Jump to content

За 13-ти път “Планета” ТВ раздава Годишни музикални награди

Препоръчани коментари

Андреа ако е провал тая година, то Анелия не знам какво е. Разликата е там, че първата осъзнава, че годината не е силна, докато втората си мисли, че е смазала всичко живо с "Не мога да губя" и "Ksafnika" :roll1: :roll1: :roll1:

Ами тя проби в Гърция :girl_witch:

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Годината на Андреа изобщо не е провал, има "Най-добрата" (която й е напълно достатъчна) и като добавим Chupacabra, която има 2 милиона гледания и стана хит в Румъния + Besame, която е супер популярна, съвсем заслужено си е на едно равнище с Анелия. Можеше и в топ 3 да влезе, ако не се беше осрала есента, ама шанс.. :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Ами тя проби в Гърция :girl_witch:

В Гърция е пробила Кичка Бодурова. Такива самозванки като Анелия тъпото да изчезват. Тя не може дори да поздрави на чужд език, вече била пробила.

Сподели в други сайтове

В Гърция е пробила Кичка Бодурова. Такива самозванки като Анелия тъпото да изчезват. Тя не може дори да поздрави на чужд език, вече била пробила.

Дъ Йогурт :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ивана ако пее, да пее само стари песни, че новите са пълен боклук.."Вик", "Шампанско и сължи", от род...новото при нея не струва в последните години..

Глория не пя микс за 20 години, тъй че и 15 год може да не се отразят :whistling:

Сподели в други сайтове

Ама Ивана от какъв зор ще пее този път? Нова песен няма. По тая логика дай да пее цял Пайнер. 5 години от чешмата ни я пробутваха, сега пак рецитали й дават. Един път не дадоха на Нелина да пее нещо старо или на Тони Дачева да са с микс. Последния път и Глория орязаха.

Аман от фаворизиране на дебелани в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Ама Ивана от какъв зор ще пее този път? Нова песен няма. По тая логика дай да пее цял Пайнер. 5 години от чешмата ни я пробутваха, сега пак рецитали й дават. Един път не дадоха на Нелина да пее нещо старо или на Тони Дачева да са с микс. Последния път и Глория орязаха.

Около 40 парчета ще са на концерта и последната новина от Панчо беше, че няма да има миксове..

Сподели в други сайтове

Около 40 парчета ще са на концерта и последната новина от Панчо беше, че няма да има миксове..

Е, щом няма миксове, това 40 парчета означава 40 имена да пеят на концерта, абсурдно е.

Сподели в други сайтове

Това, че няма да има миксове не означава, че няма да се пеят по две песни примерно :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Е, щом няма миксове, това 40 парчета означава 40 имена да пеят на концерта, абсурдно е.

Ами като сложиш Алисия, Sergio, Азис и други за които не се сещам, стават.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Е те няма да пеят свои самостоятелни песни. :1000 (29):

Не се знае .... Галена ако се преоблича пак сто пъти ... Серджио може да изпее нещо самостоятелно ;д

Сподели в други сайтове

Андреа ако е провал тая година, то Анелия не знам какво е. Разликата е там, че първата осъзнава, че годината не е силна, докато втората си мисли, че е смазала всичко живо с "Не мога да губя" и "Ksafnika" :roll1: :roll1: :roll1:

"Най-добрата" е по-голям от всички песни на Ана за '14 взети заедно.

Сподели в други сайтове

"Най-добрата" е по-голям от всички песни на Ана за '14 взети заедно.

Преувеличаваш! Феноменална, колкото и да ми е противна към днешна дата, си беше хит и се въртя по клубовете. Изведнъж също беше хит и Не мога да губя се върти. Докато Андреа има само Най-добрата, нищо друго и то с участието на Анелия!

Сподели в други сайтове

Преувеличаваш! Феноменална, колкото и да ми е противна към днешна дата, си беше хит и се въртя по клубовете. Изведнъж също беше хит и Не мога да губя се върти. Докато Андреа има само Най-добрата, нищо друго и то с участието на Анелия!

Тя Анда с какво друго да се върти с "Besame" или "Peaceful Place" ли? :roll1:

Дуета с Джордан се е завъртя,но не стана хит.

Сподели в други сайтове

Къде ми сравняваш Нелина и Тони Дачева с Ивана бре? :mf_surrender: :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Нелина и Тони Дачева кога за последно пяха на живо на концерт? :mf_surrender: Предпочитам на Ивана рециталите. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

На Анелия и трите песни се въртят, като последната малко ме учуди. :D

Сподели в други сайтове

Нелина и Тони Дачева кога за последно пяха на живо на концерт? :mf_surrender: Предпочитам на Ивана рециталите. :1000 (29):

Ми пели са и е излишно да казвам, че пеят сто пъти по-добре от Ивана. Но как все тя се урежда с миксове, не знам, а новите й песни не струват и не трогват грам. Би следвало да й подарят реверанса да изнася рецитали, ако е актуална и с новите си песни. Нещо, което дори с Глория не правят, а тя е една идея по-добре от Ивана. За ретро вечеринки си има ретро партита, ама уви, и там не я бръснат Ванюша.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...