Jump to content

Gadinata

Ramaniacs
  • Коментари

    955
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Последно Gadinata беше ТОП потребител на Януари 18 2020

Gadinata имаше най-харесваното съдържание!

About Gadinata

  • Рожден ден 11.11.2000

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

2239 посещения в профила

Gadinata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

741

Репутация

  1. Gadinata

    Чат мания

    Добър вечер на всички! Знам, че не съм от най-активните тук, но от известно време мислих и реших, че отделям доста време на форума, с което не разполагам. Профилът ми от утре ще бъде баннат и нямам намерение да го връщам. Затова искам да благодаря на всички както за добрите, така и за лошите моменти във форума, на обективните потребители и на онези, които не бяха чак толкова обективни - също, защото вие правите форума това, което е. Още преди дни исках да го направя, но единственото, което ме спря бе ангажимента ми към печенко относно чалгавизия, който приключи преди няколко часа. Пиша това, защото не исках да си тръгвам оттук като призрак. Бъдете здрави, смели и себе си! Ние сме живият пример за това, че чалгата е доста далеч от онзи стереотип, с който всички я свързват.
  2. Не е за вярване, но това ми беше любимата песен за 2016 година, гърмеше брутално ❤️
  3. Какво се случи с царицата на кючеците? Много мазна циганка беше, брутални маанета има.
  4. Не знаех, че така стоят нещата при него, защото е правил клип и за дебютантка, но там сигурно играят много пари и връзки. Но тук не става и въпрос за чалга, така че нещата стоят по друг начин..
  5. Не се знае дали ще го пускат сега, може и да е за в по-дългосрочен план, но дует готов имало. Предполагам ще е самостоятелна следващата й песен.
  6. Някой има ли представа защо масово всички спряха работа с Валери Милев? Направил е брутален клип на Емилия и Фики и си е от топ режисьорите. Напоследък само на Антонов и Buddubaz се доверяват масово. Дори на Галена последните 2-3 клипа са от Антонов, което лично за мен е странно, рядко се оставя в ръцете само на един режисьор.
  7. Ариа и Алисия със задаващ се нов дует - казаха го в лайв на Алисия в инстаграм. Алисия също спомена, че е крайно време да пусне самостоятелна песен, така че предполагам и това ще видим скоро от нея.
  8. Да добавя това, което открих току-що от чисто любопитство... изключително несериозно е от страна на Алфа мюзик да качват толкова хитова песен в стрийминг платформите с качество, равняващо се на конвертирана от Ютуб песен през рандъм безплатно сайтче.. Не стига, че GPS-a е заснета с айфона на Галин, а сега и това... направо се еб*ват с тях *песента е изтеглена директно от стрийминг платформата Deezer, без допълнителна обработка от моя страна
  9. Напомня ми на "Te kelas",но дори тя звучи по-адекватно. За мен тази песен е флоп. Дано поне за клипа да са се постарали.
  10. Сама си е виновна, изглежда е избързала да качи песента в стрийминг платформите.
  11. Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/
  12. Gadinata

    Яница - Имаш да ми даваш

    Янка отново раздава класа! Брутален текст, клип и песента е мазнотийка, която определено ще гърми! Текстът е леснозапеваем и се набива бързо в главата. Оправда очакванията ми!
  13. Защо му е иначе да ги пуска толкова бързо една след друга? През 2020 се лута наляво надясно и е очевидно, че се изчерпа. Да, беше успешен, но от 1-2 години нито прави добри песни за лейбъла си, нито за себе си (изкл. "Да или не").
  14. Сега покрай дуета с Галена ще има някакъв по-силен интерес и според мен този му ход е с тази цел, но ще видим какво ще се получи. Аз очаквам да тръгне силно, след което гледанията да спадат рязко. Но щом пуска толкова бързо разчита 100% на това.
  15. Хитът на Лято 2020 се задава! ❤️
×
×
  • Create New...