SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Насила хубост не става. Не и се отдава да рапира. Хората усещат когато се правиш на нещо, което не си. Нейните т. нар. 'рап песни' не са чак толкова рап, колкото се изкарват. Единствено МамаУраган и донякъде Босът се доближават повече до тази стилистика, но пак не са някакви в стил истински рапъпки като Миси Елиът или Карди Би. Но наистина, тя и в другите си парчета вече взе да включва нещо такова и не знам какво е това нейно желание да е не-чалга певица. Може би се влияе от приятелството си с най-голямата не-чалга звезда сред чалгарките, но не на всяка й отива да е пълноценно такава. Аз лично нямам против да слушам и такива парчета от Галена, но масата хора си я възприемат за една от най-големите в поп-фолка и искат от нея типичен поп-фолк. Дано да се отчете с дуета с Цветелина. Щом го монтират толкова време очаквам нещо епично. Мен ако питате, време е старата генерация да атакува пълноценно с техния поп-фолк. Все още държа на тезата си, че музиката днес е доста по-разнообразна от онези покъртителни периоди с еднакви песни, но като гледам на масовия слушател му се слуша нещо баш различно. Глория, Ивана и Камелия да се събуждат! И Деси, но тя вече си е будна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Като не иска да й качват снимките, да не се снима. Простотия до шия. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Профилът и е пълен със семейни снимки. С Галин, с децата, общи. Да, определено не парадира със семейството си. :1000 (29): А ти защо я следиш, след като добре знаем, че я ненавиждаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Защо никой не коментира новата песен на Джена, която се очертава да е супер хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Защо никой не коментира новата песен на Джена, която се очертава да е супер хит? Очертава се като пореден провал за Валентинова - Стоева, която трябва да се завърне към мелодичния попфолк, в който се кахъреше по любимия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 - Ма, не-не, моля ви се, как ще пиша във форум? - Ми той умрял, ма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 - Ма, не-не, моля ви са, как ще пиша във форум? - Ми той умрял, ма! Ще се съживи... Само трябва лелята на всички времена да си пусне най-сетне лятното предложение! Но тя е заета да слабее и да се снима изпъчена и нахендрена къде ли не, както и с рождени дни на светски лордове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Ще се съживи... Само трябва лелята на всички времена да си пусне най-сетне лятното предложение! Но тя е заета да слабее и да се снима изпъчена и нахендрена къде ли не, както и с рождени дни на светски лордове... Ааа, на тоя лицемерен миндил ли му е отишла на РД-то. Дано да е извлякла някаква полза от това, че иначе срам! Не се търпи Женята Минчев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Ааа, на тоя лицемерен миндил ли му е отишла на РД-то. Дано да е извлякла някаква полза от това, че иначе срам! Не се търпи Женята Минчев. Откъде знаеш? Той не спи с хора от Пловдив... :1000 (29): Иначе и аз това казах - дано да е получила хонорар, че ако ще му пее без пари по измислените мероприятия, като Дюран-Дюран Есил, просто си плаче за бой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Откъде знаеш? Той не спи с хора от Пловдив... :1000 (29): Иначе и аз това казах - дано да е получила хонорар, че ако ще му пее без пари по измислените мероприятия, като Дюран-Дюран Есил, просто си плаче за бой! Оо, тя е пяла! Аз мислех, че само го е удостоила с присъствието на пърхащите си 12-сантиметрови мигли. Леля не е проста, нито вчерашна, все е извлякла някакъв келепир от цялата работа. Искам леля да скандализира като Елена Йончева и да забременее на 50. На чалгата й трябва нещо интересно и скандално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Оо, тя е пяла! Аз мислех, че само го е удостоила с присъствието на пърхащите си 12-сантиметрови мигли. Леля не е проста, нито вчерашна, все е извлякла някакъв келепир от цялата работа. Искам леля да скандализира като Елена Йончева и да забременее на 50. На чалгата й трябва нещо интересно и скандално. Луд ли си? Тъкмо отслабна и сега е време само за песни и клипове под душа или направо! Бременността оставяме на