Jump to content

Препоръчани коментари

Защо вече не ми харесват песните, абе вече съм бесен, кви са тез боклуци, пайнер нищо не прави няма хит близо от години,едни простотии правят

• Отговори 84
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Да си призная - от първо слушане не ме впечатли...

След второто вече ми се наби в главата!

Често се случва да не харесам дадена песен и след това да ми стане любима. Мисля, че тази ще е една от тях!

Много интересна музика и текст. Невероятно секси Райна!

Албански денс, приятна мелодия, но ужасно изпяване. Няма заряд. Имаше по-добри песни последните 2 години.

От първо слушане не впечатлява, след трето ти се набива в главата, след 10-то макс. ти омръзва. Не става!!

Много яко парче, музиката е брутална и текста ме кефи, нещо различно е като цяло от последно предложените проекти. Пожелавам успех на Райна, дано и се получат нещата този път, заслужава го! :)

На мен много ми харесва песента, текстът е хубав. Песен типично в стил Райна, като продължение на Лицемери. :)

Някои фрази от текста са ми много познати от някъде, но не се сещам от къде.

Харесва ми. Много добро попадение този път! Песента е малко в стил Алисия! :Vishenka_05:
Напомня ми "Големи думи". Харесва ми, ще звучи мн добре в диско. Не успява обаче засега да надмине "Какъв подарък".
На мен много ми харесва песента, текстът е хубав. Песен типично в стил Райна, като продължение на Лицемери. :)

Някои фрази от текста са ми много познати от някъде, но не се сещам от къде.

От фейсбук статуси. :D

Хареса ми. Всъщност последната песен на Райна, която ми беше харесвала е "Пълна промяна".

Много добра песен, с хубав текст. Клипът също ми харесва. Браво! :)

Защо вече не ми харесват песните, абе вече съм бесен, кви са тез боклуци, пайнер нищо не прави няма хит близо от години,едни простотии правят

Не си само ти, чалгата в последните години не струва, даже и на пияно не върви.

Това на Райна е неслушаемо, поредната забита песен от нея, не знам вече колко години няма хит.

От фейсбук статуси. :D

И на мен нещо такова ми се върти, някои неща май съм ги чела из фейса.

Песента може би щеше да е по-добра, ако не беше меко казано УЖАСНОТО изпълнение на Райна..??? Пее много не подходящо за музиката...

Много обещаващо започва песента, музиката е хубава много, но като цяло наистина не е запеваема. Не носи желание да си я пуснеш пак. Не знам има нещо в изпяването ли, в текста ли - странна ми е. Иначе Райна изглежда супер във видеото.

Изпяването наистина е зле и това не се случва за първи път при Райна. :dontgetit:

Нещо в стил Алисия се е опитала да направи, но не става.
И на мен нещо такова ми се върти, някои неща май съм ги чела из фейса.

Да, чела си преди текста, защото авторката го е публикувала преди като стихотворение.

ето

Изпяването наистина е зле и това не се случва за първи път при Райна. :dontgetit:

Има нещо такова...както и при Гергана. В старите песни Райна пееше доста по-добре, сега ги претупва яко и се получава супер посредствено изпълнение, което много дразни в песните. Дори фалшиво звучи..

Райна отново се разписа с яка песен! Много яка музика и текст. Клипът е много як и Райна е страшно красива! ММного ще се слуша

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...