Jump to content



"Пайнер" отговаря... за Андреа


Препоръчани коментари

преди 6 минути, Fast каза:

Дай й е да качи новите песни от албума, защото не виждам как по друг начин може да си развие канала си, и така или иначе няма планове да ги клипира. Така си отваря вратичка при евентуално напускане.  Ако другите големи имена опитат стратегията й, сигурно и тях ще им разреши. Ако даваше по-важните награди на Янева, всички щяха да го сочат с пръст, включително и изпълнителите. Пеевски му помага, но не вярвам да му дава повече от годишните приходи на Преслава, Емануела и Галена например. Най-логично е да е за чист оборот, защото той обича парите повече от всичко. Прочете сторитата на Андреа, как са я пращали болнава, трепереща и не можеща да пази равновесие на участия, само и само да влизат пари във фирмата. А какво ще кажеш за кратките майчинства? Той не им дава на тези жени време да си починат и възстановят нормалната си фигура. Един месец и хайде обратно в кръчмите. Деси Слава не можа да тренира след бременността.

Точно защото знае, че един развит канал би им дал свобода да напуснат, трудно би го допуснал. Точно заради това ми е съмнително как само Преслава като негов изпълнител и с негово продуценство на цялата й продукция, си е качила там новите песни. Облагите са и повече от на другите през всички години, но дали е само заради оборота е съмнително. 


Според мен сами си решават кога да почнат участия след раждане. Дали от страх да не изпаднат или защото наистина обичат прекалено много работата си. Преслава нали е казвала на Галена при първото дете “ замина кариерата” и е ревнала. Сигурно им е насадено това мислене, че едно дете ще им стотира кариерите. 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 338
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 часа , Fast каза:

Заради Д.П. влиянието му в медиите. Скъсат ли с него, край с добрия имидж на Пайнер в неговите или контролирани от него вестници, списания и сайтове. В омагьосан кръг са.

Да не беше влизал в ГЕРБ! Аз не одобрих, когато разбрах, че е решил да става част от мутрафонската партия.

Не Пеевски, ГЕРБ им е проблема. Точно ГЕРБ им забраниха достъпа до зала 1 на НДК и медийните изяви на певиците на "Пайнер"  в националните медии. Канят само онези, участвали в риалитите (допускат ги с цел че очакват да се изложат и да ги окепазят).

Проблемите в "Пайнер" започнаха от кризата,  казвала съм го и преди. Изпълнителите се изплашиха и хукнаха да залагат на евтини песни и клипове, клубни участия, после спонсори..............

Да беше стоял настрана от мутрите, така нямаше да стане.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , alisali1234 каза:

Ето сега разбирам защо Галин продължава да стои в Пайнер, като уж е продуцент и си има собствена компания. За да не бъде прецакан той и малкото му изпълнители да не могат да пеят никъде, където Митко има договори. Виж ти каква била работата. То ясно, че е заради участията, но това вече е друго.

Обаче за състоянието на Андреа вече знаем, че става въпрос за здравословни проблеми и се чудя защо както коментираме от 2 години насам, че има проблеми с теглото - излез и кажи, че имаш проблеми със здравето, не се прави на солета с разни приложения са разкрасявания и бъди себе си, в крайна сметка сме я видели колко секси може да бъде. 

А Янева е ясно, че е пълен дебил. То да се хванеш с Пеевски....по любов било....айде ясно е...отдавна я знаем каква мастия е. Нищо ново. И да спре да пее ми е все тая, то и по участия не ходи. Пуска си там някакви песни за имидж, то какъв имидж, като 2014 бях в Бургас и чух как я освиркват в началото....с един от най-мразените от народа мъже си, Цуре, няма как...лика прилика. Е визуално не, ама тя е грозна отвътре. Това е още по-зле. Прави се на тиха и кротка не заради друго, а защото мисълта и не е силна страна - на малкото си интервюта като я гледам как се опитва да се мъчи да каже нещо, и все една кратка такава....толкова е мозъка...

Че си е платила всичко Андреа знаем, Камелия също последните години сама си плащаше проектите, а Андреа си е платила почти всичко само за да има достъп до голяма сцена. Впрочем не само тя.

