BeSeN_FeN Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Ти също вече не си първа младост. +1! Да се погрижи за себе си, щом не е, не да само да стои отстрани и да коментира. Лесно да стоиш занемарен пред компютъра, да даваш оценки и да не знаеш изобщо, че никак не е лесно да се поддържа безупречен вид година след година. Доста от моите съученици и познати, които бяха много харесвани и имаха супер високо самочувствие за себе си вече едва ли някой се заглежда по тях, мислеха си, че цял живот няма да правят нищо и ще си хубавеят, но както казва Глория, в живота има кръговрат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 foxy, що не казваш, че правим 20 години на сцена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Нина изкара уникална балада....просто се сещам за романтичния период на поп-фолка 2003-2006 или дуетите с Бобан и самостоятелните балади. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 +1! Да се погрижи за себе си, щом не е, не да само да стои отстрани и да коментира. Лесно да стоиш занемарен пред компютъра, да даваш оценки и да не знаеш изобщо, че никак не е лесно да се поддържа безупречен вид година след година. Доста от моите съученици и познати, които бяха много харесвани и имаха супер високо самочувствие за себе си вече едва ли някой се заглежда по тях, мислеха си, че цял живот няма да правят нищо и ще си хубавеят, но както казва Глория, в живота има кръговрат. Не сте разбрали какво искам да кажа. Имах предвид, че като толкова години градят имидж на даден образ нямат право да го разрушат в един миг на пух и прах. Едната се заби в камъните, другата книги ми четяла. Та това е несериозно. ПС: Почнаха ли изведнъж да ви се показват клипове от коледните програми на Планета? Страхотна песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 foxy, що не казваш, че правим 20 години на сцена. 2004-та е била трагедия и след 2011та... Иначе във всички години е имала поне по 1 силна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Утре - Роксана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не сте разбрали какво искам да кажа. Имах предвид, че като толкова години градят имидж на даден образ нямат право да го разрушат в един миг на пух и прах. Едната се заби в камъните, другата книги ми четяла. Та това е несериозно. Да, четеш книги и да добавяш нови знания е несериозно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Чалгарките не са толкова глупави ... коя роди в последния момент, коя записа висше на дърти години ... все пак гледат да си подсигурят живота, че в тази професия актуалността е от ден до пладне, а после освен като чистачки на тоалетни и "работнички на добрини" не им се очертават много перспективи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Днес тази песен ми се въртеше в главата... Не знам защо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Да, четеш книги и да добавяш нови знания е несериозно? За имиджа на образа си, който са изградили - да. Това не са интервюта със звездите Андреа и Гергана, а с Тодорка и Гергана Кацарска от Димитровград. Не е правилно изготвен бизнес план. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Чалгарките не са толкова глупави ... коя роди в последния момент, коя записа висше на дърти години ... все пак гледат да си подсигурят живота, че в тази професия актуалността е от ден до пладне, а после освен като чистачки на тоалетни и "работнички на добрини" не им се очертават много перспективи. Не е съвсем така. Пеещите и истинските певици, се издържат предимно и само от това, защото имат нещо зад гърба си. Глория и Камелия, въпреки че не са първа младост, а 40+ все още пеят и пълнят своите участия. А тези, които нямат певчески възможности (или тези, които са мързеливи и писнали на публиката), търсят други алтернативи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Преслава в лайв-а в момента отрече, че е бременна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Не е съвсем така. Пеещите и истинските певици, се издържат предимно и само от това, защото имат нещо зад гърба си. Глория и Камелия, въпреки че не са първа младост, а 40+ все още пеят и пълнят своите участия. А тези, които нямат певчески възможности (или тези, които са мързеливи и писнали на публиката), търсят други алтернативи. В други жанрове - може би, но в чалгата, ако изключим ГИК, които в последно време също не са много активни, не виждам кои други на 40+ още пускат редовно песни и са актуални ... просто са със срок на годност в този жанр. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 В други жанрове - може би, но в чалгата, ако изключим ГИК, които в последно време също не са много активни, не виждам кои други на 40+ още пускат редовно песни и са актуални ... просто са със срок на годност в този жанр. Тоест теорията на gogo, че няма смисъл да четат книги и да учат, се оборва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 2004-та е била трагедия и след 2011та... "Ти си виновен" беше гига хит, особено с тоя клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 foxy, що не казваш, че правим 20 години на сцена. Богиняяяя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 "Ти си виновен" беше гига хит, особено с тоя клип. Стрелките спират-също. Толкова силна балада, а и остана във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Май всички от топ имената пуснаха последните си песни за тази година, освен лидерката. Но, като нищо и Емануела може да пусне още 1-2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Май всички от топ имената пуснаха последните си песни за тази година, освен лидерката. Но, като нищо и Емануела може да пусне още 1-2. Лидерката отдавна пусна своя хит Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Лидерката отдавна пусна своя хит Какви са ти очакванията от вечната й конкурентка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Какви са ти очакванията от вечната й конкурентка? Тайно се надявам да се изложи Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 6 млн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Днес тази песен ми се въртеше в главата... Не знам защо Защото е супер якото ретро парче от любимия албум "Ези-тура"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 2 659 205 показвания Публикуван на 13.11.2017 г. ----------------------------- 2 671 928 показвания Публикуван на 14.11.2017 г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари