Slavi Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Има си участия вече, че да може да си позволи да прави скъпи продукции без спонсори. :whistling: Koй започва с филмите сега? :1000 (29): То така с 3 участия се прави скъпа проукция... Това момиче пее за 1000 лева макс. Не на нас тия. То за вас и Галче само си плаща, ама в реалността вафли Боровец и плащат прищявките :1000 (6): а Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 :whistling: Koй започва с филмите сега? :1000 (29): То така с 3 участия се прави скъпа проукция... Това момиче пее за 1000 лева макс. Не на нас тия. То за вас и Галче само си плаща, ама в реалността вафли Боровец и плащат прищявките :1000 (6): а Оцко не е Митко, да взима 70% от хонорара и Оцко не е Митко да не помага на изпълнителките си. Радвам се, че Десови подкрепят Лора, нормално, близка са те двете. А ти не знам какви комплекси избиваш. Днес срещнах още 1-2 твои изключително арогантни и злобни коментари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ко речи? Вече 21 години съм част от македонската естрада. Тук винаги е имало желание за успех при всички, но рядко и професионализъм. Тези дни съм максимално ангажирана в България и бях на няколко техни събития, промоции, награди, коледни предавания и мога да кажа само следното: За такъв професионализъм можем само да мечтаем още дълги години. При тях всичко е под конец, се работи качествено и задълбочено. От една обикновена промоция, чак до предаваня всичко е направено на световно ниво. Въпреки че тамошните певци са много големи звезди, които ако искат могат да вирнат носа до небето, но са хора от плът и кръв и са земни и не се правят недостъпни и недостижими. С тях имах прекрасни другаруваня които съм сигурна, ще продължат и в бъдеще, тъй като е чест да си сътрудничи с истински професионалисти. Съжалявам, че на нашата естрада преобладават егото и суетата дори и най-големите анонимуси не приемат критика за тяхно добро. Е затова стоим в едно място, а съседните държави на областта естрада са на светлинни години пред нас..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Митко може да постъпи умно и да върне част от тежестта на наградите като даде главните статуетки на Десислава и Емануела/Анелия. Освен, че ще награди заслужили имена, ще награди и една от най-големите и признати певици с един от най-добрите гласове в БГ изобщо- ще е силна реклама. Да махне наградите само защото не му се занимава с нещо различно би било една от най-тъпите му постъпки евър. Не биха били заслужени статуетки, защото биха били връчени вследствие на отказ на истинската лидерка да ги получи. Пирова победа си е и срам за тези, които ще ги получат. Крайно време е да прекратят раздаването на награди. Да си направят Коледно парти, на което да си ги кажат. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Вече 21 години съм част от македонската естрада. Тук винаги е имало желание за успех при всички, но рядко и професионализъм. Тези дни съм максимално ангажирана в България и бях на няколко техни събития, промоции, награди, коледни предавания и мога да кажа само следното: За такъв професионализъм можем само да мечтаем още дълги години. При тях всичко е под конец, се работи качествено и задълбочено. От една обикновена промоция, чак до предаваня всичко е направено на световно ниво. Въпреки че тамошните певци са много големи звезди, които ако искат могат да вирнат носа до небето, но са хора от плът и кръв и са земни и не се правят недостъпни и недостижими. С тях имах прекрасни другаруваня които съм сигурна, ще продължат и в бъдеще, тъй като е чест да си сътрудничи с истински професионалисти. Съжалявам, че на нашата естрада преобладават егото и суетата дори и най-големите анонимуси не приемат критика за тяхно добро. Е затова стоим в едно място, а съседните държави на областта естрада са на светлинни години пред нас..... Елена подписала 5 годишен договор с Пайнер, щяла да прави песни на македонски, български и сърбски език. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Koй започва с филмите сега? :1000 (29): То така с 3 участия се прави скъпа проукция... Това момиче пее за 1000 лева макс. Не на нас тия. То за вас и Галче само си плаща, ама в реалността вафли Боровец и плащат прищявките :1000 (6): а Съмнявам се певица с една песен и неналожено име да взима повече от 300 лв. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Вече 21 години съм част от македонската естрада. Тук винаги е имало желание за успех при всички, но рядко и професионализъм. Тези дни съм максимално ангажирана в България и бях на няколко техни събития, промоции, награди, коледни предавания и мога да кажа само следното: За такъв професионализъм можем само да мечтаем още дълги години. При тях всичко е под конец, се работи качествено и задълбочено. От една обикновена промоция, чак до предаваня всичко е направено на световно ниво. Въпреки че тамошните певци са много големи звезди, които ако искат могат да вирнат носа до небето, но са хора от плът и кръв и са земни и не се правят недостъпни и недостижими. С тях имах прекрасни другаруваня които съм сигурна, ще продължат и в бъдеще, тъй като е чест да си сътрудничи с