Jump to content

Gadinata

Ramaniacs
  • Коментари

    955
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Всичко публикувано от Gadinata

  1. Gadinata

    Чат мания

    Добър вечер на всички! Знам, че не съм от най-активните тук, но от известно време мислих и реших, че отделям доста време на форума, с което не разполагам. Профилът ми от утре ще бъде баннат и нямам намерение да го връщам. Затова искам да благодаря на всички както за добрите, така и за лошите моменти във форума, на обективните потребители и на онези, които не бяха чак толкова обективни - също, защото вие правите форума това, което е. Още преди дни исках да го направя, но единственото, което ме спря бе ангажимента ми към печенко относно чалгавизия, който приключи преди няколко часа. Пиша това, защото не исках да си тръгвам оттук като призрак. Бъдете здрави, смели и себе си! Ние сме живият пример за това, че чалгата е доста далеч от онзи стереотип, с който всички я свързват.
  2. Не е за вярване, но това ми беше любимата песен за 2016 година, гърмеше брутално ❤️
  3. Какво се случи с царицата на кючеците? Много мазна циганка беше, брутални маанета има.
  4. Не знаех, че така стоят нещата при него, защото е правил клип и за дебютантка, но там сигурно играят много пари и връзки. Но тук не става и въпрос за чалга, така че нещата стоят по друг начин..
  5. Не се знае дали ще го пускат сега, може и да е за в по-дългосрочен план, но дует готов имало. Предполагам ще е самостоятелна следващата й песен.
  6. Някой има ли представа защо масово всички спряха работа с Валери Милев? Направил е брутален клип на Емилия и Фики и си е от топ режисьорите. Напоследък само на Антонов и Buddubaz се доверяват масово. Дори на Галена последните 2-3 клипа са от Антонов, което лично за мен е странно, рядко се оставя в ръцете само на един режисьор.
  7. Ариа и Алисия със задаващ се нов дует - казаха го в лайв на Алисия в инстаграм. Алисия също спомена, че е крайно време да пусне самостоятелна песен, така че предполагам и това ще видим скоро от нея.
  8. Да добавя това, което открих току-що от чисто любопитство... изключително несериозно е от страна на Алфа мюзик да качват толкова хитова песен в стрийминг платформите с качество, равняващо се на конвертирана от Ютуб песен през рандъм безплатно сайтче.. Не стига, че GPS-a е заснета с айфона на Галин, а сега и това... направо се еб*ват с тях *песента е изтеглена директно от стрийминг платформата Deezer, без допълнителна обработка от моя страна
  9. Напомня ми на "Te kelas",но дори тя звучи по-адекватно. За мен тази песен е флоп. Дано поне за клипа да са се постарали.
  10. Сама си е виновна, изглежда е избързала да качи песента в стрийминг платформите.
  11. Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/
  12. Gadinata

