тръгвам. Исках да си тръгна преди 4 години - имах договор и не ме пуснаха. Изчаках да ми изтече договорът, затова и не издавах песни, не пуснах нито един клип през това време. Не ме е мързяло да работя - просто нямах стимул. Каквото и да пусна, то ще бъде малко завъртяно, ще бъде леко отдръпнато, няма смисъл да си губя продукцията, за която аз съм платила и утре да не мога да си я взема. Нямам нищо против, ако някой реши да си следва тази схема - това е личен избор… Всичко, което съм преживяла - като болка, като сълзи, като радост, като радостни моменти, трудности, вътрешна борба с мен и егото ми – за всичко съм радостна, че ми се е случило”.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Инж. Митко Димитров: Камелия тепърва ще узнае каква е реалността!

 

- Инж. Димитров, каква е тази война, която водите с фолкпевицата Камелия? Доскоро тя бе част от вашата фирма. Защо се получава така?

 

- Война?! Не, по-скоро гледаме как да се дистанцираме от капризите на един объркан и раздразнен изпълнител. И ако за нея интервютата са PR, то аз не се нуждая от такъв.

 

- Цитирам ви дословното й съобщение във Фейсбук, в което очевидно се обръща към вас: „Днес разбрах, че песента „Само за минута“ е премахната от канала на „Планета” и че моето име е посочено като причина за това. За да съм коректна към случката, държа да припомня на г-н Продуцента, че за да бъде излъчена в ефира на телевизия „Планета” песента „Само за минута”, аз като изпълнител трябваше и подписах документ, с който се отказвам от всички права относно песента за години напред във времето. Е, питам г-н Продуцента как мога да изисквам премахването на песента, без да имам права върху нея? Единственото, което изисках, е да си взема песента „Престъпно е”, която песен е собственост на „Камс Продакшън”! Свалянето на песента „Само за минута” е едноличен акт на собственика на „Пайнер”. Какво го е мотивирало, не знам. Не одобрявам лъжата, манипулацията и задкулисните схеми и моля името ми да не бъде използвано като изтривалка за чужди решения”…

 

- Преди време г-ца изпълнителката ни предостави правата на въпросната песен, продуцирана от нея. Тогава горещо настояваше за повече излъчвания от всички, което беше абсурдно и недопустимо. Трябваше ли да пренебрегнем останалите изпълнители за сметка на нейния каприз? Сега пък ни се обяснява писмено, че правата били дадени, ама си ги отнема и да спираме да я излъчваме. След раздялата ни излъчванията бяха прекратени, единствено само с част от песента рекламирахме нейните участия, предварително поети от нас. Но явно тя е и против това. За изпълнението си в песента на Галин „Само за минута” и участието си в клипа тя разписа договора за предоставяне на правата в последния момент и за нас бе логично да си помислим, че ще си ги отнеме по подобен начин. Затова избрахме предварително да спрем клипа. Тук потърпевш е само Галин, защото песента е негова, а и той е във фирмата. Какъв е нейният проблем, не мога да разбера?!...

 

- В интервю пред „ШОУ” Камелия твърди, че е напуснала „Пайнер” заради схемите във фирмата, в която всъщност „продуцент няма, защото всичко се плаща от самия изпълнител”. Как бихте коментирали това?

 

- Какви схеми?! Всичко е въпрос на взаимен договор, какъвто беше направен и с нея. Не може да желаеш за получаваш почти всичко от приходите, а другата страна да ти плаща почти всички разходи.

 

- На практика, ако един изпълнител плаща всичко сам, ролята на продуцента се обезсмисля, не е ли така?! Защото така излиза от нейните думи…

 

- От нейните думи - да. Но процесът не се свежда само до плащане на песни и клипове. Тя тепърва ще узнае каква е реалността.

 

- А вярно ли е, че от момента, в който тя вече не е част от фирма „Пайнер”, са били изтрити всички нейни песни от интернет платформата, както и от телевизия „Планета”? Самата Камелия обърна по-специално внимание на дуета си с Галин…

 

- Вярно е. И какъв й е проблемът? Аз вече обясних за видеоклипа на Галин.

 

Нямам никакво доверие на Камелия. Тя не зачита нито дадена дума, нито писмени договори. Когато влезе в „Голямата уста”, декларирала, че няма договор с „Пайнер” въпреки съществуващия тогава с нас трудов и продуцентско-издателския договор, който бе в сила, защото срокът му автоматично бе удължен. Впоследствие продуцентите на предаването искаха нашето съдействие, за да я съдят за невярно деклариране, но аз отказах въпреки некоректното й поведение и спрямо нас.

