Jump to content

Препоръчани коментари

Пълнят ми душата такива статии. Браво!

Това трябва да е поп фолк музиката у нас. Глория трябва по-често да ни го показва и да излезе от глупавите кръчми и дискотеки.

Голямата сцена й отива както на никой друг в тая музика.

Трябват много усилия, финанси и подкрепа. Нали опита и тя и Ивана. И двете събраха по 300 - 400 човека, което не е малко, но залите си останаха празни. При Глория беше една идея по - добре, но пак много зле. Нито едната от двете нямаше реклама, тя Глория и сега нямаше реклама. Иначе щеше за 1 месец да напълни залата, не за 3. Аз съм сигурен, че с добра реклама, добър подход и Армеец щее поне 70 - 80% пълна при Глория. Но наистина трябва истински продуцент и екип, който си разбира от нещата да й удари едно рамо.

Трябват много усилия, финанси и подкрепа. Нали опита и тя и Ивана. И двете събраха по 300 - 400 човека, което не е малко, но залите си останаха празни. При Глория беше една идея по - добре, но пак много зле. Нито едната от двете нямаше реклама, тя Глория и сега нямаше реклама. Иначе щеше за 1 месец да напълни залата, не за 3. Аз съм сигурен, че с добра реклама, добър подход и Армеец щее поне 70 - 80% пълна при Глория. Но наистина трябва истински продуцент и екип, който си разбира от нещата да й удари едно рамо.

Пайнер изобщо не им стои зад гърба...

"За първи път" пяла ли е?

Не. Щеше да се избухне на нея също, но нека има песни и за следващия концерт.

То са наистина много песни и няма как всичко. Така или иначе някои от известните, които сега пропусна, ги пя миналия път - "Радост-тревога", "Не заслужаваш", "Откраднат миг". Наистина е радващо, че изпълни толкова песни от първите албуми и че заложи точно на определени - сигурно много хора са се изненадали приятно, ако не са присъствали на последните участия, защото там даде заявка за тях.

Нямам търпение да го излъчат, както и да излезе двд. Но в залата беше уникално.

Да не правят никаква обработка и монтаж...да го издадат така, ще е супер яко.

Според мен успеха се крие в това, че Глория се държи много по-отпуснато и не мисли толкова за камери, стойки и т,н Предния концерт беше някак статичен, изкуствен, малко контакт с публиката, докато сега доколкото виждам нещата са различни...

Ако се изложат пак с монтажа и го направят толкова статично и неестествено като миналия път ще провалят всичко..

Според мен успеха се крие в това, че Глория се държи много по-отпуснато и не мисли толкова за камери, стойки и т,н Предния концерт беше някак статичен, изкуствен, малко контакт с публиката, докато сега доколкото виждам нещата са различни...

Ако се изложат пак с монтажа и го направят толкова статично и неестествено като миналия път ще провалят всичко..

Не знам как ще го монтират...то не й остана време от букети и чудеса да пее :D :Vishenka_05:

Това с букетите в един момент стана прекалено. Ок, всеки иска да я поздрави отблизо, но постоянно й прекъсваха пеенето, това беше на всяка една песен. :1000 (27):

Да, прекалили са с букетите...не може на всяка песен...

Постоянно слушам стари песни на Глория и се чудя как успя толкова години да запази тея песни, те са си направо класика..Да започва пак да прави такава музика и да не ни залива с тия денс бози, защото има златен глас и има още какво да изпее....

Защо да не може на всяка песен? Аз и подарих букета на любимата ми нейна песен. Предполагам и останалите така. Или поне ако не всички , то част от тях.
Защо да не може на всяка песен? Аз и подарих букета на любимата ми нейна песен. Предполагам и останалите така. Или поне ако не всички , то част от тях.

Ами защото после и ние искаме да слушаме и гледаме пеене, а не "Благодаря ти Планетчо"!!! :gun_bandana: :mf_surrender: :mf_surrender:

Казвам, че на всяка песен се трупаха хора и постоянно се прекъсваше пеенето. Това не само, че не е приятно в залата за слушане, а на записа също ще е кофти. Една песен няма да има изпята от-до.

