Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 2,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Коментирай тази статия от явно любимия ти сайт.

http://hotnews.bg/n/andrea-najaplodirana-n...imki.94172.html

Четох всякакви статии и знам кои са писани от журналисти и които приятели на чалгарки. Знам даже и сайтовете, в които чалгарките имат свои хора.

И не, не е вярна статията. Фики, Галин, Преслава, Галена, Джена и чак там някъде след тях може да се вреди Андра..... това е концерта.

И не, не е вярна статията. Фики, Галин, Преслава, Галена, Джена и чак там някъде след тях може да се вреди Андра..... това е концерта.

Не си добре. Единствено Фики и Преслава може да се каже, че бяха по-добре. Всички други бяха много под нея.

Коментирай тази статия от явно любимия ти сайт.

http://hotnews.bg/n/andrea-najaplodirana-n...imki.94172.html

Първата снимка от статията, както винаги, има фотошоп. Носа й е оправен, тя самата е разтегната. Бахти комплексарката е тая жена, не знам...

Сега гледах представянето на Преслава и в Youtube.Еми, съжалявам, но няма по-добра.Ако от мен зависи не 6, ами 106 пъти ще и давам певица на годината.

За кое да правим евала на Галена?Че излиза с маска и се прави на циркаджийка... Ами не сме на цирк.На мен лично шоу не ми се гледа, а ми се слуша пеене.Никой друг не може да ме изкефи така както Преслава.

Теди Александрова не е дебела, но е надебеляла. Което значи, че не тренира както преди или тъпче повече. Това искам аз да кажа, а не че не става за ебане. :1000 (29): Но просто преди за мен беше перфектната! Това е както веднъж като си надрасках леко едни слънчеви очила, пак бяха хубави, ама не бяха flawless. :1000 (29):

Аз пък съм много против да се коментира коя качило 1 кило и коя две, става еъпрос за ПЕВИЦИ!! Трябва да гледам пеене, представяне и глас....Все споменавате западните, ама западните са много по дебели, целулитни и неподдържани.. :mf_surrender: Българките поне полагат усилия за дрехи, прически и гримове...Западните излизат с един потен потник, кубинки и пеят.. :mf_surrender:

Но само за Андреа бих се изсмял, защото тя цял живот има комплекси на тема нос, лице, бузи и накрая надебеля. ХАХАХАХАХ!! :1000 (29): :gun_bandana: А това, че била най-аплодирана ХУХАХАХ_АХАХХА :Д

А какво ще кажете за Галин??? http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w09/%D1%...D1%80564(1).jpg

Уж много мускулест беше станал... :1000 (29): Явно всичко е било химия за няколко месеца, миналата година, после спря и си стана същия 5-токласник от предните години... :1000 (29):

Хората в Америка като цяло са прогресивно дебелееща нация. И вместо да се опитат да си докарат хармонични тела, те решиха да направят това да имаш дебел гъз модерно, че да се чувстват добре.

Като цяло добър концерт. Отново обаче организацията куцаше. Браво за ретро песните на Райна и Емилия :)

Направи ли ви впечатление, че Ивана бе певицата с най-дълго време на сцена :) Напълно заслужено според мен, а пък и всичките думи които каза дадоха някак си друга атмосера на концерта. Самата Ивана даде тежест като цяло.

НА мен точно това ми направи впечатление, че Пайнера се е съобразил с всички...Ивана да пее дълго, Лайна да пее стара песен, Емилия също...Награди за всички...Определено Пайнера трябва да промени стратегията си, защото всички му се качват на главата и си правят кавото искат.Какъв шеф е изобщо?? :mf_surrender:

Не знам какво се прехласвате фенчетата на Ивана. Никога не е изглеждала по-зле в лице. Все едно някой я е цапардосал с ръка покрита с брашно. Пак не може да отвори очи от 2 тона грим, пак в лицето изглежда като пребита.

Иначе наистина каза хубави думи жената. Но отново всички звучи лицемерно от нейната уста, при положение, че я знаем преди години какво нагло същество беше.

Такова е и моето мнение, след като и аз вчера гледах Преслава отново на запис .. а и по принцип.

Баладата си е трудна за пеене, явно. Но бързите парчета въобще не й се опряха .. звучеше като на плейбек, отново.

Сега гледах представянето на Преслава и в Youtube.Еми, съжалявам, но няма по-добра.Ако от мен зависи не 6, ами 106 пъти ще и давам певица на годината.

За кое да правим евала на Галена?Че излиза с маска и се прави на циркаджийка... Ами не сме на цирк.На мен лично шоу не ми се гледа, а ми се слуша пеене.Никой друг не може да ме изкефи така както Преслава.

Ивана наистина е голяма лицемерка и нагаждачка....

Преслава обаче е единствената изпълнителка на която песните звучат едно към едно с записа....как го прави не знам, може би и Глория и никой друг....дори Емилия звучи по различно на живо...Не случайно Преслава толкова години е номер 1...

Фокси говореше през 2011 как дават певица на Преслава да я "реанимират", а 5 години по-късно, наградата пак я взима тя и публиката припада по нея...Е такава реанимация..дай на всеки го.. :1000 (29): :mf_surrender:

Да .. точно това повтарям :D и аз няколко пъти .. че бързите парчета (за конкретния концерт) звучат като на запис .. баладата също изпълнена добре. Някъде писаха, че й бил намален микрофона, но не знам .. както и да е, отново се представи похвално.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...