Ивана я знаем, че е лисица. Нищо ново. Нищо ново и за Преслава. Тая втората тръгна скромно, ама сега е жена на мутра, в лице реши, че иска да прилича на Галена ама уви - същата скована е. Оная тръгна от ваната, ама поне прави шоу. Колко прецакани има заради Ивана и Преслава те си знаят...

Общо взето можем да си направим извода, че всичките ни подозрения и много от нещата, казани от Фокси са не просто истината, а чиста фактология, и Камелия не просто е казала много истини, а е можело да каже още толкова... тя ако почне да говори и тя в числа, че малко ли му е снесла....

Бас държа, че най-голямата им държанка Преслава сега ше си мълчи и дума няма да обели да защити фирмата си.

Ако става въпрос за "По-страшно..."...тая песен първоначално знаете ли за кой е била?

Помните ли един гей Кристиян, който беше в Биг Брадър в сезона на Никита (първия)? За този говоря: https://www.kliuki.net/кристиян-от-биг-брадър-в-ексклузивно-и/

Та този беше изпълнител на уж фирмата на Ники Китаеца "Real Enterprises" и извади 1-2 смотани песни предвид фирмата и "таланта си". В едно интервю беше казал цитирам "кучката Янева ми открадна песента, Оцко я даде на нея без обяснения". Ставало е въпрос за тази, той каза и заглавието. Рових из интервютата, но не намирам конкретното. Песента първоначално е била за този Кристиян, впоследствие дадена на Янева и претупана набързо да излезе. Той и клипа сниман набързо. Та прецакани имало даже и извън Пайнер.

Ами, По-страшно (напълно забравена песен днес, все едно никога не е излизала) е пълно копие на това долу (песен на Кости)

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

Попфолкът никога не се е придържал към стереотипи. Нека не забравяме че това е жанрът, популяризирал първата нашенска драг кралица, Азис.

Обаче Азис не е от "Пайнер".

"Пайнер" правеха хубава музика, докато Люси не домъкна Андреа, тя развали всичко. Люси би трябвало да го уволнят. Беше добър режисьор, но много изпростя.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , -A. каза:

В някаква книга пишеше, че на една промоция в Приказките, Ивана и Митко отишли в неговия Мерцедес и я клатил и гумата се пукнала. Колко е истина, не знам и не искам да знам.

С ШЕФА?:surprise:

Нея не я ли спрягаха, че е била с Бойкун?

Ивана и шефа................не намирам логика..............

Не, не може да е вярно!

Той е женен, а и не изглежда типът мъж, за който пее и мечтае Ивана.

А и в каквото се е превърнала............ Страшна е за гледане вече!

Жълтурски истории, не вярвам!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, petya1 каза:

 


Според мен сами си решават кога да почнат участия след раждане. Дали от страх да не изпаднат или защото наистина обичат прекалено много работата си. Преслава нали е казвала на Галена при първото дете “ замина кариерата” и е ревнала. Сигурно им е насадено това мислене, че едно дете ще им стотира кариерите. 

Извинявам се за постовете едни след други, но вчера не съм чела, само влязох тук, а то имало интересни теми и дискусии.

Да се изкаж по това мнение - шефът не им забранява, по - скоро нашите певици твърде много копират западните си колеги. Четат и слушат техни интервюта, от тях са прихванали страха, че ако слязат от сцената заради бременност и майчинство, ще си изгубят кариерата. Да, но България не е САЩ, тук не е така лесно да бъдеш забравен. Ето какво помня аз:

Анелия - изкара малко участия като бременна и ги спря с излизането на видеолипа на песента "Обичай ме". Върна се на сцената на вторите годишни музикални награди, по собствено желание. Но не беше готова, и на пролетното парти 2004 едва не припаднала, затова седнала малко насред изпълнението на сцената. Много и бях сърдита, че така е бързала да се върне, а не е помислила за здравето си.