Пресли, която трябва да се грижи за дом и Павелчо старши и младши и чакаме леля да се завърне в челото на класацията на Ема в Сигнал, че май друга не остана. :1000 (29): А от Женя не знам какво е могла да си вземе - сексуален келепир, едва ли... Кеш ще да е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Луд ли си? Тъкмо отслабна и сега е време само за песни и клипове под душа или направо! Бременността оставяме на Пресли, която трябва да се грижи за дом и Павелчо старши и младши и чакаме леля да се завърне в челото на класацията на Ема в Сигнал, че май друга не остана. :1000 (29): А от Женя не знам какво е могла да си вземе - сексуален келепир, едва ли... Кеш ще да е! Ако иска да се състезава с Преслава, Галена, Емилия и другите в топа трябва да забременее отново!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Защо никой не коментира новата песен на Джена, която се очертава да е супер хит? Ти определено нямаш вкуссс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Ако иска да се състезава с Преслава, Галена, Емилия и другите в топа трябва да забременее отново!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От Стояна ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 От Стояна ли? Стояна с тия гени ще създаде много калпаво поколение, а и подозирам, че има малка пишка. От онзи Васил да е детето, той е снажен и по-бива. Пред Теодора да се отрича до последно, че Ваня е бременна. Да й се обясни, че проблемът с щитовидната се е завърнал и леля просто отново е пуснала коремче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Стояна с тия гени ще създаде много калпаво поколение, а и подозирам, че има малка пишка. От онзи Васил да е детето, той е снажен и по-бива. Пред Теодора да се отрича до последно, че Ваня е бременна. Да й се обясни, че проблемът с щитовидната се е завърнал и леля просто отново е пуснала коремче. Васил действително си става... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Васил действително си става... При всички положения става повече от лоЯния Дарко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 При всички положения става повече от лоЯния Дарко Дарко си беше парче, просто семейният живот го е успал и успокоил. Доста се е налял, наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Вие двамата сте чисто чуди. :1000 (29): Някой от двамата е фиркан, ако не и двамата. :ддд Събудете го тоя форум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 https://m.vbox7.com/play:0d42c04fc2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Направо се чувствам безсилен. Единствената чалга песен, която въртя от дъжд на вятър е "Топ" на Александрова. В това положение съм поне от 2-3 месеца. :1000 (6): Нищо не ми харесва и това е. А какъв чалгар бях Вече дори като излезе нова песен, я проверявам след 2-3-4-5 дни, а не както преди на същия ден. Явно загубих интерес генерално към бълвочите. Интересно ми е: кои са хитовете в чалготеките? Освен Александрова и Емилия, не виждам какво друго ново се върти там... (говоря за последния месец-два) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Искам такива песни от Джена.Тази новата"Хулиган"не ми допада особено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Направо се чувствам безсилен. Единствената чалга песен, която въртя от дъжд на вятър е "Топ" на Александрова. В това положение съм поне от 2-3 месеца. :1000 (6): Нищо не ми харесва и това е. А какъв чалгар бях Вече дори като излезе нова песен, я проверявам след 2-3-4-5 дни, а не както преди на същия ден. Явно загубих интерес генерално към бълвочите. Интересно ми е: кои са хитовете в чалготеките? Освен Александрова и Емилия, не виждам какво друго ново се върти там... (говоря за последния месец-два) Анелия, Преслава, Галена ... Азис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Да те вземат американци от летището и да ти пуснат ”Бръмм” на Анелия и Джулия :1000 (29): Предполагам някой от българите я е пуснал,че да я чуят и да се зарибят. Иначе на мен тази песен така и не ми хареса.Особено това бръм ми звучи комично,а не вървежно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Запознайте се с този хит и го коментирайте: ПЕРДЕНЦА, УШЕНЦА - СА, СА !!! -A., Gerganafen, MrKidGSA - Ъйдеее, вие сте сега Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари