Jump to content

Препоръчани коментари

Време беше за нова песен от Анелия! ❤️ 

Изглежда страхотно! Тази жена става все по-хубава! Видеото е доста добро, но накрая направо си умрях от смях с падането на голямата снимка! Много забавно! :D 
Песента е нещо по-интересно и различно като музика, а и песните за нея от Драганински са много добри, тази е без изключение! Дано пак улучи хит, защото с песента отново ме печели мен, но все пак е една от любимите ми певици! 

Жестокаа, толкова различна като музика от всичко излязло напоследък. Дано се оцени, за клипа също съм без думи. Тази Анелия харесвам, жестока

Различно, но допоследно очаквах да стане нещо по-ударно. Не вярвам да стане хит това. Явно Анелия продължава линията на Яница.

Кефи ме, че е пробвала с малко по-интересно звучене, но нещо не ме грабна. И въпреки това адмирации, че не заложи на Ганева бозица.

Интересна песен, по-различна от това, което се предлага напоследък. Но припева нещо не може да ме задържи почва супер, после нещо губи вниманието ми, може и да ми хареса повече в последствие, ако и дам шанс.

А клипа да не би да е вдъхновен от живота на Цветелина Янева?

Топ песен и клип от Анелия. Браво. Текста е много на ниво. 

Не мога да повярвам какъв зверски проект изкара Анелия, браво! 

преди 8 минути, gabbati каза:

Не мога да повярвам какъв зверски проект изкара Анелия, браво! 

Най-вероятно от 10-те подарени песни от Драганински, затова има и толкова слаба музика. Клипът е различен и добър, само ефектите не са ми на място, иначе визиите са топ.

Виждам го като тотален флоп, незапеваемо и не вярвам да звучи добре в диско.

Цялостен проект - 10! Анелия се завърна с “Милион” и като гледам не смята да ходи никъде повече. 

преди 1 час, meleto каза:

Различно, но допоследно очаквах да стане нещо по-ударно. Не вярвам да стане хит това. Явно Анелия продължава линията на Яница.

+1

Паузата й се отрази добре, взела се е в ръце. Това ще се слуша доста, различно е.

И втори Топ клип тази година. Да не се е заговорило, че се задават награди?

Не ми хареса и не вярвам да стане хит...

Музиката ми звучи супер познато, имаше и друга песен такава, нещо циганско и в текста имаше "хич не ми пука".

Харесва ми, различна е като "Две сърца". Добро видео, интересна музика.

Тази година Анелия разбива, паузата наистина и се е отразила доста добре. Песента е различна и многооооо яка, ще бъде хит определено, видеото е на много високо ниво. За пореден път доказва защо е сред топ имената почти две десетилетия. ❤️

Уооооооо, кака гръмна както само тя си знае, хайде на втория й голям хит тази година, имам леки забележки към текста и някои наблъскани фрази, както и на втората част от припева, но иначе всичко е топ, много добра музика, интересна, в текста въпреки че се пее за пиене, не е това, което очаквах. Браво на Анелия, завърна се след 2 години неща под нейното ниво.

Тотален хит. Модерен аранжимент и мощно изпяване. 

Опитала се е да направи "Предадох те 2" но в по-фолк вариант. Не знам, но струва ми се че гласа на Ана е вече по-тънък и не ми допада толкова като преди. Очаквам по-модерни неща.

Не мога да повярвам какви суперлативи чета тук, все едно различни проекти гледаме.

Анелия е хубава, клипът не е зле. Различното в песента е единствено аранжимента. Върху мелодията обаче без проблем може да си изпееш "Влизам като първата цигара, силна, вредна, но харесва ти".

Песента е мудна и провлачена, чакаш да почне, а тя свърши. Не... 

преди 38 минути, Blueberry каза:

Не мога да повярвам какви суперлативи чета тук, все едно различни проекти гледаме.

Анелия е хубава, клипът не е зле. Различното в песента е единствено аранжимента. Върху мелодията обаче без проблем може да си изпееш "Влизам като първата цигара, силна, вредна, но харесва ти".

Песента е мудна и провлачена, чакаш да почне, а тя свърши. Не... 

Да, цялата песен звучи като интро. Чакаш да дойде същинската част, ама се оказва, че няма избухване. Монотонно. Всъщност, напомня ми на случая Емилия+Фики.

Текстът ми е слаб на мен, особено в припева, където трябва да е топ. Иначе го е изпяла различно, малко ми бие на Янева и Ищар. 

Видето има много яки кадри, въпреки че там в леглото е като Бионсе и Мария, дето се въргаляха потни в същите кожи. Имала е по-яки песни.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...