истински професионалисти. Съжалявам, че на нашата естрада преобладават егото и суетата дори и най-големите анонимуси не приемат критика за тяхно добро. Е затова стоим в едно място, а съседните държави на областта естрада са на светлинни години пред нас..... Благодаря ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде, да качват Преса вечее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде, да качват Преса вечее Качена е и добавена в плейлистите. Остава само да я отключат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Елена подписала 5 годишен договор с Пайнер, щяла да прави песни на македонски, български и сърбски език. Айде да видим де. Пожелавам и успех и по-малко да вярва в "приятелските" отношения на колежките и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Качена е и добавена в плейлистите. Остава само да я отключат. Това пък как го виждате? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Това пък как го виждате? https://www.youtube.com/watch?v=n3g2KXA0A7M...58B94CEC3A42C9B Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Коя Елена е подписала договор с Пайнер? П.с - Само аз ли си чакам Лоренчето,повече от Пепе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Една дума - Жалка... като видя, че вече няма да докопа награда и почна да плюе. Значи - Певица - Александрова, Идол - Деса... Така ги виждам нещата... Вземи се скрий пък ти Ломската певица щяла да бъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 На Преса ще й връчат ли орден "Стара планина" за изключителни заслуги в развитието на плейбека и пропадането на бизнеса? :ддд Хубаво интервю от Галена, така се прави. Кефи ме как не й дреме - явно може да си го позволи. Другите пак ще са под строй. Анелия пак ще заплашва със самоубийство. :1000 (29): Не, за Глория са го запазили - за най-тъпи решения и скучни денсове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не, за Глория са го запазили - за най-тъпи решения и скучни денсове! :1000 (29): АЙДЕ, ПРЕСИНКААААА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не, за Глория са го запазили - за най-тъпи решения и скучни денсове! Въпреки всички тъпи решения знаеш, че всички са "равнис! мирно!" пред Глория. Припомняме ли паметни моменти от миналата година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Вземи се скрий пък ти Ломската певица щяла да бъде Фики за популяризиране на българската музика зад граница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Коя Елена е подписала договор с Пайнер? П.с - Само аз ли си чакам Лоренчето,повече от Пепе? И аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Фики за популяризиране на българската музика зад граница. И за забележителни лингвистично-артикулационни умения. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 И за забележителни лингвистично-артикулационни умения. :1000 (29): Абе направо за международен проект трябва да вземе той :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Абе направо за международен проект трябва да вземе той :1000 (29): Рени преди години на церемония на НФ: "Благодаря за наградата за успехи зад граница. Надявам се някой ден да взема награда за успехи и в България.". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Въпреки всички тъпи решения знаеш, че всички са "равнис! мирно!" пред Глория. Припомняме ли паметни моменти от миналата година? "равнис! мирно!", ама сама се заби и няма масов по-фолк мегахит от любимата ми "Присъда", което е тъпо. А вие, колкото и да се смеете на Преслава, тя е наследницата на Глория в тоя жанр и следващата голяма след нея. Остава само да почне концерти да прави и копче няма да може да й се каже. Не всички като Глория биха дали пари за собствен концерт, тъй като фирмата е в несъстоятелност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 "равнис! мирно!", ама сама се заби и няма масов по-фолк мегахит от любимата ми "Присъда", което е тъпо. А вие, колкото и да се смеете на Преслава, тя е наследницата на Глория в тоя жанр и следващата голяма след нея. Остава само да почне концерти да прави и копче няма да може да й се каже. Не всички като Глория биха дали пари за собствен концерт, тъй като фирмата е в несъстоятелност. "Ако те няма" се знае. "Пясъчни кули", "Ненаситна", "До последната сълза", "Можеш ли да ме обичаш" и "Изсвирете нещо ударно" също се забелязаха. Коментирали сме го поне 100 пъти. А "Присъда" е толкова прехвалена, че няма накъде... Колкото Лили Иванова ще направи масов хит, толкова и Глория. Не сме в Сърбия. Не се смея на Преслава, искрено ме е яд на похабения й от самата нея талант и на наглостта й, която доведе не само нея, ами и жанра до тук... Не знам какво ни се възхищават македонците на професионализма. Ако тук цари такъв, не знам в Македония какво е... И сам знаеш, че фирмата не е в несъстоятелност, а ако има такива индикации, те идват от бизнес модела с дискотеките. Ако не бяха работили само на парче, още щяха да имат солидни спонсори, за които думата чалга очевидно не беше срамна преди 10 г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Това вярно ли е, че и Мария се развежда? http://blife.bg/article-43834 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари