Jump to content



Online: Глория и Симона Загорова – Няма кой да ме спре


Препоръчани коментари

  • Отговори 73
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ужасна е.. такива песни се правеха преди 10 години

Единственото нещо хубаво в този проект е Глория

Да прави песни като "Обратното броене", a не като тази :X

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това не го очаквах! Чиста поп песен! Мачкай, Гло!

Много по-добра от на Галин. Заслужава да се ротира и по City, The voice <3

Симона е страшно красива в клипа. :heart:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много свежо и лятно. Ако вместо самолети имаше вълнички и море супер!

Можеше да гръмне нещо по-силничко като за предподписване на договор, но за сезона това е идеално. Дано се завърти и по други Радиостанции и телевизии.

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен също от първо слушане не ме хвана, все едно слушам поредната безлична песен на Дамян Попов. И текста този път не е кой знае какво, все иска някой да ги срине, ама те са много силни и няма кой да ги спре ........ :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента си е един приятен денс пълнеж. Общо взето не става за никъде - нито да танцуваш в дискотека, нито да си пиеш ракията на нея, евентуално само за радиото като фон. При един по-различен аранжимент би могла да си бъде изцяло поп/денс, да се таргетира някакси... Но и самата Симона не е нито чалга певица, нито модерна певица, която младите бипа слушали. Представям си я като Николай Манолов - супер талантлива, но обикаляща по пиано барове и естрадни фестивали.. И това е.

Честно казано не мога да разбера липсата на потребност и желание у Глория да се завърне ударно, хем различна, хем същата, да направи запеваема песен, на която хората биха се кефили на стадион примерно. И пак се веят коси, и пак муцуни, толкова е банално и изтъркано всичко, че дори и аз като фен не искам да риплейвам много-много.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Свежа е, носи яко послание, музиката ми допада. НО - това трябваше да е песен на Симона, не че съм противник на дуетите между двете, ама след цялото това говорене е крайно време да пусне самостоятелно парче.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е изключено да ме грабне по някое време - ще й дам шанс, но за момента ми е постна. Одобрявам лятното поп звучене и това, че отново има смислен текст.

Четири дуета стигат. Симона и Глория оттук нататък трябва да са две различни неща, иначе нещата отиват в графа "дует Загорови".

Чакам онази песен на Глория, с която да напомни коя е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Класа и стил за пореден път! Да прави това, което чувства и изобщо да не слуша никого, в дискотеките така или иначе няма да влезе, нека да си прави песни, които харесва, пък все някой ще се припознае в тях.

Забележката ми за песента е , че можеше аранжимента да е направен малко по-шлагерно/естрадно, не толкова електронно, може би щеше да е по-въздействащо. Клипът ако беше на морето щеше да предаде още по-голямо настроение и енергия. Но като цяло браво! :derisive:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Приятна песен и дотам. Нито клип, нито музика, нито текст, нито аранжимент ... нищо, което да предизвика какъвто и да е интерес. Не знам, ваучери за пазаруване ли получава за всяка денс боза, която пусне или сама си решава, че някой ще си пусне тази песен повече от 10 пъти?

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много симпатична и приятна песен, като за майка и дете, аз я усетих, защото винаги по този начин съм бил и аз с моята майка и точно това много ми хареса - близостта и позитивното настроение. Хубаво послание отново и създава настроение. На мен ми харесва.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм очарован, нито впечатлен. Дори превъртях към края за да видя визиите, които се оказаха убийствени.

 

Скучна денс мелодия, познати тематики, редуват си партиите. Можеха да експериментират с нещо рок например, в стил :Лъжа е: или :Изгубена: или пък да си пусне самостоятелна нейна песен и да направи на Симона модерна песен. Не знам дори дали самата Симона се кефи,че репертоара й се пълни с такива песни. Да - стойностни послания, трупат репертоар за съвместните си концерти и участия, но имайки предвид, че Сими се кефи на Гери-Никол, едва ли точно това й се прави сега... Тя е готова за нейна си поп кариера, съвсем независима от майка си стилово и творчески. Не знам защо продължават така... Преди Глория викаше - малка е, нека учи, има време за песни...А сега мацката е готова...Да й намери поп екип, клип от Баша и айде.

Link to comment
Сподели в други сайтове

След година пауза беше подходящо да пусне самостоятелна ударна фолк песен, такива дуети винаги могат да почакат. Но сигурно и тази песен ще си намери преназначението. Чакам от Глория по-богати музикално песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...