Jump to content

Kitty

Ramaniасs
  • Коментари

    1153
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Всичко публикувано от Kitty

  1. Подигравките ви са много грозни и неуместни. И вие може да се окажете в положението на Емилия - разведени, сами и в недобро финансово състояние, тъй че не се хилете. Аз Емилия не я мисля. Тя си има професия, близки и ще се справи. На една разведена жена ще и е само до Гучи- та и Шанели, как пък не.
  2. Спокойно, съдбата ще ги научи тези двамата. Следващия път тая нагла циганка може и да не извади късмет и тогава етносът и НПО - тата няма да я спасят. А Коцьо да вземе да се замисли, че има деца и ако не на него, съдбата ще му го върне на децата му! Наистина много правилно постъпи Райна, че го заряза този примат.
  3. Помня Галена колко лъга за този клип. Ама, като се беше върнала при този примат, какво е очаквала, просто не знам!
  4. На мен от 2008 от нещата на Ани освен Дори, когато, харесвам също и поръчай пак, но не и видеоклипа. Иначе песента е гот. Видеоклипът ми идва твърде лъскав, визиите на Ани - твърде лъскави и не в неин стил.
  5. Имах предвид проектите на Ани до 2007 година! Като стана дума за тази песен, помните ли, като беше изтекло демото? Там наистина много виеше, даже можеше и мъртвите от гроба да събуди. Страхотен глас има, но наистина прекаляваше малко по концерти да показва колко високо може да стигне като глас. Макар че точно това виене сега ми липсва много. Но не като това в демото, де. Него може да го подари на някой хорър филм.
  6. Явно когато съдбата реши Аз съм с увреждания и никой не иска жена с увреждания в инвалидна количка.😔
  7. А тя пипнала ли си е носа наистина? Жалко, ако е така. За зъбите разбирам защо има нужда от смяна.......... Но страшно много се радвам, че си върна прекрасния цвят на косата. Остава само да започне да прави стойностни и страхотни музикантски проекти както преди. Само жалко, че аз вече не чувам............ Сегашният и съпруг явно добре и влияе, браво на него! Любовта е хубаво нещо!😊
  8. Еха, Ани тук изглежда свежа, щастлива и много хубава! Откога исках да я видя такава!😊🥰😍❤️
  9. Графьорът на иконките на Гери се оказа една Лили Коринова - Brokn_HearT, но вече май я няма във фотобукет.
  10. Събирах си всичко наново, не ми беше никак лесно. Някои неща, за съжаление не можах да си ги намеря, става дума за графики на Гергана. Иконки, по - точно. Тъкмо да си ги намеря, трябваше да ходя на лекар, че бях болна, а като се върнах, и хорума, в който ги намерих - беше вече заминал. За съжаление не можах да намеря как да се свържа с графьора на тези иконки. Имаше още, но не успях да ги взема. Много си мъчих паметта да си спомня кои съм взела. И едни аватари от Присъда на Глория ми липсват.
  11. Идиот, Гери не работи в хранителен магазин, а в музей, има висше образование по специалност Гемология и работи в музея Земата и хората. Тя навреме напусна, когато поп - фолка взе много да простее и курвее и правилно постъпи. Сега си има друга професия и е щастлива там. Няма нужда да се връща, а на злобното и просто гейче не му дължи абсолютно нищо! Напротив, ако не беше тя, никой нямаше да чуе за тоя простак! Гери сега има семейство и нормална професия и е щастлива. Успяла е да запази психиката и достойнството си. Докато нейни колежки сега рият дъното и плюят но добрите си дискографии и правят просташки песни! Жалко за Анелия и Магда, които много изневериха на себе си.
  12. За съжаление, не можах да кача последни две реклами с Райна, големи са като размери. За кампанията срлещу училищното насилие и за парфюмите Евтерпа. Райна много я бива в рекламите. Все пак нещо от Райна за лека нощ.
  13. Някой опитвал ли е тези вафли? Не съм ги намирала никъде, но пък имаха готина реклама.
  14. Като споменахте рекламата за пиратството..............
  15. Райна - рекламно лице на обувки ИНГИЛИЗ. Беше супер яка с тези визии. Това ми е любимият неин период. Имам на компютъра си цялата и страхотна модерна фоносесия. Споко, няма да я кача сега. Друг път, може би.
  16. Помните ли рекламата на бензиностанции ЕХО?
×
×
  • Create New...