 

Поисках от нея удължаване на изпълнителското право на песните, продуцирани от нас след изтичане на десетте години. Тя даде съгласие, когато разговаряхме. След това, пред изпълнителния директор на фирмата г-н Запрянов отказва да подпише споразумението ни. След месец отново разговарях с нея и тя отново даде съгласие на думи, но пак отказа да го подпише. Нищо друго не ни оставаше след това разиграване освен да изтеглим песните и клиповете й.

 

- Била ли е наказвана, например да не получава награди? Изобщо има ли такава практика спрямо изпълнителите – от това, което Камелия твърди, излиза, че едва ли не годишните награди са вътрешнофирмени?!

 

- Това, че почитателите са гласували повече за други изпълнители, не значи, че е била наказвана. Такава мисъл може да витае само в главата на един самовлюбил се изпълнител, който за неуспехите си вини единствено другите

 

- А как бихте отвърнал на думите й: „Искат да ме изтрият с гумичка, но няма да стане толкова лесно!”?

 

- Искаме да нямаме повече вземане-даване с изпълнител, който не знае какво иска. Това е наше право. Ние не се оплакваме и не желаем да се обясняваме. Всичко приключи. Ще се радвам да не обсъждам повече изпълнители, които не са част от фирма „Пайнер”.

 

- На какъв принцип се раздават наградите на изпълнителите?

 

- Според зрителския вот. Това много ясно се вижда от гласуванията по категории.

 

- Сега, след като Камелия вече не е част от „Пайнер”, а вие имате солидни позиции в бранша, означава ли това, че ще „й подливате вода”, жаргонно казано? Питам ви неслучайно, за да назовете още веднъж нещата такива, каквито са, защото според мнозина сега, едва ли не, ще уговаряте дискотеките да не я канят…

 

- Както се вижда, изпълняваме си ангажиментите за участията на Камелия, поети преди време. Грешката е наша, че предварително сме ги поели, след като знаехме, че договорът ни с нея изтича.

 

- От думите на Камелия става ясно, че още преди четири години е искала да напусне фирмата, но тогава не сте я пуснали… По каква причина?

 

- Голяма грешка от моя страна! Щях да си спестя много нерви и разочарования.

 

- Какъв процент истина се съдържа в твърдението, че Глория също напуска „Пайнер”?

 

- Никакъв. Готвим с нея заедно бъдещи проекти, които не бих желал да коментирам без нейното съгласие.

 

- Според тиражираните информации Глория е обидена, че новите попълнения на фирмата опорочават всичко, постигнато до момента, често е критикувала външния им вид, както и музиката, която правят, твърдейки, че не е достатъчно стойностна. Какво мислите за това?

 

- Ако е така, то си е за сметка на самия нов изпълнител. Сигурен съм, че зрителите не бъркат имиджа на който и да е нов изпълнител с имиджа на Глория.

 

- А имала ли е Десислава забрана да пее песните, продуцирани от „Пайнер”, когато напусна фирмата преди години?

 

- Не, не е имало такава забрана. Ако тя самата тактично се е съобразявала, това е друг въпрос.

 

- В наш предишен разговор ми казахте следното: „Винаги съм казвал – напуска ни този, който бихме желали да ни напусне”. Означава ли това, че при случая с Камелия сега, и при този с Десислава преди години, както и с Рени сте поискали въпросните изпълнителки да не са част от фирмата?

 

- Единствено за Десислава това не се е отнасяло. Дори тогава, когато напусна, всички бяхме изненадани от нейното решение.

 

- В бизнес като вашия понякога грешките в комуникацията могат да се окажат определящи. Но случвало ли ви се е вие да сте този, който да поднася извинението?

 

- Защо не?! Аз не се мисля за безпогрешен и идеален.

 

Преди четири години се извиних на Камелия за емоционалната си реакция. Признавам си грешката, тогава нямах желание да се разделяме.

 

- Дългогодишен бизнесмен не може да няма и още грешни ходове зад гърба си. Кои са вашите?

 

- О, много са! Няма да ни стигне времето, а и за някои мои грешки вече споменах.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Относно твърдението на продуцентът г-н Димитров, че си правя PR, споделяйки причините за напускането ми на фирма Пайнер, ще кажа, че това е негова практика, да унижава всеки изпълнител, напуснал неговата компания. Винаги съм държала да говоря с факти, затова и този път ще го направя, базирайки се на последното интервю, дадено от продуцентът г-н Димитров пред в-к "Шоу".

