Jump to content



Online: Галин - "Как си, кажи"


Препоръчани коментари

  • Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не спряха да копират Тото...

 

Иначе песента не знам дали ми харесва. Но знам, че това е най-слабата година на Галин, та той дори няма хит на нивото на "Въртележката" :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази година е много слаба за Галин .. с такива песни като тази, 112, Тексаса няма да стигне никъде,ако продължава тази линия. Фики поне има една силна песен "Аз измръзнах". Дано 2019г. се постараят и двамата повече...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Попринцип харесвам повечето песни на Галин, но тази е толкова неориентирана,че започвам да си мисля, аз ли съм ретардиран или наистина нещо не е, както трябва.Три различни ефекта и канали в гласа му един след друг,които за мен лично нямат, никаква логика. Балада?, рап, фолк,нов вид ''денс''? или??

Не искам да хейтвам, но ако се опитваш да смесваш различни жанрове поне ги направи да звучи последователно.Това равно ''пеене''(рецитиране) върху баладична хармония и звуци ми дойде още в повече.Иначе клипа е свеж и готин.Успех все пак!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълна каша. Нескопосан аранжимент, ужасно миксирани вокали, немелодична песен... дори няма да изслушам втората половина.

 

На Галин май му мина времето, макар да не беше за дълго.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да отидеш да правиш клип в Лондон и да снимаш това? :mf_surrender: Все едно да искаш да покажеш нощна София и да отидеш в Студенстки град..

Иначе песента е кръгла нула- скучен аранжимент, кошмарно смесване и роботизиран глас, опити за оригинални фрази ала Криско- Искам да бъда с теб и Още един танц, увенчани с провал. Общо взето каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Karma is a bitch :1000 (29): Важното е, че по интервюта изкарва нещата така, че той не иска да работи с определени композитори, а всъщност е точно обратното... и накрая му остава кой? - Деян Асенов.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм в екстаз! Мелодично, запеваемо, приятен текст. Супер е.

Друг е въпросът, че и "Тексас плейс", и "112" ги посрещнах с огромна радост, а ми омръзнаха за 2 седмици. Ще видим с тази как ще е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Готин Галин, няма спор в това, стои добре каквото и да направи. Видеото не е лошо, очаквах малко повече Лондон, ефектите са яки. Песента не че е слаба, но няма нищо поп фолк в нея, а много ми се иска нещо такова вече от него. Да вземе да опита, да разнообрази. Дано му стане хит, "112" определено се нареди в топ 10 за годината..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво общо има с Тото? Когато "Момче без сърце" дънеше, Тото беше никой. Пръкна се онзи ден и вече го копирали. Ходенето по улицата го имаше още в "Момче без сърце" 2013.

 

А това, че не е показал много от Лондон... напротив, точно така си е много готино видеото. Айде стига, сто пъти един мост, един дворец и едно колело ли смятате да гледате, това ли очаквате да видите? Ми то банално вече.

 

Харесва ми клипа и песента, отново нищо общо с поп-фолка, което е сигурно най-хубавото в целия проект - това че изцяло поп или каквото там се води.

 

Галин определено е хамелеон.

 

6/6, хареса ми!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Започва да пуска все по-слаби проекти. Не, че този е лош, но наистина нещата които правеше до скоро бяха по-добри. Жалко.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да беше снимал в Сохо, там поне има какво да покаже.Вън е от съмнение обаче, че си направил разходка до там. :3fdb8960598fa63e:

На първо слушане не ми хареса, ще видим след няколко слушания.След жестоката инерция, която беше набрал с "Me gusta" пусна не лоши, но знчително по-слаби проекти.Да направи нещо в поп-фолк стилистиката, все пак най-големите му хитове са именно такива - "С мене да вървиш" и "Парата ако хвана".

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен песента ми харесва повече от другите му тази година. Клипът също. Но и аз съм на мнение, че трябва да вземе да пуска по-чалгарски парчета вече.

И все пак, и тази песен си има нещо чалгарско в звученето, просто е някаква по-модерна и поп-рападжийска. Приятна е, ще се слуша. :walkman:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Към залязване върят нещата май
Амин! Дай Боже! Това бездарно джудже заслужава да се върне в Добрич, откъдето изпълзя и да продава дюнери!

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е абсолютна боза - това коя поред песен му е в този стил? Тъп и упорит се оказа.

Честно казано, до "Момче без сърце", "Ще остана", "С мене да вървиш" му симпатизирах. Започна обещаващо, модерно, свежо. Още не се беше напомпал толкова, не си беше напомпал и джуките и изглеждаше доста по-естествено и благо. Сега физиономията му е станала една самодоволна и се мъчи да се прави на мачо и на рапър. Еми... фалшив ми е, надут и е малко смешно, защото е 1.50 от земята и не може да респектира дори с осанка, а и като прибавим този диалект, от който още не може да се отърве... Ми човек не трябва да забравя откъде тръгва, но тая Добричката школа в чалгата са доста самонадеяни.

Локациите не са лоши, някои от визиите ми харесаха. Само за самото заснемане можеха да се постараят повече.

Докато стане на 30 ще му отива тая вълна донякъде и ще вписва - после не знам какви маневри трябва да прави, за да се задържи.

До "Един на брой" беше ок като стил и доста по-разнообразен... сякаш и себе си беше там...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер песен, малко тъпа тема на текст, но все пак е по-добре от предишните му трашове.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...