Jump to content

За 13-ти път “Планета” ТВ раздава Годишни музикални награди

Препоръчани коментари

Айде бе, не думай!

Смешно ще е, ако на този недоразвит индивид му дадат най-голямата награда и по този начин ощетят Гальо, който се потруди най-много. Вярно, ФикретЧУ сложи всички пеачки и пеаци в средния си джоб с ,,Горе-долу,, но годината като цяло бе на Галин. Ще го подкрепям до последно, защото е здраво стъпил на земята и знае какво иска и как да го направи. Не е като този фитнес тиранозавър, дето само знае да фъфля! Когато си оправи речника поне малко и се постави за себе си, направи няколко хита подред, тогава, повярвай ми, ще гласувам за него. Не отричам, че бе доста продуктивен и направи големи хитове, но не е достоен за тази награда все още. Догодина със сигурност може и да стане, знае ли човек!

Галин-здраво стъпил на земята?

Явно скоро не си гледал негови интервюта.

Смешно фен на Галин и селския.му диалект да.коментира говоренето на.Фики.

Сподели в други сайтове

Галин-здраво стъпил на земята?

Явно скоро не си гледал негови интервюта.

Смешно фен на Галин и селския.му диалект да.коментира говоренето на.Фики.

Ко каза, ко?

https://www.youtube.com/watch?v=vUZ0GeTgOEg

:whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

Сподели в други сайтове

Ко каза, ко?

Недей влиза през вратата с пантите, Казаков от Габрово и пекан. Само малко повечко заблуден по Преса, но иначе е точен. Просто не ви познава, затова така.....

Сподели в други сайтове

Недей влиза през вратата с пантите, Казаков от Габрово и пекан. Само малко повечко заблуден по Преса, но иначе е точен. Просто не ви познава, затова така.....

Айде, така да бъде! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Фики и Галин са новите Преслава и Галена, агитките им стават все по-бясни, май ще има ново освиркване.

Да, винаги е имало такива двубои. Тези обаче ще са по-брутални, защото 97,5% от агитките им са неадекватни разгонени тинейджърки.

Сподели в други сайтове

Фики: Искам да поканя мята дружка в живота и кариерата - Галин. С него двамата заслужаваме тази награда! :cheers:

Галин към публиката: Какво съм ви дал толкова? :cry2:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Фики: Искам да поканя мята дружка в живота и кариерата - Галин. С него двамата заслужаваме тази награда! :cheers:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

#нимоа :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Искам да помоля ако има присъстващи от тук, понеже аз вече не ходя на подобни събития...МОЛЯ да освиркате Галин, ако взима някаква награда, докато говори...ще преведа 10 лв. по банков път, на този който го направи... :roll1:

Сподели в други сайтове

Искам да помоля ако има присъстващи от тук, понеже аз вече не ходя на подобни събития...МОЛЯ да освиркате Галин, ако взима някаква награда, докато говори...ще преведа 10 лв. по банков път, на този който го направи... :roll1:

Няма пъъък, ще викаме за него :girl_witch: Ако добавиш още една 0 може да си помисля :whistling:

Сподели в други сайтове

Стига глупости. Много насериозно ги приемате тия награди. Доста хора казват, че им е под кралското, разбираш ли, ниво да отидат на концерта на живо, обаче го зяпат пред тв и висят във форума с претенциите да са в залата. Честно, не мога да ви разбера понякога.

Сподели в други сайтове

Стига глупости. Много насериозно ги приемате тия награди. Доста хора казват, че им е под кралското, разбираш ли, ниво да отидат на концерта на живо, обаче го зяпат пред тв и висят във форума с претенциите да са в залата. Честно, не мога да ви разбера понякога.

Еми защото по ТВ е много по добре най-малкото?!! Вижда се и се чува 100 пъти по-добре...В залата е тъпо, има мангали, пе"али, музиката е тиха, аз лично не виждам нищо на сцената...Къде е смисъла тогава?? Мислех си, че е готино, 2013 отидох и повече не бих стъпил...Бях на един в Зала Фестивална или Универсиада, беше много по-добре, видимост, звук..на турне също..но в НДК-НЕ!

Сподели в други сайтове

В залата наистина музиката е тиха и има много цигани, но аз на рождения ден си изкарах невероятно. Наистина си заслужава да отиде човек.

Музиката е доста силна. То цигани има и в транспорта ама пътувате с него :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Музиката е доста силна. То цигани има и в транспорта ама пътувате с него :mf_surrender:

Музиката не е силна, и сравнението ти е неуместно.

100 пъти съм писал за случката от рождения ден, когато група мангали взеха местата на момичета, които бяха с билети, а охраната им казала "Оправяйте се"... Плюс това се качваха по седалките като пееше Теди Александрова и нищо не се виждаше от тях.

И това беше на партера! Само мога да си представям на 2ри балкон какво е било. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Музиката не е силна, и сравнението ти е неуместно.

100 пъти съм писал за случката от рождения ден, когато група мангали взеха местата на момичета, които бяха с билети, а охраната им казала "Оправяйте се"... Плюс това се качваха по седалките като пееше Теди Александрова и нищо не се виждаше от тях.

И това беше на партера! Само мога да си представям на 2ри балкон какво е било. :mf_surrender:

На 2 балкон пушеха и пръскаха с дезодорант Fa :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Е той сам ще си свирка,но на Хари Янакиев след наградите... :roll1: След наградите Галин обещава по една безплатна свирка подарък на всеки негов фен.1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Галче дали ще пее Криво ще ми е?

Искам микс от нея и Пантерата.

Сигурно и "Хавана"-та или "Боже прости" ще включи,а може и някой стар хит.

Сподели в други сайтове

Андреа работи върху микс с Дидо Калпаков, ако въобще се появи на концерта. :1000 (29): Но може пак да не е чула за забраната за миксове и в последния момент като разбере и да се откаже. :roll1:

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

На 2 балкон пушеха и пръскаха с дезодорант Fa :1000 (29):

Тоя път като ида с Калашников, ще си помислят дали да пушат и да пръскат. :ДДД

Ще бъда като Гергана с танковете, атентати ще има. :Д

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...