plambata Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Джена не е толкова силно име и за това като пусне слаба песен едва прави 80к първото денонощие и после тотално флопва и остава максимум с 1,5-2 млн. Виж на Преслава провалите - стигат до 4 милиона и стартират с около 150к. Просто в случая песента е много яка и в чалгата е тотална суша за хубави песни от миналото лято насам общо взето. Дори супер силната в гледанията Галена има провали - като "Да ти олекне". Да не говорим за другите ютуб идоли - Галин и Фики. На всекиго се случва. "Без теб" на Преслава не вярвам да стигне 4 млн. Топ имената са едни и същи от години и аз убедено твърдя, че Джена е сред тях. Галена, Анелия, Преслава, Азис, Галин, Константин и Фики са останалите. Емануела, Деси Слава и Емилия са мааалко след тях на този етап според мен чисто като хитовост. Но при всеки един от тях по-яка песен може да стане мегахит. Теда и Роксана не ги броя - тяхната аудитория е ясна каква е предимно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Дори супер силната в гледанията Галена има провали - като "Да ти олекне". Да не говорим за другите ютуб идоли - Галин и Фики. На всекиго се случва. "Без теб" на Преслава не вярвам да стигне 4 млн. Топ имената са едни и същи от години и аз убедено твърдя, че Джена е сред тях. Галена, Анелия, Преслава, Азис, Галин, Константин и Фики са останалите. Емануела, Деси Слава и Емилия са мааалко след тях на този етап според мен чисто като хитовост. Но при всеки един от тях по-яка песен може да стане мегахит. Теда и Роксана не ги броя - тяхната аудитория е ясна каква е предимно. Коментирай факта, че твоята най-голяма анти-певица е в топа най-дълго, заедно с Анче Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Коментирай факта, че твоята най-голяма анти-певица е в топа най-дълго, заедно с Анче ахаха...доста по-анти имам от нея Нейните стари песни си ги слушам с кеф. Никога не съм отричал, че е в Топ-а. Но е тотален хаос в кариерата й напоследък. Песните буквално не струват. И с поведение ме отблъсна лично мен. Иначе пълни клубовете, има си стабилна фенска маса, която ще я задържи в топ-а още известно време. Ако пусне яки песни ще я слушам пак, но от "Моето слабо място" не съм въртял нейна песен до втръсване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 "Ти къде беше" е всичко друго, но не и флоп. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 "Ти къде беше" е всичко друго, но не и флоп. Спри да пишеш глупости. Какви глупости? Тази песен беше актуална точно за няколко седмици и то най-вече заради циганина Наско и колажите с Джино (Печеля Вип Брадър) . Не помня дори да е влизала в топ 3 в която и да е класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Слушаме ли хита на лятото? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Какви глупости? Тази песен беше актуална точно за няколко седмици и то най-вече заради циганина Наско и колажите с Джино (Печеля Вип Брадър) . Не помня дори да е влизала в топ 3 в която и да е класация. Моля те когато пишеш нещо подчертавай, че това е твоето мнение, защото в противен случай хората ще се заблудят. "Ти къде беше" стана доста коментирана по една или друга причина - да, но погледни клипа по-горе, който Charlie е пуснал. Ако "Ти къде беше" бе песен, която е била актуална "няколко седмици" и е била актуална покрай Наско Циганина и Джино нямаше да има такъв прием, пък камоли да се пее по-силно и от самата изпълнителка. Това е положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Анелия и Галена също ги спрягат, че са били с него. Пишеше, че е спонсорирал Хавана тропикана, а Генерал била посветена на него. Генерал е посветена на Славчо Христов. Все пак Оксилитол дъвките са негови, а те са спонсори, да не гаворим, че хотела му - Адмирал яко се римува с Генерал. Чудя се как не я кръсти така песента. Вчера Анелия пя в дискотеката му на Златни - Pr club на вход 15 лв. и пръсна клуба по шевовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 "Ти къде беше" си беше хит. Новата също е хит. Залязла, ама близо 300К за 24 часа. Преслава и тя не пускаше 6 месеца песен ама едвам направи 250К и после флопна. Но не винаги са реални гледанията (като например Подгр звездички, която е с 2 милиона купени) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Това е моят поп-фолк пролетен хит 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Само да не зацикли на милиончето Джена, щото и предните й песни тръгваха прилично, но такава им беше съдбата. Две седмици подред попа вади най-гледаната песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мигом да пуска нова чекия, имаме спешна нужда! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кога ще излезе тоя дует на Галена и Фики??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 2 000 000+ "С нея падни и се моли" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 2 000 000+ "С нея падни и се моли" Галена ги направи за седмица, а клетата Преси за 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 2 000 000+ "С нея падни и се моли" 1 млн за 6 дни,2 млн за 22 дни...ИСТИНСКА БОГИНЯ! 1 ГОДИНА 20,300,000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ето, това е най-зарибяващото парче от началото на годината! Заедно с "Moro mou" ("Бебето ми") на Галена, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ето тези песни липсват.. . :heart: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Обаче колкото и да е скандално в каква криза е чалгата, попът е още по-трагичен в момента. В топ 30 на най-гледаните песни тази седмица 26 (!!) са чалга и едва 4 - нещо друго, като примерно на Кристиян е на челна позиция заради exposure-а от Евровизия. От 31-во до 50-то място има още 5 песни, включително на Криско, която спря да излиза отстрани и затова сега е към 40-то място - интересно, че не са го забелязали този проблем, който е няколко седмици вече. 9 от 50. Това е 18%. И после чалгата си заминавала. Другото трагично е присъствието в топ 10 на Сашо Жокера (???) с нещо, което заглавието ме кара да мисля, че е някакъв цигански кючек. Просто показва в какво положение е българската музика тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Джена никога не е била нищо особенно. Изпяла е 4-5 сезонни хита и това е. Просто късмет.... много е далеч от Галена, Преслава и Анелия. Мацката се изтъква като музикант, но в песните й не виждаме нищо интересно освен Оцко, Пашев и до болка познати мелодии. Текстовете са сглобени от популярни фейсбук страници и така... Винаги е предизвиквала първоначален интерес, защото е "акутална" или поне беше. Така е и с тази песен, но не мисля, че би се доближила до най- големите й хитове. А тя е в дупка и й трябваше нещо много силно... "Коя" не е това, което й трябваше. Няма по-точен коментар!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Никога! Голямо завръщане за Джуни, скоро пак ще лети в облаците и ще се хвали в Автограф Спокойно, Жена си беше помислила, че е хванала Бога за шушляка след "Спри да ми досаждаш" и чак сега чуваме нова песен от нея, 3 години по-късно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Говорете си както ви е кеф, Джена ще гърми яко. Не съм слушала по - зарибяващо парче, аверите ми се късат да я хвалят и слушат. Просто не смеете да признаете, че радва. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Спокойно, Жена си беше помислила, че е хванала Бога за шушляка след "Спри да ми досаждаш" и чак сега чуваме нова песен от нея, 3 години по-късно. Други като бълват непрекъснато кво чуваме? Айрян на бучки. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Джена е на първо място в трендинга. Честито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари