Jump to content

Thecranfan

Ramaniacs
  • Коментари

    161
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Thecranfan's Achievements

Изследовател

Изследовател (4/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

384

Репутация

  1. Сънувах тая нощ, че Симона Загорова живее на партерния етаж в блока отсреща и че се удрям с количката за пазар в магазина в Глория, докато двете пазаруват. На какво е?
  2. Маджуна съумя да измисли дори по-кофти прякор за себе си.
  3. Thecranfan

    Фики - Чипи Чипи

    1960: През 2024-та ще има летящи кола и хората ще живеят до 200. 2024: Изпълнителите на "На полата цепката" и "За тебе бих еб@л" се караха жестоко за правата на кючека "Чипи, Чипи, чапа, чапа".
  4. 24:47 27:22 Тази жена трябваше да стане някакъв академик.
  5. Остава само да се качи на колело и да повтаря " I want to play a game".
  6. Галена беше станала разкошна 2014-2016. Каква е тая простотия сега, защо си направи тройна уста и брадичка?
  7. Бях се позачудил какъв е хайпа по тия регетонени момчета. После видях единия и ми стана ясно. Едно време не ставаше само с визия при мъжете, ама вече и тука времената се смениха.
  8. При Фики има някакъв особен страх да пусне песен, която вече НЕ Е била тренд в някой апп. По едно време се бях уплашил за чалга перспективите пред "Бейби шарк". Но пък отваряйки чалга трендинга на ютуб и виждайки през 2024 Азис, Джордан, Преслава и Тони Стораро можеш да решиш, че 20 години не са минали. В тая обстановка Фикито явно играе само на сигурно.
  9. Невероятно, но в чалгата има по-неадекватни устни от тези на Мария.
  10. Истинските лидерки пият и не шофират после.
  11. Тази жена е поела кампанията за концерта Варена Армеец.
  12. Наясно съм, че Цветин върши много работа по кариерата на Камелия и тя никога не го е крила. Просто ми е интересно как никога не пожела да има нещо свое - дето се казва, помогнал е на жена си да бъде актуална 25 години, можеше едно кафене да завърти междувременно. Разбира се, може просто никога да не е искал. Щом и толкова отбягва известността, тази хипотеза също е възможна - човека просто иска да бъде човекът в сянка до човека, чийто глас, мисъл и тяло са на показ цял живот. Но и не отричам, че Камелия май единствена от големите си взе момче ПОД нейните възможности - не че не е хубав, не че и нещо му липсва (вечното заглавие "Тази чурка джурка Камелия"), а реално тя изкарва парите. Което всъщност не е лош пример за бранш, в който цяла дузина красиви жени прекараха най-хубавите си години с ревниви грозни бизони.
  13. Хем явно се обичат много с Камелия, хем така и не стана ясно това момче с какво се занимава и защо се реши цял живот да е в сянката на жена си.
  14. Винаги са били истински геополитически анализатореси! Дали текста ще е посветен на Русия-Украйна? "Въртележката" на Яница беше предсказание за сглобката ГЕРБ-ПП-ДБ, "Две в едно" е намек за формата на бъдещите избори, а "Райски газ" на Биляниш е посветена на "Турски поток".
  15. Илиян е безумно амортизирано име. Реално извън чика-чика песните му около 2008-2011, не помня да е изкарвал нещо хитово.
×
×
  • Create New...