Jump to content

Препоръчани коментари

Емилия в едното интервю казва, че са един за друг, в следващото казва обратното. Държат се като хора без работа, които се чудят как да разнообразят скучното си ежедневие.

Щом са се разделили да хваща следващия мутряга.

Не мога да разбера манията и да е номер 1 на всяка цена, като песните и се забравят за 5 месеца. :1000 (29):

Това са комплексите на голите и боси дивачки от гората, които формират 95% от чалга изпълнителите. Въпросната Галина е най-типичния пример за това.

Лицемерието ще цари това лято с новия женски дует! :1000 (29):

Ужас..Само да не е това, което си мисля. :feminist_en:

Ужас..Само да не е това, което си мисля. :feminist_en:

Е, за кво друго се сещаш като чуеш думите "лицемерие" и "поп-фолк" :D Ужас..

Лицемерието ще цари това лято с новия женски дует! :1000 (29):

Преси и Галя? :3fdb8960598fa63e:

Е, за кво друго се сещаш като чуеш думите "лицемерие" и "поп-фолк" :D Ужас..

Това би било огромна грешка за Галена. Не вярвам да го направи, има усет за нещата и нагласите уж.

Това би било огромна грешка за Галена. Не вярвам да го направи.

Напротив. Отдавна не е била унижавана публично от Преса и вече ѝ е време. Даже си мисля, че Галош се възбужда сексуално, когато Преса бърше пода с нея. :3fdb8960598fa63e:

Лицемерие и Поп-фолк = Андреа, не мисля че има по-лицемерна чалгарка от Пандри

Мъкааааааааааа, мъка в Пайнер и те това е през лято 2017. Криско и Азис ги шибат с платени гледания, а те не смеят да се обадят, че ще ги изпеят и тях на пропагандата. Взимат на секундата отпадъците от "Шоуто на Слави" (Цветелина Грахич), все едно е манна небесна и са напълно забравили помпозните си приказки от преди години, че сериозна е тази компания, която може да изгражда собствени звезди. Напълно са забравени младите уж надежди. За единствената си малко по-голяма изява това лято (концерта във Варна), напълно са забравили за дебютантите и гледат да направят нов бардак със стари коври, че тях поне ги познават, за разлика от прохождащата в бизнеса младеж. Я си го изкарайте на Кама, че да ви олекне, щото само тази терапия е работеща безотказно.

Очаквам Камелия и Гъмзата да пръснат бара!!! :phpgrin2:

Ще :Vishenka_05:

Очаквам Камелия и Гъмзата да пръснат бара!!! :phpgrin2:

Щях да имам по-голями очаквания ако песента беше самостоятелна.

От снимките виждам че и клипа не е нищо особенно...

Чалгарките издават багажа сериозно. Аз доста време съм далеч от чалга клубовете, слушам всички нови песни. Но нищо почти не си заслужава. Балонът с напомпан имидж на повечето издиша бавно, при други гръмна изведнъж.

Галена тъй като разполага и с финанси от мъжа си защо не направи някакъв концерт или нещо подобно, за да напомпа имиджа си. Парите ги има...публика ще дойде ли да плати билет?

Кралицата няма ли да пуска клипа с ваната?

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Гледахте ли Андреа в Събуди се? В Сигнал има клипче от предаването. Чудя се Андреа как не я е срам да се показва на живо и по интервюта, при положение че образът й в клиповете няма нищо общо с действителността.

Един запознат форумец ми каза, че май направила някаква реакция към силикона в гърдите си и лицето й подпухнало. Мис Тигрова пък се депресира, след като си сложи гърди. Бахти филма!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...