D-slav Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Силен проект, клип + песен на Галин не ми бяха харесвали от периода на "Роклята ти пада". Дано не се върне пак към елементарни детски песнички като Парата, Нека да е тайно и Готина кола. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И Илиян едно време правеше цигания след цигания и си беше повярвал, че вечно ще я кара така, за това днес е в 9-та глуха! Ситуацията при Галин е същата, това звучене вече започна да омръзва и ако не смени плочата скоро ще се върне при треторазрядните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Даже на Глория баналната песен е по-добра от това нищо. Като го гледам имам чувството, че всеки момент ще се наака, той се е стегнал, надул се е, чръвнал се е направо от стойки, чупки, погледи.... Цигания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Толкова ли не можеше да се разходи до Египет, ей го къде е, да снима нещо тематично: Нил, пирамидите, Сфинкса, пустинята... А текста няма да го коментирам, какви заплати харчи фараонът на Египет :1000 (29): И "Спиш ли добре"-то на Василка е неподходящо. Иначе е яка песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това не заслужава дори коментар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Мангава тут, а? Има разлика от поп до мазно изпълнение...после разправяйте кое било цигания. Без Азис щеше да ми хареса повече. Колата е по-яка сякаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Зариби ме, честно казано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Олеле, много ми харесва :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 В стремежа си да изпъкнат и да заслужат наградите си, и Галин и Фики това лято се забиха с адски тъпите песни. Честито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 В стремежа си да изпъкнат и да заслужат наградите си, и Галин и Фики това лято се забиха с адски тъпите песни. Честито. Съгласен. Константин тази година ги трепе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 За следващото си видео Глория спокойно може да гледа този клип, за да се научи как се показва женственост пред камерата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Съгласен. Константин тази година ги трепе. Точно пък тази година му е слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Голяма дивотийка, ама ще бъде хитче... :1000 (29): Но не знам дали има шанса да стане по-хитова от средно успешната "Готина кола". Галин нещо взе да губи индивидуалността си с тези комерси и интереса на хората като че взе да намалява. Клипът можеше и да е по-добър, но и така става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 След няколко слушания ми харесва: 1.Припева 2.Белите дънки (както казах и преди) 3.Банския Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Реагирах първично, знам, фурнаджийска лопата съм, не трябваше да прибързвам с коментара, съдете ме! Мнение 2.0 - Мегахит! Сега я чух по ТВ с клипа и просто ще разбие всички дискотеки, егати бруталната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Мен ме кефи още от първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Баси хита, много ме кефи! Клипът е също мноооооооооого як! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Изкефи ме като я чух на слушалки, мнооого як бас! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Брутална !!! Тотален хит , личи си че това е готвил за лятото . Можеше да мине и без предната . Но определено това ще е голям хит . Клипа също има добри кадри . Браво на Галин ако е работил с Декстър . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Браво, най - накрая е решил да се стегне и да изкара хубава песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 В стремежа си да изпъкнат и да заслужат наградите си, и Галин и Фики това лято се забиха с адски тъпите песни. Честито. +1 Тази година клипираните самостоятелни на Галин са от глупава по-глупава. Не го оправдавайте, че било отговор на "Вертолета" - "Колата" на какво беше отговор? Кой изобщо го кара да копира Фики в простотията му? През 2014 как успяха и двамата да пуснат нормални песни? Нещо започнаха да издишат в стремежа си да оригиналничат. Като го гледам имам чувството, че всеки момент ще се наака, той се е стегнал, надул се е, чръвнал се е направо от стойки, чупки, погледи.... Има нещо такова. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 GALIN FT. AZIS - NA EGYPT FARAONA / Галин ft. Азис - На Египет Фараона, 2016 237 386 показванияпреди 14 часа Нека Преславови започнат да обясняват как Галин си е купил гледанията СЕГА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 GALIN FT. AZIS - NA EGYPT FARAONA / Галин ft. Азис - На Египет Фараона, 2016 237 386 показванияпреди 14 часа Нека Преславови започнат да обясняват как Галин си е купил гледанията СЕГА! Защо да са купени? Азис му прави гледанията, а Преслава си остава за момента най-бързо направилия гледания за 24 часа самостоятелен изпълнител, а ти си злобей. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Както казах това е отговор на "Вертолета". Не се впрягайте толкова. Как ще е отговор на "Вертолета"?! "Вертолета" не трябваше ли да се конкурира с "Готина кола", и двете песни излязоха по едно и също време... Само че първата размаза втората... Мислех си, че Азо е от отбора на Фики, но... уви. Циганинът знае как да си опича работите и за него няма ни ценности, ни приятели. Песента е различна ужким, но ми е смешна и безсмислена определено. В клипа Галин се опитва да се прави на Фикрет, но нещо не му се получава, може би заради прекалено количество естроген... При Фики тестостеронът си е тестостерон... И с тия рисувани ръкави, купени от карнавален магазин, уж че са татуси, кого се опитва да заблуди. Да си беше направил по-добре временни татуси, поне нямаше да има такъв бутафорен ефект. Слабо, доста слабо. Джена и Галин изведнъж изгряха и изведнъж май ще пропаднат в небитието, където може би им е точното място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Брутална !!! Тотален хит , личи си че това е готвил за лятото . Можеше да мине и без предната . Но определено това ще е голям хит . Клипа също има добри кадри . Браво на Галин ако е работил с Декстър . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.