Jump to content

Препоръчани коментари

Има определено време за гласуване.

Шоуто не е свършило, а линиите спрени.

И това ако не е някоя схема. :gun_bandana:

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Преслава 2-ра, и сега от публиката 10 точки, и ще е победителка :Vishenka_05:

:ar: :ar: :ar:

Понякога започвам да се съмнявам, че изобщо се броят изпратените гласове от зрителите.

Понякога започвам да се съмнявам, че изобщо се броят изпратените гласове от зрителите.

8 точки. Кое му е нередното?!

Че Преслава не може да излезе от нейния си образ, не може, но тази вечер беше много добра, то ако става въпрос, всичките са си себе си.

Заслужаваше победа. Мачкай, Преси! :Vishenka_05:

Преси смачка като психопатка, заслужавае победата! :3fdb8960598fa63e:

Според мен наистина всичко е нагласено, както непрекъснато уж се бъзикат - не се набутвайте да гласувате.

Чакам с интерес да видя Поли след малко! В момента тя е навсякъде, ако беше фолк дива в Пайнер щяхме директно да я класираме за Певица на годината... :1000 (29):

Невероятно, но факт- тази вечер рейтингът на Капките ще е главно заради нея, а не заради Преслава... Аз се чудя и предишните пъти доколко е било заради Преслава, като гледам само какъв хейт се изсипва редовно към нея...

Както и да е, надявам се и двете да се справят добре като естрадни легенди. Очаквам с нетърпение и Геро като Упи Голдбърг... :roll1:

Защо никога не я правят да изглежда както трябва на вид!? :roll1: Че дори май са й сложили перуката от Тина Търнър...:roll1:

Иначе представянето беше добро, постарала се е. Но засега Калин е ненадминат- беше 1:1.

Преслава прилича на Татяна Лолова, а не на Силвия Кацарова :mf_surrender:

Да ви имам и професионалните гримьори... Едно лице не могат да направят.

Преслава прилича на Татяна Лолова, а не на Силвия Кацарова :mf_surrender:

Татяна Лолова не изглежда толкова евтино... :roll1: Но имаше нещо общо, да. Междувременно ми биеше и на Тина Търнър, и на Бони Тайлър, с малко травеститски полъх от Околовръстното. :D

Това определено беше една от най-ужасните визии на Преслава в това предаване, бих я наредил достойно до онази на Васил Найденов! :D Наистина ми е чудно дали от шоуто се гаврят с нея или тя самата прави нещо, за да ги възспира да я направят по-добре... :dontknow:

Татяна Лолова не изглежда толкова евтино... :roll1: Но имаше нещо общо, да. Междувременно ми биеше и на Тина Търнър, и на Бони Тайлър, с малко травеститски полъх от Околовръстното. :D

Това определено беше една от най-ужасните визии на Преслава в това предаване, бих я наредил достойно до онази на Васил Найденов! :D Наистина ми е чудно дали от шоуто се гаврят с нея или тя самата прави нещо, за да ги възспира да я направят по-добре... :dontknow:

Не мисля.

Прея е много красива така, отколкото с онези нейни визии. Сега наистина прилича на жена, иначе е няква чернилка с обеци, лилаво червило и слонска походка.

Прея е много красива така, отколкото с онези нейни визии. Сега наистина прилича на жена, иначе е няква чернилка с обеци, лилаво червило и слонска походка.

+1

На Прея много й отивало да го играе секси мацка, бая е отслабнала... В лицето си е себе си, но мисля, че като цяло добре се справи.

Определено беше по-добре от Татяна Лолова в дрехите на Силвето и тялото на Преска.

Е, в това спор няма... :D

Аз се сетих на кой друг ми напомняше Пресли- на Cyndi Lauper. В лицето е почти 1:1... :roll1:

13177973_603506693146991_2641448605299486240_n.jpg

26jan2014-no-grammy-de-2014-a-cantora-cyndi-lauper-recebeu-o-gramofone-dourado-por-melhor-album-para-peca-teatral-por-seu-trabalho-em-kinky-boots-1390801683033_1920x1080-1.jpg

Абе нали в крайна сметка шоуто е, за да забавлява хората- да гледаме от тази гледна точка, Преслава определено забавлява хората... :1000 (29):

Според мен Поли беше зашеметяваща! Справи се идеално като жестове и пеене, а и визуално са я докарали. Тя и Калин трябва да са на върха!

Четете коментарите във фейса за "най-харесваната певица" :mbounce:

Какво уважение от страна на всички за Поли, евала! Аз самият недоумявам как и кога е успяла да се подготви толкова добре, но някои явно си го могат...

Добре е, че почетоха и актьорите от "Оркестър без име", получи се доста чувствено преди рекламите.

Малко прекалиха с това за Генова..Не е езела Оскар. Айде сега още 2-3 пъти БНТ да я пратят!!

Уау, Мария се справя много добре с имитацията! И Криско също, но при него повече отиде към майтап заради визията хах... :D

Стига се дразни, щото половината чалгарки нямаше да направят това, което направи тя.

Дует Каризма са много яки. :D :D :D А Мария трябва да участва в това предаване, дори не си личи, че пее тя... Уоу!

Да не си личи, че е Мария Илиева, поради простата причина, че са на плейбек с Криско..;) Предварително се записани.

Да, ако беше Андреа, определено нямаше, само, че "чалгарките" не са Андреа и са по-талантливи от 80% от попаджийките!

Поли се справи разкошно. Не знам от придобитото самочувствие ли беше, но прекрасно влезе и в духа на "Оркестър без име". Втора много силна естрадна имитация за нея.

Преслава е пълна греда, ужас .. за какво ѝ трябваше да влиза изобщо? Тя даже грам не се старае да влезе в образ, днес приличаше на поничка в лицето и като цяло на всичко друго, но не и на Силвия Кацарова ... даже Поли, където беше ангажирана с Евровизия и се предполага, че е имала много по-малко време за подготовка, се представи къде по-добре. Искрено се надявам да спре да се мъкне по реалити формати, че освен да ѝ олеква образа и да се изтърква, друго не прави.
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...