Валя - Пя бременна на концерта за втория рожден ден на телевизията, но после направи спонтанен аборт и беше много нещастна. Издаде следващ албум чак 2005. 2007 пак беше бременна, но този път си взе отпуск, единствено засне "Опасно хубав", за да не я забравят феновете, пя и на "Пирин фолк" 2007. Не помня кога се върна от майчинство.

Галена - нея си я знаем, АМБИЦИОЗНАТА. Мисля, че имашеучастия бременна, не знам докога.

Глория - за нея знам, тя си е разказвала, че я е било страх да не бъде забравена и да не остане без работа и скоро след раждането на Симона, пак е тръгнала по участия.

Деси Слава - 2001 почти цялата си бременност изкара в САЩ, там роди първия си син, там стоя малко и се прибра със свежи сили есента на 2001. Замина март, върна се май през октомври или ноември, не помня точно. И веднага от летището отишла в стидиото на "Чай", после интервюта, после работа............ Но поне си беше отпочинала и свежа, заредена със хъс и идеи и резултатът е "Мистерия"!

Сега, не мисля, че и е било забранено да спортува, наистина е в депресия. А когато си в депресия, не ти се прави нищо и се оставяш на течението. Едва ли шефът иска глиган, а не стройна певица.

Емилия - Тя засне два видеоклипа като бременна (и една гола фотосесия, която ненавиждам), но си излезе в отпуск януари 2008 до юни - юли 2008, тя сама си каза, че не искала да бъде забравена и бързала да се върне.

При Есил не помня как стояха нещата, не съм и следила кариерата.

Мария - И тя бързаше да се върне.

 

Не мисля, че шефът им е забранявал отпуски, то и бебета пишеха жълтурите, че им забранявал. Ама ето, имат си деца. Просто са прихванали западната озведеност.

Аз за тази половин година Деси Слава не съм я забравила, Анелия - също. И как, при наличието на "Планета"?

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сега, последно, да коментирам самата Андреа:

Андреа малко се излага по отношение на "страданията" си.

И аз имам шум в ушите, от няколко години, получих го в резултат на силен стрес, но не е симптом на рак на мозъка.

Диабет сигурно има, стресът не прощава. Не знам защо се срамува да каже, че има диабет. Освен ако и това не си измисля, а всъщност да е наркоманка.

Съмнявам се да е спяла в студиото, никоя от колежките и не е чак толкова обсебена от работата си. Знам, че Деси Слава е записвала албумът "Завинаги" само нощем,  при общия им албум с Азис са си хапвали в студиото, че не искали да прекъсват работа. Но спане в студио е абсурд.

Вярвам за СМС - и те, тези неща лесно се доказват.

Не бих се учудила да я съдят.

тъй, че не я съжалявайте толкова, прави се на многострадална Геновева.

Не знам с какъв акъл е намесила семейната история. Тя самата талант няма!

И удобно премълчава, че точно Люси я домъкна в "Пайнер".

Не отричам, че нещата в "Пайнер" едва ли са розови.

Но някои неща са прекалени. Андреа изкара шефът робовладелец едва ли не, и за да си изчисти името, сигурно ще я привика на съд. Там тя ще трябва да доказва думите си. А съдията едва ли ще се заинтересува от семейните и талантливи роднини.

Тя и Рени нарече шефът "Сводник", а после млъкна. Защото, за да наречеш някого "сводник" ти трябват сериозни и необорими доказателства. Каквито тя няма.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , petya1 каза:

То и Цура като я гледаш по интервюта иглежда толкова невинно и притеснилно сладка, но знаем каква е. А да й позволи само на нея да си направи канал и да си качи новите песни там? Да й лъскат толкова имиджа в предавания след по-голяма изцепка? Да се стопира Ивана , при положение, че може да продължат и двете да са толкова големи, за да печели дори повече от двете? Той на Цура, която спонсорира цялата му фирма и видимо й кляка на прищевките не си е позволявал да й даде награда за Песен или Певица, а на Преслава й даваше незаслужени такива. Едва ли е само до оборота. Свинчо със сигурност му дава повече, за да не ходи Цура по участия и му спонсорира концертите. 
Може и да не е сексуална връзка де, а да му е просто любимата певица, но като знаем какъв е алчен, много се съмнявам. 