 

Митко Пайнера: "Преди време г-ца изпълнителката ни предостави правата на въпросната песен продуцирана от нея. Тогава горещо настояваше за повече излъчвания от всички, което беше абсурдно и недопустимо."

 

Камелия: ЛЪЖА!!! Песента "Престъпно е", продуцирана от Камс-Продакшън беше предоставена за ПОЛЗВАНЕ на фирма Пайнер до подписване на договор между двете страни. До такъв не се стигна и проекта беше изтеглен от моя страна. Относно твърденията за повече излъчвания, няма как да настоявам за такова нещо, тъй като към онзи момент бяхме в преговори за евентуален съвместен бъдещ договор.

 

Митко Пайнера: "За изпълнението си в песента "Само за минута" и участието си в клипа тя разписа договора за предоставяне на правата в последния момент, и за нас бе логично да си ПОМИСЛИМ, че ще си ги отнеме по същия начин. Затова избрахме предварително да спрем клипа."

 

Камелия: ЛЪЖА!!! Песента "Само за минута" е продукт, в който участвах по покана на изпълнителя Галин. Беше ми изпратен документ, като външен изпълнител, който подписах и връчих в TV Planeta на 05.09.2014г, когато клипа за първи път се излъчи. Датата беше избрана по изрично настояване на Галин. Направих всичко възможно, за да се излъчи парчето на тази дата, подписвайки документ, в който се отказвам от всички права в парчето "Само за минута". И е лъжа твърдението, че мога да си взема правата обратно. Аз нямам проблем, проблема е между продуцента и изпълнителя Галин, на когото е нужно да обясни, защо е свалил еднолично песента.

 

Митко Пайнера: "Нямам никакво доверие на Камелия. Тя не зачита нито дадена дума, нито писмени договори. Когато влезе в "Голямата уста", декларирала, че няма договор с Пайнер."

 

Камелия: ЛЪЖА!!! По това време с фирма Пайнер имахме продуцентски договор, само и единствено за музикални произведения. Въпреки това за участието ми в "Голямата уста", договорът бе подписан между фирма Пайнер и продуцентите на "Голямата уста". След приключване на предаването, никой не ме е търсил да ме съди.

 

Митко Пайнера: "Поисках от нея удължаване на изпълнителското право на песните, продуцирани от нас след изтичане на десетте години."

 

Камелия: Реших да задържа единственото нещо, което можех да задържа, а то е изпълнителското ми право и то след като не се подписа нов договор.

 

В заключение на така даденото интервю на продуцентът Димитров, мога само да кажа....

 

Благодарение на дългогодишната ми работа във фирма Пайнер, и благодарение на него самия, отдавна съм видяла и зная каква е действителността. Именно и поради тази причина си тръгнах. Преговорите, които водихме за бъдеща съвместна работа, не се реализираха поради отмятане на Димитров на вече уговорени неща. Моето желание бе да се самопродуцирам, а те да бъдат мои издатели. След дадено съгласие от негова страна, в присъствието на негов адвокат, дни по-късно ми се обади и каза, че няма да стане. Предложи ми съпродуцентски договор. Съпродуценството се състоеше в това да си плащам цялата продукция, да се откажа от правата върху нея и да чакам друг да взема решение какво, кога, къде, как и по какъв начин да се излъчва по телевизията, в радио ефира и в интернет пространството. Също така държеше всички участия да минават през него, т.е. пълен контрол...

 

Не подписах такъв договор и реших за себе си, да продължа напред сама. Ако човек уважава себе си, труда си, творчеството си, ако държи да знае за това, което твори и за което заплаща сам, къде, защо и как се ползва, и ако не го е страх да се изразява и да защитава правата си, е "ОБЪРКАН", "РАЗДРАЗНЕН", "КАПРИЗЕН" и "САМОВЛЮБЕН"... е, то нека съм такава. Не съм си позволявала и няма да говоря за Димитров лично. Пожелавам му физическо и духовно здраве... и весели празници!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Манна небесна за Чипровска! Скандал в медиите върху канапе от ПР, обилно полят със "само аз се осмелявам да кажа истината за чалгата у нас".

 

Как да не я обичаш? Тамън свършат всички рокли, снимки от Плейбой, скандали с Преслава и малоумния ти екс-шеф ти прави подарък за Цветница.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тези интервюта са евтин ПР и за това й правиш тема, понеже никой не ти обърна внимание в скандалите, но все пак много конректни въпроса към Фокса:

 

1. Нали Камелия била пич и не била тъпа като Деса и за това запазила добри отношения с Пайнер и ти беше сигурен, че ще се сработят..Е са какво стана, още ли си на това мнение????

