pechenko Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 УНИКАЛНА Е!!!! Мачкай Десо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ето това се казва завръщане, по-добро от колкото очаквах! За момента, поне за мен, това е най-доброто видео! Браво на Десислава и екипа! Песента със сигурност ще е един от хитовете на месеца! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Тва момиче нормално ли е?! За к'во ходи на концерта и я представя ? Песента трябваше да излезне направо с клипа! Мнооооооооооого добър клип. Щеше да направи бум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Клипа е уникален! От друга страна, песента на този етап никак не ми допада. Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Останах приятно изненадана от видеото. Много е ефектно и красиво.А за песента две мнения няма. Много е добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Тва момиче нормално ли е?! За к'во ходи на концерта и я представя ? Песента трябваше да излезне направо с клипа! Мнооооооооооого добър клип. Щеше да направи бум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Много добър клип. Десислава е страхотна, много красива жена. Да продължава с още такива проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Неочаквано добро видео! :ba: И песента е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Неочаквано добро видео! :ba: И песента е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Видеото е много красиво! Кадрите с водата в стаята са ми любими! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ето от къде са крали за клипа, дайте след първата минута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Всичко ми допада. Кефи ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ето от къде са крали за клипа, дайте след първата минута. Едва ли... може да се вдъхновили и от "Титаник". :1000 (29): Жесток клип, браво за старанието и реализацията. Силно завръщане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Олиииииииии..Щe има самоубийства.Ех Десо, Десо.. Не съм очаквал толкова добро видео, супер изненадан съм.Толкова е красива брррррррррррррррррррррррр направо ще сменям ориентацията хахаха.Едно голямо браво на Нанков.А тя е уникална барабар с песента и клипа.Мога да кажа, че съм адски горд фен.Фатме FOREVER Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 И аз останах изненадан, клипът е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Брутално е видеото. Не ми харесва само, че накрая не потъва в тази вода - щеше да е толкова ефектно и в тон с текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Wow! Ето това е да си знаеш как! Браво на Деси Слава и Нанков- разкошен клип с добра идея, силни цветове и обстановка... и не по-малко яка песен! Сцените при водата според мен по-скоро са вдъхновени от Титаник- вечна класика... Човек да се чуди сега коя визия да си сложи за аватар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Miss_Pitt Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Бях забравила какво е Десислава да има хубав клип... браво. Песента ми харесва, но все пак очаквах малко повече от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Брутално е видеото. Не ми харесва само, че накрая не потъва в тази вода - щеше да е толкова ефектно и в тон с текста. Точно това си мислех и аз. Харесва ми видеото, Нанков тия дни прави много хубави видеореализации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Деса избухна с клип Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Wow! Ето това е да си знаеш как! Браво на Деси Слава и Нанков- разкошен клип с добра идея, силни цветове и обстановка... и не по-малко яка песен! Сцените при водата според мен по-скоро са вдъхновени от Титаник- вечна класика... Човек да се чуди сега коя визия да си сложи за аватар. С черното бельо! Жалко, че много малко кадри има с тази визия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Страхотен клип, браво на Нанков! Деса е 1-вата снимала в наводнена стая - новаторка! Ама нейните сцени са ми малко банални и чалгарски. Иначе песента е много яка! Брутално е видеото. Не ми харесва само, че накрая не потъва в тази вода - щеше да е толкова ефектно и в тон с текста. Даа, и аз това си мислех. ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ейй, много ефектно видео! Браво! Песента не е лоша, но и не ми харесва кой знае колко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Уау! Това видео е меко казано брутално...световно ниво бих казал...!!! Песента има добра 'атмосфера', но за съжаление на припева можеш да заспиш=>няма да е голям хит...Десооо, 20 години на сцена и не знаеш, че припевът на една песен трябва да е най-силен, а не най-слабото нещо в песента... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.