На Преслава договора е 70/30 от хонорара в полза на Пайнер. Сега може да го е сменила, но в най-силните й години беше така. Освен това когато преди години ги бяха погнали данъчните се оказа, че тя е със съвсем различен тип договор и се води служител на фирмата, а не артист-изпълнител. Някъде тук се корени това че я лансираха толкова. Но и при нея естествено ставаха нещата защото хората я обожават. Те и Цура лансираха през 15 минути по Планета, ама файда нямаше.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , NICK. каза:

Screenshot_20191206_182343.jpg

През всичките тези години си мислех, че прабаба ѝ е била Мими Балканска, а то се оказа, че става дума за нейна заместничка.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Cally-Pressyfan' каза:

На Преслава договора е 70/30 от хонорара в полза на Пайнер. Сега може да го е сменила, но в най-силните й години беше така. Освен това когато преди години ги бяха погнали данъчните се оказа, че тя е със съвсем различен тип договор и се води служител на фирмата, а не артист-изпълнител. Някъде тук се корени това че я лансираха толкова. Но и при нея естествено ставаха нещата защото хората я обожават. Те и Цура лансираха през 15 минути по Планета, ама файда нямаше.

Преслава просто предизвиква огромен интерес и е златна кокошка, която на всичкото отгоре му снася 70% от всичко. Правих груби сметки и Преслава е много по-изгодна за Митьо от всички онези, които прибират по-голям процент за себе си, но си финансират сами всички проекти. Е как да не е любимката. 

Между другото "По-страшно" на Цветелина я няма в ютуб с официално видео. Има само аудио в личния канал на Цветелина Янева, за чието съществуване не подозирах :D 

@meleto Кали си е казвала (май в Биг брадър), че й се финансира всичко на 100% от "Пайнер". 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Blueberry каза:

Между другото "По-страшно" на Цветелина я няма в ютуб с официално видео. Има само аудио в личния канал на Цветелина Янева, за чието съществуване не подозирах :D 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , petya1 каза:

Дали наистина е имал сексуална връзка с Преслава? Само за едните големи проценти се съмнявам да й е давал толкова незаслужени награди и да позволи само на нея като негов изпълнител да си направи канал и да си качи новите песни там. А и не само това.  
А и със сигурност сам насажда напрежение между изпълнителите. Логиката му е сигурно, че това ще ги мотивира да са още по-амбициозни и нахъсани, а то става обратното. Никой не би дал максимума от себе си, когато не го оценяват достатъчно. Представям си как е насъсквал Галена и Преслава с цел да се конкурират повече, а е останал с пръст в уста като Галя не му игра по свирката и го бойкотира. Но едно е една по една в различни години да му тропнат, а друго е сборно. Сега го бойкотираха няколко накуп и със сигурност ще сведе глава. Няма как да изгуби най-оборотните си изпълнителки и те го знаят, затова и си позволяват това.

На мен пък по скоро ми възникват въпроси, свързани с Галена. 

Защо Галена е толкова близка с такъв боклук? 

Впредвид богатия мъж и финансосо влияние дали Галена не се е опитвала да прави с Преслава това, което Янева с Андреа? 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Янева трябва да целува краката на Андреа, защото ако не беше Кости все още щеше да се пробва да пробие с еднаквите комерси на Драганински. 
Да не споменавам през 2010 мръсотиите, които направи на Райна като последната, която беше останала да работи с Нанков, за да я откаже. 
Сега пак се замислете защо монтажът на “Мирно” е на толкова ниско ниво или как цял един клип на “Ти ли си” бива случайно изтрит и се запазват само някакви си 10 секунди. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза:

На Преслава договора е 70/30 от хонорара в полза на Пайнер. Сега може да го е сменила, но в най-силните й години беше така. Освен това когато преди години ги бяха погнали данъчните се оказа, че тя е със съвсем различен тип договор и се води служител на фирмата, а не артист-изпълнител. Някъде тук се корени това че я лансираха толкова. Но и при нея естествено ставаха нещата защото хората я обожават. Те и Цура лансираха през 15 минути по Планета, ама файда нямаше.

