Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 46
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Едни и същи клипове, едни и същи текстове изпълнени по абсолютно един и същи начин.

А и този Васил Иванов много изциганява песента.

Твърдо не.

Ейййййййй, толкова по-хубаво щеше да е, ако беше самостоятелна, начинът на пеене на този просто дразни, за мен партиите му са неслушаеми, така се разконцентрирах от другите елементи на проекта.

Толкова е пято това, че чак е досадно вече... а дуетният й партньор е мега дразнещ...

Ужасяваща песен. За НИЩО човек не може да се хване просто , НИЩО. Бахти гадорията.

От Тийзъра ми звучеше супер яко, а крайния резултат е потресаващ! Трагедия! Дори го няма чувството с което Ивана пееше баладите си! :helpsmilie:

Супер, нищо не разбирате от музика. :feminist_en: Ивана стои на перваз и пее за отминаващата младост.

Това в нашата механа "13-те стола" ще е фурор в 5 сутринта. :wine:

На мен пък ми хареса, но не разбирам текста на места, може ли някой да го напише?

Не вярвах до колко е възможно да се развали една песен с кавър. Люси беше първи с "Ако питаш свиня ли съм", ето я и певицата на народа номер 2. :mf_surrender: Има нещо хубаво в текста, но всичко останало е зеро. Това Боби и Янева даже не биха го слушали.

Певецът всъщност този от клипа ли е? Защото при толкова увиване аз не го видях да си отваря устата почти, сигурно е вентрилоквист.

Ако песента беше с тежка и ударна музика и беше самостоятелна, щеше да стане хитът на годината.

Този вариант просто не става.

Страхотна песен, лош избор да е дует! Гласът на този е нетърпимо кръчмарски. Жалко за песента, наистина.

Не е толкова зле, колкото я изкарвате. Типична песен и звучене за Ивана.

Това някакъв микс от ;цигания и естрада. Скука.

Такива текстове Ваня има бол...

Това ако чукне и 100к гледания в тубата ще ме изненада :1000 (29): :1000 (29):

Сама си се забива...

Песента е хубава, правилните хора ще я оценят. Не разбирам защо толкова сте я оплюли, прекалили сте.

Не е лоша песента, но ако беше самостоятелна на Ивана, би звучала доста по-добре! Просто в този вариант, това не е нейната песен!

Цялата приятна идея за мелодия и аранжимент се разваля от кръчмарското изпълнение. По-добре нищо да не беше пускала. Не може някак да се впише вече. Като иска да прави песни в своя стил, да прави поне неща квалитетни като "По дяволите рая - Кръв ми капе от сърцето - Падни на колене" примерно, да имат някакви предпоставки за хит. Ивана е бледа сянка на онова, което беше. И упорито отказва да се разнообразява, с което си вреди сама на себе си.

Не е толкова зле, колкото я изкарвате. Типична песен и звучене за Ивана.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...