Jump to content

retr0

Rеspеct
  • Коментари

    1504
  • Регистриран

  • Победи

    20

Всичко публикувано от retr0

  1. Сложих песните на Ариа една след друга в плейлиста си, че в колата постоянно цъкам на "next" докато не стигна някоя нейна. Съветвам ви да направите същото, спестяваме си инциденти на пътя, а както тя казва - "Живее Ни се" Нямам търпение за новото музикално бижу от нея в края на този месец. Сигурен съм, че пак ще е класно!
  2. Влизам, за да подкрепя Ариа. Цяла България я обича, не само форума. Гледанията й били малко, ами като не купува... ако любимките ви спрат да пазаруват ще имат по-малко и от нея. А без никакъв майтап твърдя, че "ГръмнахМЕ, града палиМЕ" е един от топ хитовете тази година @zai4eto82 не го ли чу два пъти от едно кафене? КАФЕНЕ! Чу го! А има хора които могат да кажат, че са го чували от една кола, щото аз примерно съм я надувал в моята кола и някой е чул съответно нали така? Уважавайте я малко тая Ариа, утре ще се надявате да откликне за дует на любимката ви, за да види хит, аз ви го гарантирам това. От всички нови жени в Пайнер Ариа е най-потенциална мегазвезда, след това са Адам, Маджуна, Лидия и т.н Пак казвам, покажете малко респект щото е жена ама ше ви надпие и ше си ви закара до вас после с колата. Айде де!
  3. retr0

    Online: Емрах - Ангажименти

    Това не вярвам да има човек който да иска доброволно да си го пуска.
  4. Все си мисля, че рано или късно ще се завърне в дует с някой от най-актуалните и пак ще мачка.
  5. Аз трябва да погреба егото си и да призная, че дуета на Лидия и Адам ми харесва прекалено много.
  6. Като вляза във форума скролвам докато не видя, че се обсъждат изпълнители дебютирали след 2018. Всичко преди това бива игнорирано и скоростно скролнато от мен. Не сме в комунизма!!! В този ред на мисли, кажете кой от двата дуета ви харесва повече? На принцесата Лидия и Адам, или на кралицата Цвети и Робов?
  7. О ремикса е още по-добре. Ще гърми мощно, хит, хит!
  8. Оправда очакванията. Брутална песен, а Робов пее страхотно. Едни от най-добре похарчените ни пари, да благодарим на прекраснара Цвети, че не ги пилее за тъпи песни както би направила бившата изпълнителка Мария, примерно.
  9. Точно пък Теофиков го знаят масово! Да не кажа, че Емилия стана известна покрай него.
  10. В края на песента ще обявят датата излизане на Цветелина Янева и Александър Робов ли?
  11. Добре, това не само е най-добрата песен на Алфа Мюзик, но и една от най-добрите за годината. Наистина няма недостатъци, харесва ми от първата секунда до последната. В първото си мнение казах, че е “приятна”, но я бях чул от телевизията веднъж и това беше. Като започнах да я слушам на колоните се изкефих на макс. Изпяването на Лилид дори не дразни, да не кажа, че и ми е приятно да я слушам, но тя много ме спечели с последната си тупалка. Страхотна зарибявка е песента, евала, евала!
  12. retr0

    Чат мания

    Аз я играя The last of us 2 в момента и приключих частта с Ели, въпреки отвратителната “случка” в сюжеъа ми харесва всичко засега. Но от тук нататък продължаваме с Аби.
  13. retr0

    Чат мания

    Аз я играя The last of us 2 в момента и приключих частта с Ели, въпреки отвратителната “случка” в сюжеъа ми харесва всичко засега. Но от тук нататък продължаваме с Аби.
  14. retr0

    Online: Анелия - Пие ми се

    Винаги се коментира след поне 3-5 слушания защото не всяка песен хваща от първия път. Особено когато не е “обичайното”.
  15. Ето, но Джена няма да е доволна.
  16. retr0

    Online: Анелия - Пие ми се

    Цялостен проект - 10! Анелия се завърна с “Милион” и като гледам не смята да ходи никъде повече.
  17. Песента прилича на 30 други, но пък е приятна. Клипът и той, но вече си знаем, че Alpha Music е фирма за рециклиране и преИЗдаване на стари песни и клипове. Тук са събрали от много такива най-доброто и се е получила добра песен. Лидия изглежда все по-добре, не знам, но е перфектна отвсякъде (освен вокално, ма тва не е към външния вид)!!! Адъм... силна му е конкуренцията и няма да се добере до върховете там. Теофиков, Емрах и Робов най-малкото имат повече възможност за по-добри песни и клипове, а Галин никога не би инвестирал така, както се инвестира във въпросните трима. Все пак успех, изглежда и пее добре!
  18. Все пак нека Андри не се поставя до Галена, която на секундата може да ти запее и народно и всичко със самочувствие и да го докара, докато Анди дори да й откраднеш портмонето няма да може да ти се разкрещи милата, толкова слаб глас.
  19. Татяна е направила 3 хиляди последователи в инстаграм, но не го отбеляза, а си издои кравите и обра последната реколта домат за сезона.
  20. Емануелче дълбае много жестоко към дъното и скоро ще срещне Татяна някъде в бездната, но няма да се задържи много при нея защото като гледам бърза да стигне земното ядро.
  21. Любимата ми чалга песен това лято е “Милион”. А нечалга - “Красиви лъжи” на Криско
  22. Този коментар приключва цялата тема според мен. Нямам какво да добавя, подкрепям на 100%.
  23. Аз също смятам, че щом си отишъл да пееш за дадената партия значи ги подкрепяш! Дали се надвикват за тях или не, няма никакво значение. Точно на това се разчита там - почитателите на дадения изпълнител да го асоциират с дадената партия, или простичко казано “аа щом Галена пее за тях, значи са добри и аз за тях ще гласувам” Ако съм против “Липовон” примерно и ми платят да го постна в инстаграма си и аз приема, и го направя, дори без да пиша нищо под снимката, това автоматично ме прави подкрепящ продукта и по нищо не ме различава от всички останали, които са взели пари и освен поста, под него са написали “колко хубав продукт е и колко са доволни”. Щом не подкрепяш определено нещо - отказваш ангажимента и си дотам, това е! Ако отидеш, вземеш парите и се надяваш тихомълком да си останеш “света вода” е още по-жалко, отлкото да отидеш и да се раздадеш. А на певиците специално няма какво да им се чудите, целите им кариери се градят на връзки, понякога за тях не опира и до хонорара за самото участие в предизборен концерт, а като цяло в запазване на определени връзки с определени хора.
  24. Почитателите на Галена, надявайки се да не стане въпрос как до нея, Рашия е два пъти по-стройна и женствена, въпреки че е мъж.
  25. И аз забелязах положителната промяна във фийда и сторитата на Анелия, друго си е някой с разбиране за естетика да се заеме с тия неща.
×
×
  • Create New...