Преслава получаваше 20К на месец след този скандал с данъчните. Може да ходи на 20 участия, но тя все се получаваше 20К. По този начин, МИтьо й е плащал клипове, песни, албуми и награди. Ти само се замисли... 20*5000... от нея е получил над милион на година, а й е дал под 250К. Така че, естествено че Пресито ще получава статуетки. Въпреки че винаги е имала подкрепата на хората и не са я освирквали, за разлика от Янева и Галена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Slavi каза:

На мен пък по скоро ми възникват въпроси, свързани с Галена. 

Защо Галена е толкова близка с такъв боклук? 

Впредвид богатия мъж и финансосо влияние дали Галена не се е опитвала да прави с Преслава това, което Янева с Андреа? 

Покрай Добри са близки. А и е благодарна на Галена, че се е съгласила Добри да работи и с нея, казвало го е в интервю. Чак много добри приятелки се съмнявам да са. Тя Цура в Бг прекарва и много малко време. Зимата си е в имота в Дубай, а лятото в Марбея. Само на онзи Джей Джей си споделя личните драми. 

Галена никога не е играла мръсно под масата. Неслучайно всичките й колеги я уважават и хвалят не само като изпълнител, но и като човек. Да не говорим как и публично са я подкрепяли имена от фирмата, които са много наясно кой тропа и как стават нещата там. Емилия и Камелия ясно го казаха кой преди награди и концерти тропа с крак. Със сигурност са по-запознати от повечето пристрастни фенове. 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Ако действително отпуска само по 5к за проекти, нищо чудно че повечето изглеждат толкова евтино. Това са смешни пари за един изпълнител.

Ама мило, те са се съгласили да си търсят мутри за спонсори и да приемат само тези пари. Никой не ги е задължил на тези условия нали :) 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, WindWalkerMonk каза:

Ама мило, те са се съгласили да си търсят мутри за спонсори и да приемат само тези пари. Никой не ги е задължил на тези условия нали :) 

Казваш го сякаш имат друг избор. Избора им е да не се съгласят и да са съвсем в нищетата, както на много хора от народа избора е да не се съгласят на 500-те лева в работата, но пък да гладуват е алтернативата. 
Пайнера се е възползвал от това, че е единствения който може да предложи някакви условия. Аз съм убеден, че напоследък не е толкова уверен, наблюдавайки как нещата се развиват в полза на изпълнителите и все по-лесно става един такъв да се развива самостоятелно. 
Все пак до някъде имаш право, защото те биха могли заедно да направят някаква промяна, но са изключително прости всичките, изключително прости! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, retr0 каза:

Казваш го сякаш имат друг избор. Избора им е да не се съгласят и да са съвсем в нищетата, както на много хора от народа избора е да не се съгласят на 500-те лева в работата, но пък да гладуват е алтернативата. 
Пайнера се е възползвал от това, че е единствения който може да предложи някакви условия. Аз съм убеден, че напоследък не е толкова уверен, наблюдавайки как нещата се развиват в полза на изпълнителите и все по-лесно става един такъв да се развива самостоятелно. 
Все пак до някъде имаш право, защото те биха могли заедно да направят някаква промяна, но са изключително прости всичките, изключително прости! 

Имат алтернатива :) Винаги има и Камелия, Преслава, че дори Галена и Глория са доказателство за това. На Камелия извади и плати половината от некъф клип преди години. На Преса плаща всичко на 100%, а нейните клипове понякога са със сигурност 15к и нагоре. 

За Галена и Глория е плащал доста неща. Всичко е както си го направиш. Проблема идва от това, че самите те са кофти хора. Няма да си отварям устата, защото не съм Андреа и не ми е работа. Но и те са яко коври и има защо някои да ги мачка. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Blueberry каза:

Темата е за Андреа, така че се чувствай готов да споделиш.

Андреа също е правила мръсотии, това много се говореше навремето. Но основните неща бяха, че крадеше идеи и концепции, както и че май не плащаше на хората, с които работи. @foxy_vd май знаеше повече.

