pechenko Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Имам чувството, че не пеят по мелодията, ами една секунда по-късно. Много странен аранжимент. Това ще е брутален хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Само партията на Еманеула става. Другото... бля, бля... много шум за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Галин говори, Емануела пищи.. колко по-яко щеше да е ако просто пеят. Клипа ме кефи, Емануела е страшна жалко, че е тъпа като сапунерка. Отсвира е супер як. Ще е хит 100%. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 боже мой Галин пак пее като КЛОУН аман беееееее Емануела прави песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Много ме изкефи, тва ще е голям хит. Емануела е невероятна, партиите й са най-хубавото нещо в песента, а в клипа е уникално красива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това ли ви е невероятният хит? Адски скучен текст. Изобщо не ми звучи като нещо, което да се наложи. МЕлодийката не е лоша, ама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Брутална песен и музика!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 На мен ми харесва. Някакъв микс между чалга и рап. Различна е и това е хубаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Емануела разцепва.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Добра е, обаче очаквах доста повече от тази песен. Клипчето не е лошо, но ми е доста като последните песни на Галин, то предвид, че е по негова музика, нормално да си прилича с другите му песни. За сега "Сменяй ме" и "Почти перфектен" си остават най-яките песни на Емануела в Пайнер. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нищо специално. Рап напъните, диалектът и муцките на Галин край нямат. Емануела е готина. Такива клипове гледаме от "Не ме принуждавай" на Анелия насам. Ще гръмне бързо и за кратко - поредната компютърна песничка. Галин сигурно не помни от кога не е имал ПЕСЕН, а не речитативи с някакви семпли и Криско бийтченца. Но щом това го храни, да продължава да ги бълва по калъп, докато не втръсне съвсем и да ни лиши от присъствието си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тия от "София ден и нощ" никнат в клиповете много често... реклама ли си правят ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Нищо особено не е. Защо я хвалите толкова... Емануела прави песента Не ме заслужаваш е класи над тази.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Визуално нещата са доста добре, музикално - кръгла нула. Това с голямо преувеличение може да се нарече песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Емануела е много яка! Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нищо ново. Претоплена манджа на Галин с рими от песен на Глория. Оригинални са като турски анцунг! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Песента е правена да е голям хит сред най-младите и ще бъде такъв. Музиката и особено аранжиментът са доста силни. Частта на Емануела кърти, но трябваше да има още поне една партия. Галин има добри попадения в текста, но и мен не ме кефи, че пее пак роботски. Клипът е супер, картинката е екстра. Достатъчно еротичен е, за да пресъздаде текста, но без да е просташки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не знам ама аз откакто я чух преди малко, отсвирът не ми е излязъл от главата... :1000 (29): Има потенциал, звучи различно, въпреки че същевременно продължава линията на Галин "На Египет Фараона"-"Царя на купона". Като за Емануела е нещо ново, струва ми се. Клипът е доста добър, Емануела не е имала такъв от "Съкровище". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нищо ново. Претоплена манджа на Галин с рими от песен на Глория. Оригинални са като турски анцунг! анцунг се пише без н Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Емануела е просто ТОП оф дъ ТОП Видеото е добро,не е кой знае какво,но става. Определено ще ХИТ! Партията на Ема смазва просто,това викане 5,6,7,8 много ме кефи. И най,най зарибяващото това е музиката от 58 секунда до 1:08. P.S Не знам клипа ми мяза на "Passion" на Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 анцунг се пише без н Мерси са поправката. Не знам защо си мисля, че преди така съм го учил. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хит ще е, но като че ли на лайв клипчетата звучеше по-избухващо. Емануела прави песента. ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Само частите на Емануела ме кефят, но не мисля, че ще си я пусна пак. Емануела пусна две доста слаби песни за кратък период от време. Дано се стегне и почне с песните от Оцко и тип ''Почти перфектен''. Успех на проекта! Време е Галин да ИЗПЕЕ една песен както правеше преди време а не само да рецитира. Извинете, но една ''Няма да боли''е на светлинни години през този негов проект ако погледем пеенето и градацията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Звучи модерно като звук и аранжимент, но Галин и текстът са слаби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.