 

2.Защо Камелия се е молила като куче на Пайнера, да я въртят повече от другите, нали ти това мразеше в един изпълнител?

 

3.Защо Камелия е измамила телевизия, за да вземе пари само за нея, нали ти това мразеше?

 

Вече би трябвало да не я харесваш, нали така? Мразеше долните номера и молби към шефа, а тя го е правила?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тези интервюта са евтин ПР и за това й правиш тема, понеже никой не ти обърна внимание в скандалите, но все пак много конректни въпроса към Фокса:

 

1. Нали Камелия била пич и не била тъпа като Деса и за това запазила добри отношения с Пайнер и ти беше сигурен, че ще се сработят..Е са какво стана, още ли си на това мнение????

 

2.Защо Камелия се е молила като куче на Пайнера, да я въртят повече от другите, нали ти това мразеше в един изпълнител?

 

3.Защо Камелия е измамила телевизия, за да вземе пари само за нея, нали ти това мразеше?

 

Вече би трябвало да не я харесваш, нали така? Мразеше долните номера и молби към шефа, а тя го е правила?

Защо въпросите ти изхождат само от думите на Пайнера, а не от тези на Камелия?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо въпросите ти изхождат само от думите на Пайнера, а не от тези на Камелия?

 

1.Никъде Камелия не отрича, че се е молила за повече ротация на "Престъпно е".

2.Не отрича, че е имала договор с Пайнер по време на предаването,а овърта с друг вид договор.

3.Очевадно е , че са в лощи отношения

 

Кое не е логично на въпросите ми, аз му ги задавам на Фокса от няколко дни, а той бяга като опарен, защото аз помня много добре, какво пише и когато му изложа фактите, той мълчи...

Link to comment
Сподели в други сайтове

1.Никъде Камелия не отрича, че се е молила за повече ротация на "Престъпно е".

2.Не отрича, че е имала договор с Пайнер по време на предаването,а овърта с друг вид договор.

3.Очевадно е , че са в лощи отношения

 

Кое не е логично на въпросите ми, аз му ги задавам на Фокса от няколко дни, а той бяга като опарен, защото аз помня много добре, какво пише и когато му изложа фактите, той мълчи...

1. Едва ли Камелия мисли, че подобно нещо в 21-ви век става с молене. Става с пари.

2. Пайнер не може да взима процент от печалба от друга работа на Кама. Това е все едно преди да му е отчитала процент от оборота на пицарията. Тя му е давала проценти от концертните си изяви.

3. Очевидно е, че Митко Димитров не даде конкретен отговор (какъвто искаш от Кама за всичко) защо песента с Галин е свалена. Помислил, предположил... бла-бла.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Буахахахахха, с глас се смея как си говорят на г-н Продуцента и г-ца изпълнителката...На Димитров са му толкова прозаични и наизустени отговорите, че не знам кой изобщо му вярва - може би само някой умопобъркан от форума...:) Според мен тепърва ше се чуе за схемите в Пайнер, плащанията в тубата и т.н. Не мисля, че Камелия е човек, който ще си замълчи за задкулисните неща, за които се носят слухове, още повече ако тя е потърпевша, както май ще се окаже...Пайнера го чакат тежки дни...:) :) :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

1.Никъде Камелия не отрича, че се е молила за повече ротация на "Престъпно е".

2.Не отрича, че е имала договор с Пайнер по време на предаването,а овърта с друг вид договор.

3.Очевадно е , че са в лощи отношения

 

Кое не е логично на въпросите ми, аз му ги задавам на Фокса от няколко дни, а той бяга като опарен, защото аз помня много добре, какво пише и когато му изложа фактите, той мълчи...

 

3. Ами да, очевадно е, че са в лоши. Това не значи, че не са опитали и не са искали да са в добри.

2. Не знам какво Увърта, но въпросът е бил дали е имала трудов договор. Тя казва, че е имала само продуцентски. Какво увъртане е това, 3-те висши?

1. Може и да е молила. Всеки сам преценява дали според него това е.. престъпно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нямам търпение за интервюто при Стоянова.

Покрай Кама и Емилиевица се поотпуска и става яко интервю. Не е като при Преса или друга мърша, само да се мазни.

 

Очаква ни интересно и много дълго интервю. Поне 2 часа. :3fdb8960598fa63e: Миналата година разби! С нетърпение очаквам новото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво ма Камелиооо , за това та обичам ! Наври го това изчадие в кучи гъз , да му е за назидание на всички останали изпълнители през годините с които си направи ташак . Но както казах и преди време , просто не е познал човека с който ще се ебе. Тепърва ще му се пържи лайното на дъртия педал . Скоро и в книгата ще станат ясни доста неща !