Ами да, всеки се опитва да прави мръсно на другите, да им саботира и краде проекти, тези неща не ме впечатляват. Но за мен е изключително пошло да не си плащаш за труда, който хората са свършили за теб. Хубаво се хвали, че е дала 50 хиляди за “Докрай”, но защо не се похвали колко хиляди не е платила и защо авторите не искат да работят с нея. Каквото и да е, никой не й е длъжен да й работи безплатно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, petya1 каза:

Покрай Добри са близки. А и е благодарна на Галена, че се е съгласила Добри да работи и с нея, казвало го е в интервю. Чак много добри приятелки се съмнявам да са. Тя Цура в Бг прекарва и много малко време. Зимата си е в имота в Дубай, а лятото в Марбея. Само на онзи Джей Джей си споделя личните драми. 

Галена никога не е играла мръсно под масата. Неслучайно всичките й колеги я уважават и хвалят не само като изпълнител, но и като човек. Да не говорим как и публично са я подкрепяли имена от фирмата, които са много наясно кой тропа и как стават нещата там. Емилия и Камелия ясно го казаха кой преди награди и концерти тропа с крак. Със сигурност са по-запознати от повечето пристрастни фенове. 

Точно колко добри приятелки са не знам, но самия факт, че изобщо общуват с такъв парцал не говори добре нито за Галош, нито за Деса... 

 

Не съм съвсем сигурен дали това, което казвал е тска. В онези години не само Цура завиждаше на успехите на Андрюш, но и на Галена и се искаше да вкуси от тази формула за успех. Очевидно беше, че Галена не се кефеше особено на Андреа. Имаше и някаква ситуация около дуета им помня. 

Освен това певици с позиции и мъже като Цура и Галош имат повече основания да потропват с крак. Мъжете им не малко пъти са спонсорирали мероприятията на Пайнер. Все пакбтака Галена за пръв път видя и турне. 

 

Преслава е много удобна на всички да е сочената с пръст. Покрай всичкибстатуетки, които е взела доста комплекси е създала в колегите. Освен това при такава печалба от нея, няма нужда да тропа с крак, ясно е че Пайнера ще я бута и за певица, и за закриване на концерти. Още по малко, че е подплатена с фенска любов. 

Не случайно Андреа не каза нищо лошо за нея, и неведнъж я е подкрепяла и лайквала неща в инстаграм. 

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

При Преслава го има този фактор харизма и любовта на хората, макар, че лека полека с тая мутра и сега най-вече с новия си фейс ала Галена-Майкъл Джексън нещата не са баш така. Наистина си е грозно. Преди завиждаха на Андреа, сега пък на Галена. Ама бившата и най-добра приятелка да иска да я окраде в лице направо си е смешно. 

Наркоманка няма как да е, надали от наркотици е надебеляла. Диабет ще да е, връзва се. А относно спането в студиото...вярвам го. Андреа винаги е била свърх амбиция и дори отвън още в ония години беше ясно, че налива повече, отколкото изкарва. Това шоу, тия песни от Кости, международните и дуети и скъпи клипове...всичко беше платено от нея. Вярвам и. Не бих повярвал да го каже Преслава, която я мързи и на диван да стои за да снима клип. Дори Люси е казвал, че е седяла с него по цяла вечер да монтират и е подбирала кадър по кадър. Личеше си в клиповете и, и досега едни клипове като "Най-добрата", "Докрай" и "Лоша" държат ниво. Те са и най-скъпите, като "Лоша" знам , че по-скъпа от "Докрай", за "Употребена" също знам, че цифрата е била висока.  "Няма да съм аз" също е цифра. Сумарно тия клипове са над 200 бона. Не са малко, извинете. 

Къде е продуцента в ролята на продуцент в тоя случай? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Fast каза:

Абсурд. Никога не би паднала толкова ниско. Според мен наградата за певица се е давала за най-много натрупан оборот към фирмата. През 2016 не случайно й я връчиха Катя и Здравко.

Ти разправяше как и цигари нямало да рекламира ОТНОВО, ма тя го направи. Така че тия ти обяснения нямат никва стойност. 