Малко е досадно с тея букети, но по-досадно беше това с тортата за Симона..само се молех да не чуя началoто на Моята първа награда :1000 (29):

Иначе концерта беше TOP OF THE TOP :1000 (19):

Е, Глория сама преценя дали да спре да пее или просто да вземе букета и да кимне в знак на благодарност. За нея донякъде са добре дошли цветята, защото може да си почине от пеенето. В първия блок нямаше никакви паузи между песните (което си беше супер, всъщност). А и повечето букети видимо бяха доста скъпи, което си е голямо уважение от страна на публиката. Много ми хареса и как балетът раздаваше цветя на жените в публиката по време на дуета с Тони Дачева.

С цветята ситуацията беше следната, за което евала на Симона - когато ги поднасяха на Глория тя спираше да пее, а когато ги даваха на Симона, момичето един път не си заряза пеенето, клякаше там, гънеше се да ги взима, но си пееше постоянно - това ми направи голямо впечатление.

Предния концерт наистина беше статичен, но причината е в липсата на бенд - съвсем различно е, да се научат всички, че така се поднася музика, това е начинът.

И не знам защо не вървя отзад клипа на "Жените са цветя" след като си е с много сносно качество. В интрото също трябваше да включи стари кадри, аз си го представях като това на Драгана, което беше велико, жалко че и нейното не беше подобно, даже ме е яд, има си много добри кадри и в "Щастието", и във втория албум, трябваше да е по-разчупено това интро, не такъв скучен микс от денсове и разни кадри там...изглежда си скалъпен на бързо. Ето това е примерът, адски надъхващо интро с много известни семпълчета от хитовете й:

Като цяло кадрите в интрото й бяха лишени от всякакъв смисъл, въртяха се основно 5-6 клипа, тук-там по един кадър от нещо старо... Логика нулева.

Адмирации. Анелия да се учи как се пълни зала. За разлика от третия концерт на Гло, който беше едно неуспешно напомняне, че е имала и други 2 преди това, този е бил изпипан, музиканстки и Глория получи най-голямата оценка и награда - вечността във времето.

По принцип е толкова досадна и скучна на концертите и в клипове, че бях загубил надежда, че има връзка със Земята. Глория е пример, че има изпълнители, които не трябва да се поставят в рамки. Да смъкне егото и процента си и да се завърне сред актуалните!!! Не е редно такива изпълнители да остават в сянка заради жени, които харчат парите на мъжете си за да пеят.

В този форум има доста хора от моя набор, че и по големи. Ние помним как периода 2000-2005 попфолка получи своето признание, след което се превърна в машина за правене на пари и новите имена върнаха фолка там от където певици като ГЛория, ДесиСлава, Софи, Рени, Нелина, Анелия го изкараха преди години. Слушахме истинска музика и хитове и певиците вълнуваха хората. Сега са едни ходещи пародии в очите на интелигентния българин.

Моментът, когато видеостената се вдигна и бендът зад нея засвири "Ако бях се родила река"... Безценно!! А след това - "Оставете ме намира"... откачих! :1000 (29):
Моментът, когато видеостената се вдигна и бендът зад нея засвири "Ако бях се родила река"... Безценно!! А след това - "Оставете ме намира"... откачих! :1000 (29):

Ааа Златна клетка и Сцената обичам лудо :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Не мога да спра да се смея на момента когато Глория пее Златна клетка и на някаква й се закачи обецата за ръкава на Глория... Хаха

Тя тогава май се вкисна и реши да се качва на сцената и така потупна единя гард да й направи път, че чак му стана неудобно. :1000 (29):

"Ленко усили ми микрофона" и "Има ли кралици тази вечер"? (последван от истеричен смях от всички гейове в залата (над 1000) си остават бисерите на вечерта.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...