    Яница - Имаш да ми даваш

    Янка отново раздава класа! Брутален текст, клип и песента е мазнотийка, която определено ще гърми! Текстът е леснозапеваем и се набива бързо в главата. Оправда очакванията ми!
  13. Защо му е иначе да ги пуска толкова бързо една след друга? През 2020 се лута наляво надясно и е очевидно, че се изчерпа. Да, беше успешен, но от 1-2 години нито прави добри песни за лейбъла си, нито за себе си (изкл. "Да или не").
  14. Сега покрай дуета с Галена ще има някакъв по-силен интерес и според мен този му ход е с тази цел, но ще видим какво ще се получи. Аз очаквам да тръгне силно, след което гледанията да спадат рязко. Но щом пуска толкова бързо разчита 100% на това.
  15. Хитът на Лято 2020 се задава! ❤️
  16. Конкретните клипове ("Щрак" и "Тарикат") по-скоро евтинджос ефектите ги правят да изглеждат евтино. Докато при Галена 3D транзишъните придават на клипа скъп вид, тук е точно обратното - евтинеят, защото са набързо направени. А за "GPS-a" все още съм в шок и ще ми трябва време да проумея тази нова за мен информация. Чудех се още като излезе парчето как може да се подиграят с тях по този начин..
  17. Бих добавил за слабите страни на Алфа, че има прекалено голямо влияние и намеса от страна на Галин и чак в един момент е дразнещо колко "отборно" (така да го кажа) се играе там. Изглежда сякаш алфите нямат възможност сами да взимат решения и за композитори, и за режисьори, и за много други неща - всичко се прави отборно, което е адски дразнещо и според мен излишно. Точно затова и последните им песни не са чак толкова харесвани и са някак еднотипни. + откакто спряха да работят с Buddubaz правят много нискобюджетни клипове - не знам дали реално са такива или Виктор Антонов се еб*ва с тях, но GPS-a все едно е заснет с висок клас смартфон, а не с професионална камера.
  18. + вече не са на почит парчета в стил "Направо ги убивам", а хората започнаха да ценят качествените парчета и текстове. Много се радвам, че така се стекоха обстоятелствата. Да, днешният поп-фолк не е това, което беше преди, но въпреки всичко има качествени, стойностни и хитови парчета. Аз съм на мнение, че трябва да се разнообразява - всеки може да пусне ганевска мелодия с клиширан текст от рандъм текстописец, но някои изпълнители не целят това и се опитват да са различни - дали сполучливи, дали не опитите за разнообразие са добър показател за един изпълнител според мен. Разбира се не казвам, че трябва да се правят недоразумения като "Тясно" и "Кулата", но ако не експериментираш за мен тъпчеш на едно място и в даден момент писваш на хората.
  19. Яница май няма да е днес, много жалко.. след толкова дълга пауза от нейна страна имам големи очаквания.
  20. Азис изобщо не е това, което беше. Прекалено много му порасна работата и изпълнител като него да работи с недоразумения в музиката като Папи Ханс за мен е недопустимо. Евала, че продукцията му е по-различна (последните му парчета преди "Тясно"), но последната му "песен" е отвратителна. Отделно, че новите му парчета нямат онзи хитов заряд, който имат голяма част от по-старите му хитове като "Мотел" и "Хабиби",едновременно с което са и стойностни като продукция и замисъл и определено ще останат във времето. Ще видим така до къде ще стигне.
  21. Поредната версия на "Акула", само че този път с "да, да", което пак сме го слушали в адски много песни.. Очаквах за дебютантите да подготви по-добри парчета Пашев (новите имена в лейбъла, преди да ме нападнете) , но уви. Дано поне дуетът на този малкия с Цура да бъде нещо ново и различно като "Милион", защото това вече сме го слушали.
  22. Gadinata

    Диона и Ариа - Тарикат

    На мен пък ми допадна. Наистина са си паднали като енергия, малко е досадно, че мелодията напомня на "Излъжи ме", "Просто секс" и доста други песни, но пък зарибява определено. Рап частта на Диона е черешката на тортата в песента, брутално се е получило. Алфа трябва да спрат да работят само с Асенов, защото се е изчерпал определено. Не мога да го разбера това с работата с определени композитори, трябва да се експериментира. Всеки си има определен стил, който писва в даден момент.
  23. А като се сетя, че 2014-2016 беше сред най-актуалните за ft. и дуети имена.. много жалко, и най-лошото е, че е крайно заслепен и си лети в облаците.
  24. Да вземе да си отвори една новинарска емисия, не знам какво се занимава с простотии..
  25. Да можеше тези песни да си стават хитове и извън пределите на България, без да се налага на подобни изпълнители да си градят кариерите на инструменталите им.. явно в България е много по-трудно да нацелиш хит, отколкото в Западните Балкани. Изглежда колелото се е завъртяло и 20 години по-късно нашите песни са оригиналите, защото доколкото съм запознат едно 80% от хитовете в зората на фолка са сръбски/гръцки кавъри. Това само говори за това колко добре си вършат работата нашите композитори. По този начин поне малко или много и оригиналите трупат популярност в тези страни,което е хубаво.
×
×
  • Create New...