Jump to content

Препоръчани коментари

Режисьор ще бъде Люси.

Какво толкова го е залюбила този Люси, не знам... Свестен клип от него не сме виждали от сумати време. Само "Пясъчни кули", дето се е получил добре. Отдавна не се старае за Глория, а на времето какви видеа й правеше - и днес да ги гледаш кеф.

Люси не е бил режисьор на последните Пайнерски концерти и сега може да му е дошло вдъхновения някакво .. :D

Според мен той има идеи, но просто го мързи. :D

Люси не е бил режисьор на последните Пайнерски концерти и сега може да му е дошло вдъхновения някакво .. :D

Според мен той има идеи, но просто го мързи. :D

А според мен щом прави каквото и да било за Глория, трябва да влага повече старание. И не е само до големите пари, за да изглежда нещо добре. В първите му години на режисьор имаше супер добри попадения. Дано му се възвърне нюхът и желанието за по-изпипани неща!

Все "по-яки" постери публикува. :mf_surrender:

Пачо направи, аз направих, Жоро направи, Пешо направи, Роско също.....ама не, трябва да си пусне нейните простотии на Пеинт-а сигурно направени. Как пък изобщо не се усеща за някои неща :mf_surrender:

Пачо направи, аз направих, Жоро направи, Пешо направи, Роско също.....ама не, трябва да си пусне нейните простотии на Пеинт-а сигурно направени. Как пък изобщо не се усеща за някои неща :mf_surrender:

Перифразирам една много популярна реклама: "Не става само с пеене, трябва и акъл" :D

Жалко е обаче, че докато "примата" на сръбската чалга прави концерти пред 120 000 души, "примата" на българската чалга едва ли ще напълни 3000-ната зала 1 на НДК...

Напротив, никак не е жалко :a040: :cv:

Много е хубав! Гледам, че и носа й е оправил, браво. :D Глория не знам как не е забелязала, че й е назъбен... Или тя нещо пак е пипала или да си смени незабавно фотографа. Т'ва на нищо не прилича вече...

Gloria (official)

Мили приятели, билетите за концерта на Глория , ще са в продажба от 18.05.2015 г. ( понеделник).

НА КАСИТЕ НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР -НДК ( БИЛЕТ + КАРТИЧКА С АВТОГРАФ ОТ ГЛОРИЯ ) :*

За всички, които желаят да закупят своите места ONLINE -могат да го направят в мрежата на ТICKETPORTAL.BG

Цените на билетите са 15, 12, 10, 8 и 6 лв.

Благодарим ви !

Gloria (official)

Мили приятели, билетите за концерта на Глория , ще са в продажба от 18.05.2015 г. ( понеделник).

НА КАСИТЕ НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР -НДК ( БИЛЕТ + КАРТИЧКА С АВТОГРАФ ОТ ГЛОРИЯ ) :*

За всички, които желаят да закупят своите места ONLINE -могат да го направят в мрежата на ТICKETPORTAL.BG

Цените на билетите са 15, 12, 10, 8 и 6 лв.

Благодарим ви !

Супер. Разпределение на местата в залата имаме ли? То не, че има смисъл да купувам по-евтините билети, но ми е интересно, че не съм ходил досега в НДК :)

От 18 май стартира продажбата на билети за концерта на Глория

Този понеделник официално стартира продажбата на билети за Юбилейния концерт на Глория, който ще се състои на 30 септември в Зала 1 на НДК. Всички желаещи да закупят билети ще могат да го направят лично в Билетния център на НДК – София или онлайн чрез портала www.ticketportal.bg.

Тези, които предпочетат да закупят билетите си на касите на НДК, ще получат и специален комплимент - картичка с личен автограф от звездата на българската музика.

Припомняме Ви, че спектакълът, който Глория ще поднесе на многобройните си почитатели е по повод 20-та годишнина от началото на професионалната й музикална кариера. Затова концертът ще бъде наистина впечатляващ и ще представи част от най-популярните песни от репертоара на Глория. На сцената на Зала 1 на НДК ще прозвучат и много нови композиции, както и обичани фолклорни мелодии.

Брей, в официалният профил на Глория при запитване на Васето за песните, които ще звучат на концерта, Глория е отговорила да се направи гласуване кои песни искаме да бъдат изпяти.

Брей, в официалният профил на Глория при запитване на Васето за песните, които ще звучат на концерта, Глория е отговорила да се направи гласуване кои песни искаме да бъдат изпяти.

А къде да го направим?!

Много се радвам, че ще има такъв концерт. За жалост няма да мога да присъствам, но дано после записът си струва, а не като предишният.

Не съм съгласен с някои от форумците, че Глория нямала нови хитове и затова нямало да напълни залата. Залата ще я посетят хората, които харесват старите й песни, най-големите й хитове. Това не е концерт на Планета, където децата ходят, за да чуят най-актуалното, а концерт за феновете на певицата.

Радвам се, че ще е на живо с бенд, дано не са там просто като украса, а наистина се свири. Браво на Глория!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...