Jump to content

Препоръчани коментари

Преслава беше прекалила малко с алкохола и се натискаше на всичко живо и пиеше от чашите на всички, първо беше Фики, то не бяха целувки, прегръдки, намигане, прехапване на устни.. последва Дудов и явно някой беше казал на Бирмата какво прави неговата любима в Котън.. и онова трътлесто животно се домъкна в Котън нахлу с гръм и трясък.. Преслава при опита си да го изкара на сцената за малко да я бутне на земята. Дудов се изнесе като путка в момента в който видя че Бирмата се задава. Започна да иска сметка от всички които седяха на масата с Преслава, започна да дърпа Фики дойде охраната на Котън с едни бухалки.. цялата дискотека за нула време стана цялата в кръв. Изхвърлиха го от Котън като мръсно куче със сцепена глава на няколко места и Преслава замина с него в болницата.

Първо, Преслава не пие.

Второ, Преслава и Бирмата не са заедно, Бирмата беше в чужбина с друго момиче, Преслава беше в Дубай с приятелки.

Трето, чакаш разказ и извъднъж ти го разказва, как става този номер?

И все пак възможно е да имало такъв бой, то любов ли бе... :)

• Отговори 2,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Първо, Преслава не пие.

Второ, Преслава и Бирмата не са заедно, Бирмата беше в чужбина с друго момиче, Преслава беше в Дубай с приятелки.

Първо, Преслава пие като смок и се дрогира от 2007 година.

Второ, Преслава и Бирмата въобще няма значение дали са заедно, защото Бирмата казва дали тя ще е с някой или няма да е.

Трето, Бирмата прави такива сеири във всички дискотеки, спира се дори музиката, за да говори по телефона и бе време да му строшат главата за назидание.

Ако си е тръгнала към болницата с него е най-тъпата слива на света и доказва, че това, което изписах в горните 3 реда е точно така. :1000 (19):

Мислех, че това е част от фолклора за Жоро Илиев.

И аз мислех, че това е забравено, но ето, Преслава си тръгнала с него, щото знае какво следва, ако не го направи и го изложи.

От наградите най-незаслужени бяха за "Посланик", но ако извадим гласовете, може наистина за Джена да са били най-много, за "Дуетна песен", но съм съгласен, че я дадоха компромисно на Емилия, за "Присъствие на клубната сцена", където е Галена, но и Галин е атрактивен, все пак има бая участия и той, а тази година засега има най-много, за "Песен на годината" също, където победител е "Хавана Тропикана". Баща ми позяпваше от време на време телевизора и почна да коментира как ако тая песен ("Моли се да не почна") почнела по радиото, със сигурност щял да я спре. :1000 (29): Но публиката пак си я прие добре, само че "Хавана Тропикана" наистина достигна до по-голяма аудитория. Като цяла нямаше кой знае колко фрапиращи неща, в много категории бяха много оспорвани нещата.

Ивана беше с много хубав микс, създаде си емоция както винаги, но ако беше по-нататък в програмата, много по-добре щеше да е. Присъствието ѝ през цялата вечер беше приятно, речите ѝ се получават.

Ваня направи добро начало в "Пайнер", пя добре, изглеждаше добре, даже си танцуваше малко. Имаше вдъхновение от Мадона.

Теди Александрова с тоя Силвър ме изкефиха, според мен песента им е много яка. Теди приличаше на нещо между Лора Караджова, даже и по пеене, и Камелия.

Джамайката и DJ Живко Микс стояха странно по това време и с тази забавена версия в началото, Джамайката беше леко забавен, като от старите чалги, но не изглеждаха много уверени.

Райна беше с неподходяща песен, според мен и неподходяща песен, пя хубаво, но като си вземаше наградата, беше най-готина.

Крум как винаги успява да е толкова мазен, не знам. Не ми е приятен. Личеше си, че се забавлява и поне държи на живото пеене.

Роксана не ми хареса с какъв тоалет е, песента мн ме кефи, но не е от хитовете ѝ. Пя супер.