Link to comment
Сподели в други сайтове

След всяка, която напуска има 2-3 месеца викане и крякане по медиите, след всяка всички се вайкате и се тюхкате ..тежки дни пророкувате за Митко, а той жив да го ожалиш.Компанията си му работи, прибира си парите, излъчва си изпълнителите, боли го него фара..
Link to comment
Сподели в други сайтове

1.Никъде Камелия не отрича, че се е молила за повече ротация на "Престъпно е".

2.Не отрича, че е имала договор с Пайнер по време на предаването,а овърта с друг вид договор.

3.Очевадно е , че са в лощи отношения

 

Кое не е логично на въпросите ми, аз му ги задавам на Фокса от няколко дни, а той бяга като опарен, защото аз помня много добре, какво пише и когато му изложа фактите, той мълчи...

 

1. Не става въпрос за "Престъпно е" в думите на Митака, а за "Само за минута". Кама отговори одеве, че няма как да иска такова нещо, защото се е отказала от всички права над песента. Митака просто си лъже и не се усеща, а всички му се смеят.

 

2. Митака отново лъже. Кама одеве уточни, че е имала само издателски договор, но не и продуцентски. Митака опита да го увърта (така се пише), че бил автоматично удължен, но пак лъже, защото той е подписал с Кошлуков и Сечкова, а не Кама. Голям лъжец...

 

3. Очевадно е, че Митака избесня след като Кама тръгна по Балканика ТВ и ФЕН ТВ, не го очакваше.

Link to comment
Сподели в други сайтове

След всяка, която напуска има 2-3 месеца викане и крякане по медиите, след всяка всички се вайкате и се тюхкате ..тежки дни пророкувате за Митко, а той жив да го ожалиш.Компанията си му работи, прибира си парите, излъчва си изпълнителите, боли го него фара..

 

А защо се обяснява в интервюта за г-жа изпълнителката?! :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

А защо се обяснява в интервюта за г-жа изпълнителката?! :1000 (29):

 

Да знаеш, че някой Касъмов може да му е пуснал SMS с честитка: - Хубаво ни взе боклука, благодарим за Камелия! :cheers:

Link to comment
Сподели в други сайтове

1. Едва ли Камелия мисли, че подобно нещо в 21-ви век става с молене. Става с пари.

2. Пайнер не може да взима процент от печалба от друга работа на Кама. Това е все едно преди да му е отчитала процент от оборота на пицарията. Тя му е давала проценти от концертните си изяви.

3. Очевидно е, че Митко Димитров не даде конкретен отговор (какъвто искаш от Кама за всичко) защо песента с Галин е свалена. Помислил, предположил... бла-бла.

Какво обясняваш на този плиткоумник ? Не виждаш ли , че разсъжденията му не базирани на логика , а първичното което е искал да прочете . Игнорирайте му постовете да видите как ще се укроти

Link to comment
Сподели в други сайтове

А защо се обяснява в интервюта за г-жа изпълнителката?! :1000 (29):

 

'Шото е тарикат :o

 

Мислите ли, че интервютата на Камелия ще променят каквото й да било? Осъзнайте се, 50 парчета чакат на опашката за Певица на годината.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия не тръгва на война с точния човек, Пайнера e тъпкан с пари и хлебарка като Камелия може да бъде смазана с един замах... Тя ще има участия още година-две, после ще стане като Рени.Пайнера избухва заради друго-държа се много либерално с Камелия и й се позоляваха неща, забранени за другите.Имаше добра ротация, реклама, всичко..Но просто е твърде алчна за пари за да го разбере!!!!! Камелия е име, изградено на 100% от Пайнер и лакомитая й да не дели хонорара си с никой ще я смаже като чипровски комбайн..

Link to comment
Сподели в други сайтове

'Шото е тарикат :o

 

Мислите ли, че интервютата на Камелия ще променят каквото й да било? Осъзнайте се, 50 парчета чакат на опашката за Певица на годината.

 

Камелия си е направила името, кариерата и е получила дивидентите. Тя е лесна, да му мислят тези, които остават, защото те от разкритото в тази война на Кама със системата се оказва, че имат право да работят като луди и да не се обаждат. А накрая ако искат със спечеленото да си купят нещо, ще трябва да лягат с някой, за да го имат. Щото при тази система за изпълнителите остават трохи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Инж. Митко Димитров: Камелия тепърва ще узнае каква е реалността!

 

Мисля, че това е всичко, което я чака Камелия и изчерпва темата, както и бъдещите й творчески и кариерни планове!! :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...