Jump to content

Препоръчани коментари

Има я в две категории - Видеоклип и Песен.

Еми прецакали са я, кво толкова.

:1000 (29):

Как ще коментирате факта, че "И това ще преживея" я няма в номинации за Баладичен хит? :gun_bandana:

Това е направено за да спечели Деса, иначе гласовете ще се делеха на 2! :3fdb8960598fa63e:

кога това? :1000 (29):

Почти Винаги (БЕЗ Емануела)! ;)

Най-много се радвам, че Галин най-накрая ще си вземе заслужената и чакана от 3 години награда. Време беше!

А за Фики? Най-накрая да се види, че никой не го понася и да спрат да го набутват.

Галин го води с двойно гласове за Певец.

Според мен Пайнер просто са пропуснали да сложат "И това ще преживея" в анкетата. Нямаше да е никакъв проблем хората да гласуват и за нея на предварителния етап и накрая ДС да има две номинирани балади. А после просто гласовете щяха да натежат към тази, която е по-утвърдения хит- "В друг живот". То даже е в нейн ущърб, че няма да има шанса да е първата някога с две песни в тази категория.

Почти Винаги (БЕЗ Емануела)! ;)

Най-много се радвам, че Галин най-накрая ще си вземе заслужената и чакана от 3 години награда. Време беше!

И аз съм много радостен за Галин! Ще спечели с убедително лидерство!

Оставете Анелия, тя е ок. Вижте при Фики за каква трагедия става въпрос. "С друг ме бъркаш" е "Вертолета" имат по-малко гласове от "В пет ме звънни" и "Хубаво го запомни". :helpsmilie:

Да, стига с този изспотен, черен кабриолет...

Оставете Анелия, тя е ок. Вижте при Фики за каква трагедия става въпрос. "С друг ме бъркаш" е "Вертолета" имат по-малко гласове от "В пет ме звънни" и "Хубаво го запомни". :helpsmilie:

Сега видях, че за Идол повече гласове от него имат дори Цура, Константин и Джена :1000 (29):

Мария ще изкарва първия хит за 2017 в петък!

Звучи брутално.

Моля гласувайте обективно! Имайте чиста съвест.

АЛБУМ на 2016

ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2016

ВИДЕОКЛИП на 2016

#МамаУраган

Пей Сърце

БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2016

Is this love

ДУЕТНА ПЕСЕН на 2016

Пей сърце

ПЕСЕН на 2016

Пей сърце

НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2016

Емануела

ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2016

Райна

ПЕВЕЦ на 2016

Галин

ПЕВИЦА на 2016

Галена

МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2016

Галена

Благодаря!

Според мен Пайнер просто са пропуснали да сложат "И това ще преживея" в анкетата. Нямаше да е никакъв проблем хората да гласуват и за нея на предварителния етап и накрая ДС да има две номинирани балади. А после просто гласовете щяха да натежат към тази, която е по-утвърдения хит- "В друг живот". То даже е в нейн ущърб, че няма да има шанса да е първата някога с две песни в тази категория.

Е тя е била първата и единствената само с нейни песни в категория за Песен на годината, а и 2002 Птица-скитница имаше няколко общи номинации с "Мистерия" ако не се лъжа.

Нали знаете, че тези награди няма да са истинските?

? Тази година няма да има год.муз. награди

? Тази година няма да има год.муз. награди

Не мисля, че ще пропуснат. Това е по-скоро за хвърляне на прах в очите.

Пише, че и в двата етапа ще могат да се видят резултатите. Тоест ако ги раздадат пак по свое осмотрение, ще се разбере веднага - само в този форум поне няколко човека ще следят движението на гласовете до последната минута.

-А., коментирай факта, че засега шестата номинирана за Певица на годината е Императрица Яни :Vishenka_05:
Ще се манипулират ли тези анкети, според вас?

Абсолютно.

Тази година имам чувството, че ще се дадат наградите на хора наистина заслужили. :D

:roll1:

Аз току-що успях да гласувам чрез прокси сървър.

С такова ръчно гласуване и задължителен избор на 3 неща във сяка категория - доста трудно, според мен, не знам дали има такива роботи. Освен ако такива като Мария не се платят на някой да гласува за тях с проксита, по цял ден да цъка за нея.

Мисля да си запиша резултатите сега и да сравнявам с тях за смущения. Предполагам както е тръгнало като проценти и сравнителна подкрепа, по същия начин ще върви и нататък, ако всичко е честно.

Няма нужда да надуваш лайкове за Смядово, така както натропа дислайкове на Пепе под клиповете от концерта :gun_bandana:

г-н модератора вече не го ли е направил :1000 (29):

Няма нужда да надуваш лайкове за Смядово, така както натропа дислайкове на Пепе под клиповете от концерта :gun_bandana:

айде да не казваме от кой град са 200те дислайка под "Мина ми" :1000 (30):

Анатема. :gun_bandana:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...