Борис Дали с Теди Александрова бяха мнооого готини, супер ведри и позитивни, песента е готина.

Емилия с баладата изглеждаше много в свои води, даже мама вика "Тя Емилия май няма слаба песен?", щото знае "Да бях от гадните". Но с Ави Бенеди не ми харесаха много. Публиката не беше съгласна с наградата и не пяха много с тях, а Ави пък държеше да подава. Някаква пренавиност може би имаше, но изглеждаха позитивни.

Йоргос си е същият.

Илиян вече тенденциозно е с плейбек, държанието си е както винаги, очаквах повече реакции на песента му обаче.

Галин ми изглеждаше много смешен, като дойде и Джена, стояха вече по-добре. Получи прием, но представянето беше посредствено. Публиката го support-ваше по време на номинациите и определено говори по-добре от Фики, но с това представяне нямаше му стои добре наградата, която искаше.

Деси Слава не беше с най-добрият тоалет и поведение, но поне новата ѝ песен много ми харесва. Мен лично ме забавляваше, като tease-ваше, преди да обяви, че "Певец на годината" е Фики, готина, весела такава.

Константин и Алисия същата работа като Джена и Галин, даже по-надолу като представяне, защото при другите имаше и пеене. Хит, реагира публиката, но посредствено представяне, което не отговори на очакванията нещо да се случи на този хит.

Андреа като кариера е надолу, но като излезе да я награждават, много добре се справи, браво. На изпълнението си също явно се беше нахъсала, изглеждаше добре и ѝ се получи. Бис.

Цветелина Янева се беше отказала от награди, което дойде освежаващо и за нея, и за публиката. Представи се много добре, хареса ми много декора. Изглеждаше.. лъчезарно. Бис.

Анелия също като кариера е малко надолу, но в такива моменти обикновено успява да направи добри представяния. На "Не мога да губя" беше много яка според мен. Публиката реагира добре. С Миро бяха супер, макар песента им да не е на нивото на "Завинаги", е доста приятна. Бис мисля, че имаше? Анелия очевидно се изказваше по-добре, сигурно е репетирала, но беше добре. Критиките с подвикванията явно също са стигнали до нея, защото единственият път, когато използва "по-силно можеме ли", според мен го направи с ирония. Браво за благотворителния концерт.

Джена изглеждаше нелепо този път. Дали самата тя се харесва така? Като визия говоря. Като пеене и прием както винаги на ниво. Изглеждаше огорчена от това, че няма да е "Певица на годината" и дръпна емоционални речи.

Фики беше сензацията на вечерта. Може да е имало съмнения дали заслужава наградата, може да имаше освирквания, но показа, че я заслужава. Преди Деси Слава да обяви, че е той, се чуваше да викат неговото име. Може би ако беше спечелил Галин, можеше и повече да го освиркат. Говори много зле, това с листчето беше тъпо, но цялото награждаване, показване на близките и представяне бяха много емоционални. Пя много добре на "Горе-долу", а на "Зайди, зайди" вече тотално затвърди, че той трябва да е "Певец на годината".

Преслава пък беше най-добре представилата се певица. Имаше огромна подкрепа от публиката. Изглеждаше отлично, пя отлично, стабилна на сцената, всичко точно и адекватно, супер прием, това е. Просто това си е най-голямата звезда в попфолка за последното десетилетие и занапред може би. Има всички качества.

Галена има нужда от почивка. Беше готина, беше забавна при награждаванията, интересно решение за маската, имат хит с DJ Живко Микс, разчупено представяне, но плейбек на "Пантера" и като сценография смятам, че не беше кой знае какво. Явно, както казаха, има отлив на емоция, просто не стоеше много добре след Преслава, иначе я приеха много добре.

Първо, Преслава не пие.

Абе вие си мислите, че Преса не се дрогира, ама няма човек, който да не й знае изцеките. Как след участие са я карали в болница и т.н. Не е отслабнала с диети, споко.

