Gadinata Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Много тъпа песен. Всеки с мнението си. Андрейка за мен,а и не само, си е класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Всеки с мнението си. Андрейка за мен,а и не само, си е класа! Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Голяма работа, те всички използват retouch. Андреа винаги се старае, не знам защо не се оценява. :/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Така е преценила - така е направила. Въпреки всичко и двете много се стараят за проектите си. Отделно, че и на двете чуждоезичните проекти, и по-специално изпяването на английски в сравнение с други нашенски поп-фолк изпълнители е на много високо ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 25 Author Report Сподели Публикувано Декември 25 :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Голяма работа, те всички използват retouch. Андреа винаги се старае, не знам защо не се оценява. :/ Всеки се старае. Този проект е хубав и до там.. Песента на мен не ми харесва Проекта е много слаб... Вдигна летвата с "Полудей", но тук се изложи Така е преценила - така е направила. Въпреки всичко и двете много се стараят за проектите си. Отделно, че и на двете чуждоезичните проекти, и по-специално изпяването на английски в сравнение с други изпълнители е на много високо ниво. На Андреа английските проекти са ми любими.. Като се почне от "Love is mine" и се стигне до дуета с Mario Winans.. Просто този проект на мен лично не ми харесва ( говоря за "Всичко ми взе" ) Това е моето мнение и никой не ангажирам с него. Няма да коментирам Деса Феновете на Деса достатъчно я бутаха цяла седмица :1000 (10): Плесни се още веднъж За никой не е тайна, че Пайнер са много зле Работят някакви мега некадърници там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 :1000 (10): Пълен леш са тези от Пайнер... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Издислав пак в Новините. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Още нещо.. Гледанията на изпълнителите през 2016 на песните им издадени през 2016. 1.Фики{3песни(без ти си ми сърцето)=28,705,000 гледания. Средно:9,568,000} 2.Галена(3 песни=27,167,000 глгледания. Средно:9,055,000) 3.Галин(5 песни=38,697,000 гледания. Средно:7,739,000) 4.Деси Слава{4 песни(без новата балада)=28,716,000 гледания. Средно:7,180,000} 5.Емануела(5 песни=32,280,000 гледания. Средно:6,455,000) 6.Анелия(4 песни=25,721,000 гледания. Средно 6,430,000) 7.Преслава(4 песни=14,262,000 гледания. Средно: 3,565,000) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Галин - най-гледаният изпълнител Деси Слава - втората най-гледана жена Само тези 7 изпълнители са направили общо над 180 милиона в канала на Планета. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Песента ми се струва по-различна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Честита Коледа на всички! Обожавам да я слушам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 25 Author Report Сподели Публикувано Декември 25 Преслава и Ивелина Колева в момента в Българската Коледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Преслава и Ивелина Колева в момента в Българската Коледа. На плейбек, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 На мен ми харесаха Преслава и Ивелина. Очаквах Преси да изпее "Без теб", за да си я рекламира, но в крайна сметка добре са решили да представят нещо фолклорно с носии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 На плейбек, разбира се. Всички са на плейбек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Има 3 клипа на Поли единия 11млн другия 4,8м4,8млн и 700К 2 песни в топ 10,дай боже на всеки подобно издишване Но са от лайфове, което не би трябвало да го броим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Галин - най-гледаният изпълнител Деси Слава - втората най-гледана жена Само тези 7 изпълнители са направили общо над 180 милиона в канала на Планета. Браво! Преси падна надолу, миналата година имаше над 21 милиона, а през 2014-та - над 16 милиона. Дано догодина е по-ползотворна откъм хитове и гледамост за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Всички са на плейбек. Говориш глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Всъщност в реалните кадри няма нищо смущаващо.. :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Дара е мн по-яка от Гери Сопол, но и двете са добър избор за Евровизия. Камелия отдавна е с отстъпки и договорки, в което няма нищо лошо, бизнесът е такъв. При един познат пя за 3000. Някъде може да е за повече, на други места за по-малко. Без работа няма да остане. Огромен + й беше да е по масовките с останалите, защото и старите песни и самата тя като атрактивност и контакт с публиката, изпъкваше и й се получаваха нещата. Сама обаче е по-трудно. За концерт пък изобщо сигурно и не мисли, т.к. не е проста и знае в кои зали би имала някакъв успех. Вече няма масовки и видно няма смисъл да стои в Пайнер. И както ви сметнах на предните страници, за 2 години чукна милиончето, ама не измисленото в You Tube, а онова в банката. И нито един път не каза, че и е трудно или кой знае колко неприятно, че не е в Пайнер, за разлика от мрънкалниците Емануела и Деса, които не спряха да реват. Този твой познат го знаем. Същият е като познатите на другите измислени коментаторчета тук. Не идат да видят какво мъртвило е при 90% от чалгарките, а дрънкат ли дранкат как при тая мъка в чалгата, баш най-яката мадама на сцена ще пее без пари. Ай сиктир, не знаете на кой свят сте.... Като се появи в Търговския регистър ще си говорим. Последно като гледах имаше до 2013та. Тогава оборотите й са били 50к... нещо от тоя сорт. Като вероятно това са чистите пари от Пайнер. Което за година ми звучи супер малко. А може би това са били участия, които сама си е уреждала. Но пък като се замисля, тя в тоя период имаше по 5 участия на месец. Да е била на 30% за Митьо... 5х12м = 60у... не излизат сметките така. Излиза, че е имала или по-нисък хонорар от обявения, или е имала по 2 участия на месец. А може да е отчитала 50%, а не 25% както Фокса се обяснява. При всички обстоятелства, мен ме вълнуват отчетите за 2015-2016... които едва ли скоро ще публикуват. 4к... никак не вярвам. ходи по големите клубове и сигурно дава огромни отстъпки, ако например я поканят 5 пъти в годината. Общо взето, дето плюеше срещу Ивана и Преса и сега прави същото. Кама никога не е имала по-малко от 10 участия на месец и никога не е била на друг договор, освен онзи от 1997-ма, със 75% за нея. Тя е нещо като ходеща касичка, банкомат без засечки, предвидима инвестиция и затова пенсионера толкова много рева, като и свърши договора. СВЪРШИ и пенсията не предложи нищо атрактивно, за да я задържи. А и пращаше SMS-и за Каледа и Нова година в края на 2014, за 8 март 2015, за да се натисне, но като видя, че няма да стане, изригна на 1 април 2015, ден преди "Неповторим". Хайде да не сме толкова касопаменти и да помним фактите, а не измислиците на мелето 2 години по-късно. Все ми се ще да питам такива като теб следното: - Какво по-точно загуби Камелия, като не е в Пайнер, че нещо не се сещам? Би ли припомнил, на стария Фокс, че да го оставиш в размисъл? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Класа. В разпъването няма конкуренция: Сама разкри как се разпъва Деска използва ефект, а Андреа разпъване на кадрите Бахти и аматьорите! Дори не се потрудват да изрежат кадъра както подобава. Те сложили изпънатия кадър върху оригиналния. То по-зле и от на Ивана записите с разпънат екран от турнетата от 2005 г. 11 години по-късно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Стария Фокс пак в лъжа....Гарга нямала по-малко от 10 участия месечно никога ...дали😂 Искаш факти-ок Деса е месец номер 1 в сигнала.Кама е пълна нула.Факт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 25 Report Сподели Публикувано Декември 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари