Guest Kondomcho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Ауу, plamba, кво прайм ся? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Коментирай, че всеки момент може да я свалят от канала на Планета, а Дженчи толкова се беше зарадвала: http://blognews.am/arm/news/465915/mihran-...goxacel-en.html Коментирам: Няма да я изтрият. Доста по-явни кражби е имало и песните си стоят в канала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Тъпи мишки, ако беше на Преслава/Галена щяхте да си мълчите, ама щом е Джена, която от 2 години се бори за хит дайте да я прецакаме. Няма да я изтрият, напук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Джена участвала ли е в композирането? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Джена участвала ли е в композирането? Не е кредитирана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Коментирам: Няма да я изтрият. Доста по-явни кражби е имало и песните си стоят в канала. Миналата година така изтриха "Ден, два, три - Малдиви стигат", обаче виж съдба - и при двете песни има заимстване, и при двете песни има много гледания, и при двете песни Дженчи обновява на всяка минута информация около гледанията и накрая хоп - изтрити. Коя, коя Инстаграма на Яни спря> Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Сега погледнах в профила на Джена във Фейса. Махнала е информацията за музика и аранжимент, там където благодари на авторите. Вероятно ще си оправят правата сега. Дано не се е изпокарала само и с Пашев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Сега погледнах в профила на Джена във Фейса. Махнала е информацията за музика и аранжимент, там където благодари на авторите. Вероятно ще си оправят правата сега. Дано не се е изпокарала само и с Пашев. Имаш ли идея кой беше автора на "Малдиви стигат"? Не знам какво трябва да оправят като целият припев е на основа на семпъла. "Пада звезда" тръгва след Джена директно -> има шанс да вдигнем гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Джена участвала ли е в композирането? Не, разбира се. Тя само е намерила оригинала в тубата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Обаче песента на Дженчи тъкмо започна да ме кефи, особено частта с "Туроваве"-то и сега хоп....оказа се крадена. Донякъде вече си обяснявам творческата й самодейсност относно композирането, то не стига, че са 5 автора на кръст, ами и 3-ма от тях крадат като мангали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Имаш ли идея кой беше автора на "Малдиви стигат"? Не знам какво трябва да оправят като целият припев е на основа на семпъла. "Пада звезда" тръгва след Джена директно -> има шанс да вдигнем гледанията. "Дразни ме пак" не знам тя ли се водеше композитор? Там беше почти 1:1 и с право я изтриха. Песента беше тъпа за мен така или иначе, не ми липсва. Тук приликата е значително по-малка и не вярвам да има последствия. А и Пашев и Пайнер предполагам ще оправят нещата още сега в зародиш. Иначе е хубаво това признание, което направи. Ползването на успеха на Джена за съживяване на провала на Преси. Съмнявам се да се получи обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не, разбира се. Тя само е намерила оригинала в тубата Защо ли си мисля, че нейното участие по принцип се състои в това. :1000 (29): Голямата ми музикантка тя.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 "Дразни ме пак" не знам тя ли се водеше композитор? Там беше почти 1:1 и с право я изтриха. Песента беше тъпа за мен така или иначе, не ми липсва. Тук приликата е значително по-малка и не вярвам да има последствия. А и Пашев и Пайнер предполагам ще оправят нещата още сега в зародиш. Иначе е хубаво това признание, което направи. Ползването на успеха на Джена за съживяване на провала на Преси. Съмнявам се да се получи обаче. Много е яка, даже единствената й по-хитова за миналата година, и пак в клипа беше много красива. Впрочем и тази я изтриха някъде седмица или 10 дни след това, после я върнаха и после пак я делнаха - окончателно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 "Дразни ме пак" не знам тя ли се водеше композитор? Там беше почти 1:1 и с право я изтриха. Песента беше тъпа за мен така или иначе, не ми липсва. Тук приликата е значително по-малка и не вярвам да има последствия. А и Пашев и Пайнер предполагам ще оправят нещата още сега в зародиш. Иначе е хубаво това признание, което направи. Ползването на успеха на Джена за съживяване на провала на Преси. Съмнявам се да се получи обаче. Пайнер не обича такива ситуации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Скоро Музика и Аранжимент: Боби Павлов, защо не е в канала на Оци> Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не, разбира се. Тя само е намерила оригинала в тубата "Пада звезда" по 40К гледания събота и неделя,песен на три седмици,ужас бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Пфф..Кама кърти тая вечер на живия концерт. Да ти останат очите направо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Камелия е убийствена, много яка. Зъбите й много бели, предните коцерти не беше така Или поне не съм забелязал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Камелия е убийствена, много яка. Зъбите й много бели, предните коцерти не беше така Или поне не съм забелязал... Тя си сложи фасети, теб май те нямаше във форума, когато се коментираше. И ти май си си сложил фасети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Кой от вас писа на индийците? Много злобни и мръсни същества има.тук. За това сме на това дередже, само гледаме да прецакме другия. Важното е на някой да му е зле. Изчадия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Кака ви Камс показа как трябва да изглежда една 46 г. жена. Класа! Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Мисля, че няма значение дали клипът на Джена ще е изтрит или не. Една песен като е хит, може и без YouTube, и това ясно се вижда при тази. Аз никога не съм харесвал Джена, но няма как да отрека, че песента й е сред най-успешните в тази покъртително слаба година. Браво на нея, дори и аз съм изненадан, че успя да се надигне така. Смит, по навик ли се бъзикаш с хората или те е страх, че ако Джена се върне в ТОП 5, Преслава отпада дори и от там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Ох, горката Джини.... дано не и махнат и тоя клип Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари