Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 4 часа , Slavi каза: Засега песента се движи повече от добре, а впредвид последните му два флопа е нормално и да се радва. 99К гледания в събота вечер при номер 1 в Трендинг още на десетия ден не е “повече от добре”, повярвай ми. Дори да изключим гледанията, някой усеща ли я тая песен като хит... Хит е “Той”. Хит е “GPS”. Това не е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 5 минути, Blueberry каза: Нищо не разбрах ама добре пее тука и не квичи като в последните й. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 18 минути, Willy каза: Нищо не разбрах ама добре пее тука и не квичи като в последните й. ю лайк толкинг абаут йорселф? ю нийдед ми ту фигз ит? Ако се абстрахираме от доста твърдото произношение, всъщност я пее много добре. Дано скоро напуска алфа и да видим нещо реално от нея, а не да я спъват, за да са наравно с Десита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Тука заговорихте за ЕКСТРА-ТА. Много си е добре, отива й и по мярка й става. С много яка песен се завърна, ама не я отразиха. Малко ме е срам дори, че трябва да ви я напомня. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 7 часа , Danger. каза: 99К гледания в събота вечер при номер 1 в Трендинг още на десетия ден не е “повече от добре”, повярвай ми. Дори да изключим гледанията, някой усеща ли я тая песен като хит... Хит е “Той”. Хит е “GPS”. Това не е. Всичко друго беше много добре, ама накрая ни разправяш вицове Я да те поздравя с единствения хит тази година, стига с тия слаби ракии, от якото наливам ти ... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 8 часа , Willy каза: Да, проверих и ми показва данни само за последните 12 месеца и наистина 1/3 от гледанията на Добре ли си за този период са от чужбина, което не означава директно Сърбия. Обаче как ще коментираш че Пиян тази година е направила 7.8М от които 2.04М са от чужбина. Демек скоро 1/3 и при нея, а е цялата на бг?! Мисля че е време да признаеш че Добре ли си не стана никакъв хит извън граница, а в Бг беше и е на равно с другите. Никога не съм отричал, че е хит. А, че за годината 2019 има по големи такива. Освен това клипа на Добре ли си от канала на Миле са само от Чужбина. Ясно е, че не е хит на Балканите. Трябва да има поне 100 милиона да се счита за такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Мария дали осъзнава колко популярна коледна песен има ? Това всяка година около празниците кърти с гледания. Може след 10-тина години да е нейната All I want for Christmas is you. Нека припомня, че скандалната Райне също има коледен хит! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 8 часа , Danger. каза: 99К гледания в събота вечер при номер 1 в Трендинг още на десетия ден не е “повече от добре”, повярвай ми. Дори да изключим гледанията, някой усеща ли я тая песен като хит... Хит е “Той”. Хит е “GPS”. Това не е. И как някой да я усети като хит като сме яко лок даун? Още е рано да се говори дали ще е хит. Но 10 дни над 100ка не е зле, впредвид съдбата на повечето излизащи неща. Знам, че Алфите са ти трън в очите, но се вижда, че върви по добре от доста други алфа неща. Като цяло при Десита има голям прогрес тази година. Лидия и тя се затвърждава в топ 3 след Галена и Преслава. В ютуб чартс ми направи впепатление, че е трета от жените по гледания за последните 12 месеца. Преслава е втора като се има впредвид, че е издала само 1 песен през 2020. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 @Danger., топик клип на Татуировка за 19 часа има около 40 ка гледания. Тоест все още си прави с 50 ка повече от Кавала и ако продължава така скоро може и дс мине Кавала по гледания. А забеляза ли във вчерашния скрийн на Ютуб чартс, че Излъжи ме е с почти 1,5 милиона гледания в БГ над Ламбото. Не е чудно. Фики доста го слушат турците в Германия, Холандия и Белгия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 часа , pacho каза: Тука заговорихте за ЕКСТРА-ТА. Много си е добре, отива й и по мярка й става. С много яка песен се завърна, ама не я отразиха. Малко ме е срам дори, че трябва да ви я напомня. Най-добрата й песен през последните години. Ако я пееха Галя или Прилепа, щяха да я пишат мегахит. Мен тоя сезон ме кефи само Татуировка и, моля, не я наричайте кючек. Стандартен попфолк си е. 2 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Няма по-красиво чувство когато ти го казват постоянно и всеки ден и ти го казваш от сърце на половинката.... ❤️ За всички които обичат и ги обичат! 😘❤️ 1 5 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 След като Азис ме блокира в Инстаграм, днес ми е харесал коментара за нов дует с ДесиСлава в ютуб😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 часа , Slavi каза: Никога не съм отричал, че е хит. А, че за годината 2019 има по големи такива. Освен това клипа на Добре ли си от канала на Миле са само от Чужбина. Ясно е, че не е хит на Балканите. Трябва да има поне 100 милиона да се счита за такъв. Ама удобно пропусна че и Пиян има почти еднакви гледания от чужбина... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 ❤❤❤ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Усещам ти ръцете! Усещам ги и двете! Това, което правят няма го в никой сън.... ❤️ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Коя ви е любимата песен от новата флашка на Башурка, на кое парче трябва да заложи? Моят топ фаворит е "Оставаш сам" - очаквам да стане мегахит! ❤️ Дано Гери последва примера й - още си чакам албума "От този момент" с водещ трак "Твоите думи - remix"! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Току що, Gerganafen каза: Коя ви е любимата песен от новата флашка на Башурка, на кое парче трябва да заложи? Моят топ фаворит е "Оставаш сам" - очаквам да стане мегахит! ❤️ Дано Гери последва примера й - още си чакам албума "От този момент" с водещ трак "Твоите думи - remix"! Кукла, Калифорния, Специално за всяка ❤️ Като се замисля тия са ми най на мен. Да, бе... Отречи това "завръщане" още продължава... От този момент и всеки следващ момент. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 час, Willy каза: Ама удобно пропусна че и Пиян има почти еднакви гледания от чужбина... Не го пропуснах 1. Нямам спомени как е било миналата година статистиката. Ако някой пази скрийн ще е добре, за да го проследим. 2. Ето този клип на Добре ли си не участва в статистиката, а 90% от гледанията му са от Чужбина, което още повече увеличава гледанията на Добре ли си от Чужбина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Емилия албум с 30 песни, и нито една нова. Дъното ще копае тази флашка с 5 хита на кръст. Включила всякакви бози от 2013 даже, а можеше да се постарае повече 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Така, така, така! Целувай ме така! И всичко друго забрави сегааааааааа!!! Така, така, така! Докосвай ме така! Обичай лудо, наша е нощта-а-а-а-а..... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 😘 3 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 час, Willy каза: ❤❤❤ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 (редактирано) преди 12 минути, Willy каза: Нашето любов е >>> Моето слабо място >>> С теб или с никой >>> Режим непрелична >>> rest >>> Така ни се пада, Не ми пречи, Повече не питай, Пиян Дуетите бледнеят пред соловите. Редактирано Ноември 29 от Moovit 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари