Jump to content



Online: Райна - Една на милион


Fast

Препоръчани коментари

  • Отговори 114
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Разбирам какво се е опитала да направи и защо, но "Бразилка" беше крачка надолу след "Зле те чувам", а тази е още една надолу, за съжаление.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Много интересна песен, малко повече инструментала трябваше да барнат и щеше да е чук.Видеото също е ниво като изключим стайлинга й на моменти.Няма да е зле да започне да работи с хора, които разбират от това.

 

Райна тази година е много, много добре!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много е приятна и открояваща се. Райна наистина има ренесанс в кариерата си с последните няколко проекта. Дано този вече да стане хит като за 10 милиона гледания.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не помня в последните години, друг проект на Райна да ми е правил такова впечатление. Супер интересна и различна песен с много яко видео.

По принцип не се заглеждам много в клиповете на чалга песните, но в този ми останаха очите. Кадрите във водата са зверски. Харесва ми, че са се постарали да има и хореография във видеото, която им се е получила страшно добре. Райнето пък е топ мацинка с всичките визии. Не знам дали съм казвал преди, но за мен тя е най-красивата чалгарка.

 

За първи път давам палец нагоре на клип на Райна. Много ме кефи.

Бразилка ми евтинееше страшно - и като песен, и като видео. Тоя проект е определено друг левел. Браво.

 

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

Това ли е приятелят й? Голямо хвалене тук,а освен че в клипа иьглежда несъразмерен в лице мяза на куче. Относно песента ще цитирам това,защото се припокрива напълно с моето мнение:

Много ме кефи.

Бразилка ми евтинееше страшно - и като песен, и като видео. Тоя проект е определено друг левел. Браво.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Силна година за Райна. Най-сетне се завърна след 10 годишно заливане с бози.

Мелодията е брутална, текстът обаче ми е тъп. Клипът е готин. Като цяло зле те чувам си ми остава фаворита за тази година, но не е зле

Link to comment
Сподели в други сайтове

Такааа, на първо слушане не ми хареса. От второто обаче започнах да я възприемам по-добре. Въпреки, че песента съдържа чалга-рап, който аз меко казано недолюбвам и текст със съмнителна стойност ме спечели с музиката - комерсиална и в същото време различна. Видеото ме впечатли - много е добро!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няколко неща имам да кажа. Добре е, че Райна се е позасилила от комерсиална гледна точка. Има ясно изразена концепция напоследък и се придържа към нея.

Тя умее да се превъплъщава и я приемам и в тази светлина. За съжаление обаче тя, като ярко изразен индивидуалист, не трябва да робува на стадния принцип - от нея го приемам като живо навеждане, образно казано. Мисля, че с друг тип песни, но правилните, повече би се забелязала. Защото със съвсем друг тип песни проби и не е редно да забравя тези с мелодичната линия. След тези три рап звучащи песнички - макар че тя много преди другите и тая вълна е имала такива, е ок малко да смени посоката, защото ако и следващата песен е такава, ще досади. Нека да чуем вече малко музика, че ми писна от боботене.

Ще я слушам само защото е на Райна, реално не ме впечатлява.

За танците евала, но тия лолитски клипчета с плодчета, велосипеди и бонбонки вече да ги разкара.

Може да гръмне много по-здраво и зряло.

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен също много ми допадна от първо слушане още!

Райна се е стегнала тази година и наистина няма слабо. "Зле те чувам" ми е в топа за 2018та, но и това е доста силно,ако се завърти. Определено с Биолчев й се получава.

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...