Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

То като гледам на концерта ще има стотина човека, и един човек да се провикне "още", ехото ще го разнася една минута, така че няма за какво да се притеснява.

Сподели в други сайтове

Не знам кой е най-противния момент - "и всички песни са ми противни, и ненавиждам любовни филми" или може би "се друсам още денем и нощем". :mf_surrender:

На мен пък текстът (от цитираните фрази) ми харесва. Втората фраза дори е автобиографична. :Vishenka_05: Проблемът е какафоничната мелодия и наслагването на гласовете.

Сподели в други сайтове

Е, са... нещо добро, ама да не прекалява все пак. Нещо тип "Обратно в играта" - хит, ама да спре на 8-9 мила и дотам. :3fdb8960598fa63e:

Важното е да мине Кама, а Кама не ни е заплаха.Алисия и Коцко само ме тревожат, но ние имаме преднина. Няма да е много лесно. По-бързо ще омръзне на хората от "Шефката" според мен. Аз съм си я свалила, за да не й навъртам гледания. Работим само за шефката любима, трупаме само за нея. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Важното е да мине Кама, а Кама не ни е заплаха.Алисия и Коцко само ме тревожат, но ние имаме преднина. Няма да е много лесно. По-бързо ще омръзне на хората от "Шефката" според мен. Аз съм си я свалила, за да не й навъртам гледания. Работим само за шефката любима, трупаме само за нея. :girl_witch:

Защо е важно да мине Камелия?

Сподели в други сайтове

Защо е важно да мине Камелия?

Ми защото искам Преса с повече гледания и по-яка песен от на Кама. Понеже настройката тук беше, че Кама ще смачка всички, това ще докаже, че няма. Пък и песента на Камелия не ми харесва.

Сподели в други сайтове

Ми защото искам Преса с повече гледания и по-яка песен от на Кама. Понеже настройката тук беше, че Кама ще смачка всички, това ще докаже, че няма. Пък и песента на Камелия не ми харесва.

Аз наистина недоумявам какво се случва.

Имало е милион случаи, в които изпълнител представя нова песен при Слави и гледанията почти никога не се покачват, камо ли с над 100% за един ден. Това се наблюдава в Америка по принцип, но там са 350 милиона население. Странно ми е, защото песента не ме грабна изобщо. В Рама обаче масово се хареса, та не знам... Рано или късно ще си проличи, ако има нещо гнило.

Сподели в други сайтове

Напротив, Кама просто беше подскачащ декор със ситни плитчици и направени от Данчо чизмета, докато най-голямата звезда закриваше турнето с вечната си песен "Шампанско и сълзи", без да мръдне от тона. А Вескова си пляскаше и припяваше разкошния текст на Мариета, какъвто тя така и не написа за съгражданката си. :3fdb8960598fa63e:

Няма Кама, няма турнета! Точка! 8 години чакам Пайнер да я опровергаят, но няма ни дума, ни вопъл, ни стон от Димитровград. Кама бе на турнета преди "Шампанско и сълзи", беше и след "Шампанско и сълзи". Беше там преди Ивана в 1999 година и много след Ивана в 2009 година. Шефът на М-ТЕЛ е казал, че без Кама няма турне и нищо не е споменал нито за Ивана, нито за Преслава. Това е положението, колкото и да им е незгодно на търсачите на истината...

Сподели в други сайтове

Омг .. много ясно, че Преса ще има повече гледания. Това даже не подлежи на коментар.

Първо и аз си помислих така. Но нима Преса няма една дузина средни/малки хитове с по-малко гледания от "Дразни ме"?

Сподели в други сайтове

Аз наистина недоумявам какво се случва.

Имало е милион случаи, в които изпълнител представя нова песен при Слави и гледанията почти никога не се покачват, камо ли с над 100% за един ден. Това се наблюдава в Америка по принцип, но там са 350 милиона население. Странно ми е, защото песента не ме грабна изобщо. В Рама обаче масово се хареса, та не знам... Рано или късно ще си проличи, ако има нещо гнило.

Ами нали имаше проблем с клипа нещо първите 2 дни?

Сподели в други сайтове

Ами нали имаше проблем с клипа нещо първите 2 дни?

И с "Дразни ме" имаше btw. И с "Минута живот", ако не се лъжа. Все проблеми, все на нея. Егатии Куцуза!

Сподели в други сайтове

Първо и аз си помислих така. Но нима Преса няма една дузина средни/малки хитове с по-малко гледания от "Дразни ме"?

Е, Кама има само "Дразни ме" с повече гледания. Следващите най-гледани нейни песни са много по-назад.

Сподели в други сайтове

Харесва ми включването на Галин в песента на Малина. Искам да се досети и да направи чалга песен. Нещо с нормално фолк звучене и текст. :Vishenka_05:

Аз разбрах, че Галин щял да прави кавър на "Пеперуда" на Кати. Това си е чист фолк. ;)

Сподели в други сайтове

Напротив, Кама просто беше подскачащ декор със ситни плитчици и направени от Данчо чизмета, докато най-голямата звезда закриваше турнето с вечната си песен "Шампанско и сълзи", без да мръдне от тона. А Вескова си пляскаше и припяваше разкошния текст на Мариета, какъвто тя така и не написа за съгражданката си. :3fdb8960598fa63e:

Дори и тогава Кама беше знаменосец - носеше и тичаше с флага на Планета Пайнер.

Никога не би позволила фокусът да пада върху леля ти.

Сподели в други сайтове

И с "Дразни ме" имаше btw. И с "Минута живот", ако не се лъжа. Все проблеми, все на нея. Егатии Куцуза!

Ми такива са й хората от екипа. Толкова си могат явно.

Тази песен няма да стигне гледанията на "Дразни ме". Сега е още в началото, но после ще паднат.

Сподели в други сайтове

Няма Кама, няма турнета! Точка! 8 години чакам Пайнер да я опровергаят, но няма ни дума, ни вопъл, ни стон от Димитровград. Кама бе на турнета преди "Шампанско и сълзи", беше и след "Шампанско и сълзи". Беше там преди Ивана в 1999 година и много след Ивана в 2009 година. Шефът на М-ТЕЛ е казал, че без Кама няма турне и нищо не е споменал нито за Ивана, нито за Преслава. Това е положението, колкото и да им е незгодно на търсачите на истината...
Ооооо, истината има много образи, форми и нюанси. Разбирам накъде отиваш, но недей! И малките деца знаят коя е певицата и коя цицораната. :3fdb8960598fa63e:

А ние с "Твое копие" какво да кажем?

Сподели в други сайтове

Никога не би позволила фокусът да пада върху леля ти.

Че кой пък я пита нея...

Тогава Вескова си беше нещо, което просто трябва да потърпим, докато се появи на финала тази, за която сме отишли! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Че кой пък я пита нея...

Тогава Вескова си беше нещо, което просто трябва да потърпим, докато се появи на финала тази, за която сме отишли! :3fdb8960598fa63e:

Турнета имаше заради Камелия, не го ли разбра? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Клетата леля,от легендите само тя няма клип над 5 милиона,а след Деска тя беше актуална най-скоро. :girl_cry2:
Да обявим ден на национален траур по този повод! :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Фенът или феновете на Ивана не ги ли е срам, че със злобата си по Камелия подчертават успешната й кариера и неуспешната към днешна дата на Ивана?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...