Ако е имало бой то със сигурност ще се разчуе, по-скоро вярвам че има, не би ме учудило Преса да се мята на всеки. Такава е. Има нещо курвенско в нея.

Първо, Преслава не пие.

Чакам да, седя 24/7 като теб на компа Преслава или някоя друга фолк гърла да ми пише и да ми снесе някоя клюка... :1000 (30):

Ясно е, че да.. събраха се отново след предаването на Николета когато Преслава замина за Милано тя беше с Бирмата там..

Ами като й е толкова акъла. Любов, любов,ама си има граници. Тъкмо вчера колежката-студена кухня ми каза: Добре,че се раздели с Бирмата,че да започне да прави пак хубави песни. Тя,дето е фенка на Преслава го казва,а сега като й кажа,че се е събрала с тоя пак, хич няма да е доволна.

Тук няма събиране и разделяне - Преслава му принадлежи така, както Емилия, Анелия и Нелина на Коко Динев. Те могат да имат личен живот само, ако мутрата разреши. Дори да си намерят любовник, без да го е одобрила мутрата, той не е благонадежден. Ако реши, че любовникът не чука правилно гаджето му, той е разжалван и се показва как от него, или от неговата охрана. По-добре да не ви разказвам по-нататък, че ще ви стане лошо за съдбите на любимите чалгарки. Ето тук са за съжаление, а не, че не са получили награди или са им дали някакви.

Аз се сещам за няколко любимки на публиката, от които мутрите имат респект...

Бях на концерта и определено не намирам нещо значимо, което да ме впечатли до такава степен, че да го споделя тук.

Може би наистина само шоуто на Андреа, интрото на Янева и освиркването на Фики.

Пак смешни статийки от родни журналя, които даже не са завършили :mf_surrender:

И не са били фенове на Камелия в залата, а само ЕДИН викаше и явно беше пил, че към края вече влачеше като си отваряше устата.

Фокса явно заработва и като журналист.

Искрено съчувствах на Славей, че се наложи да изтраят Джамайката и да им се дупи Ломска докато дойде ред да наградят Канара...

Виждам от снимките, че доста са ошишкавяли всичките от - до. Публични личности са, да се погрижат малко за вида си. Кичозните парцалки и маски няма да коментирам, то бе лиготия то бе чудо!

Горе-долу добре разпределени награди, но скучни и предвидими. Излишно е пълнежите да участват в програмата и да губят време. Трябва нова концепция за церемонията и да скъсят времетраенето с около час / час и половина. И ако искат хубав прием да престанат с тези промени в песните, едно променено интро е достатъчно и да престанат да правят премиери по концерти, защото убиват динамиката на целия концерт.

Анелия беше с платена публика и глупачката им беше дала билети за 2 реда един до друг хахахаха

Аз това не мога да го разбера. Да платиш да викат за тебе. Това е много долно за мен. Не е ли по- хубаво реалната обич, отколкото платената.

Аз това не мога да го разбера. Да платиш да викат за тебе. Това е много долно за мен. Не е ли по- хубаво реалната обич, отколкото платената.

И плакати да им направиш ;дд И за брезент от втория етаж да платиш да ти спуснат, добре че режисьора го забрани.

И плакати да им направиш ;дд И за брезент от втория етаж да платиш да ти спуснат, добре че режисьора го забрани.

Олеле какво беше това платно наистина...аз се чудех какво се вее там, после го нямаше???

Ужас. С това Анелия ми става още по- противна, не е като едно време, щом и дотам е стигнала. Тя изобщо не заслужаваше никаква награда. Жалките си опити за концерти, тъпия й албум.

Боклука си остава боклук -може ли Преси да не се надруса и напие и после да се дъ ржи като евтина :) ....Въобще не ме очудва

Боже кой тръгнал да говори за евтини ку,ви,първо виж любимката си,която от.15 години се държи като такава.

Но каквато любимката,такива и феновете --.и вие ръсите злоба по Преса,че.прати дъртачката на опашката на гишето за пенсии.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...