И междудругото, като говорим за обороти, Емануелция от поне 3 години има най-много участия, и едва ли му снася по-малко от 70%, впредвид статуквото като направи трансфера в Кокошарника. Следователно тя е с най-натрупан оборот, а чак тази година беше удостоена с "честта" да закрива годишния цирк, което в момента май е еквивалентно на Певачка на годината. 

Не важиш просто, за пореден път. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чета темата от 10 часа сутринта и направо не мога да повярвам за всичко, което Андреа е написала.

Разделям всичко това на плюсове и минуси, като на 70% я подкрепям, защото както написах, съм шокиран от някои неща.

Това, което не ми изглежда ok и достоверно, плюс някои абсурди - никой не го интересува всъщност коя е майка ти или баща ти, баба ти и дядо ти, ти си човекът, който се изявява и ти трябва да имаш талант, генът си е ген, но в някакви минимални проценти, плюс това е очевидно, че при нея липсва. Тя започна с микрофона наобратно и в нейно време се появиха лайф записите. Освен това беше част от цирка, получи немалко незаслужени награди и тя, ако вярваме на всичко, което сами тук сме бистрили години наред, също поръчваше статии, Камелия я захапваше за откровени лъжи, тоест тя също в името на изгодата, си е служила донякъде с този маниер за постигане на успех. Единствено я оневинявам за това, че в крайна сметка щом те прецакват години наред и се държат така с теб, започваш и ти в някакъв момент да го правиш. Още помня като взе дует за "Едно", докато хората скандираха Джена за емблематичния за годината дует "Да те прежаля". Така че и тя не е света вода и никой не може да ме убеди, че не беше част от схемите.

Това, което обаче ми хареса и й вярвам, и я поздравявам наистина за смелостта е всичко, което написа във връзка с управлението на фирмата. Чудовищно е, гавра е, въпреки че на практика не е наказуемо, това си е чиста форма на робство и омагьосан кръг, в който се въртят всички тези изпълнители. Знаехме за хонорарите, за правата над клипове и песни, въпреки че не господин продуцентът е плащал за тях. Само че не си представях как дори в тежко здравосоловно състояние няма прошка. Наказанията, бавенията на проекти, глобите, не знам дали не пропускам нещо... Но най-страшното, реално Андреа си е докарала много сериозни болести на база стрес, как да не й вярвам като виждам на какво прилича. На всичко отгоре самата й психика е разклатена за мен, дори и този пост говори за това как не може да се контролира. Ние може да се радваме, че истината излезе, но смея да твърдя, че това не е "Игра на тронове", а реалния живот. Забърка големи имена, политика, изсипа куп факти и го направи в една от най-големите социални мрежи, силно се надявам да има протекции покрай Кубрат, защото не мисля, че другите са си мълчали ей така. Страх ги е на 100%. Дано да няма последствия, живеем в страна, в която свободата на словото е пълна илюзия. Колкото за Цветелина и всичко, което намеква, също ме шокира. Знаели сме, че не се траят една друга, но Андреа едва ли не я изкарва продуцент в сянка. Склонен съм да вярвам на повечето неща, но не и на всичко, което сте изписали допълнително тук. Тоест Цветелина е имала влияние, но Митко е имал последната дума вероятно. Андреа, Джена и тези по-долу от тях ok, но големите риби в лицето на Преслава, Галена и Анелия, които са били също толкова жадни за слава, но с разликата, че тях народът обожаваше и обожава до полуда, имат огромни фенски маси, там е нямало как да се получи. Като цяло изводът е, че всичко е много мръсно. Изобщо не съм наивен да мисля, че в останалата част от шоубизнеса не е така и определени хора нямат влиянието да избират за сметка на други, така е и по света. Просто на Балканите е малко по-хард, обичайното, самите ние като психология сме си такива.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Може ли някой да обясни подробно каква е историята с Галин и Андреа? Какво е казвал Галин, та после се извинявал? За какво негово видео става въпрос?

 

А какво е това със "Зле разпределени" и като видяла Преса кадрите... Дайте малко по-подробно, не сме всички в час със събитията :D :D :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...