Jump to content



Камелия: Предпочитам Джена пред Преслава


Препоръчани коментари



- Камелия, каква беше за вас отминаващата година?

- 2014-а беше уникална и никога повече няма да се повтори в живота ми. Беше цветна, забавна, с море и много дъжд. Имаше работа, направих първия си професионален дует с българин – Галин, с парчето „Само за минута“, направих и една нетипична попфолк песен - „Престъпно е“. Професионално беше супер. По отношение на емоции и любов - пак. Договорът ми с „Пайнер“ официално приключи през тази година. Пътищата ни се разделиха и всеки си хвана по своя. Беше доста интересна година, с много динамика и забавления.

- Съжалявате ли за нещо и ако можеше да върнете времето, щяхте ли да го промените?

- Не искам да връщам времето и не съжалявам за нищо. Когато ми се е случвало нещо неприятно, аз съм си плакала. Когато ми е било весело, съм се забавлявала. Няма какво да връщам. Тя, природата, не връща назад, камо ли аз да тръгвам с тези намерения.

- Кои са моментите, в които сте плакали?

- Случваше ми се. И аз като всеки човек си имам своите несигурни моменти. И мен понякога ме е страх. Може да съм на път или да чуя някоя хубава песен в заведение, когато ми се е случвало да се разплача. Имах сълзи тази година, но имах и много радост - изживях си всякакви моменти. Когато имам напрежение в себе си, си плача и ми олеква. Не се притеснявам да плача - тогава го преживявам и продължавам напред.

- Споделяте ли трудните моменти с хората около себе си, или предпочитате да ги преживявате сама?

- О, споделям. Аз съм доста шумна. Всеки разбира кога ми е хубаво и кога лошо, особено най-близките. Мъжът до мен винаги усеща 100% в какво настроение съм. Да не забравяме, че съм човек на изкуството - когато ми е радостно, вдигам врява, а когато ми е тъжно, си рева пред света. Това е моето преминаване през ситуацията. Това съм аз.

- Ако мога да перифразирам, бих ви попитал - има ли живот след "Пайнер"?

- Животът не е "Пайнер". За мен той няма граници и рамки. Научих, че животът изобщо не се интересува от „Пайнер“ и може да поднесе нови и интересни неща, когато не си закачен към нещо. Животът обича тези, които не ги е страх да скачат.

- Чувствате ли се по-свободна след напускането си?

- Аз и в "Пайнер" се чувствах свободна. Не си тръгнах заради свободата. На фона на голям процент от моите колеги аз винаги съм била свободна. Не са ми тежали проценти, които е трябвало да отчитам към фирмата. Напротив, бях на много добри финансови условия. Тръгнах си по други причини - несходство в начина на работа и мислене. Бизнес моделът в „Пайнер“ не дава свобода и сковава. Времето и резултатите в попфолка през последните години го показаха.

- Макар и самопродуцираща се, продължавате да имате често участия.

- Смятам, че големите имена и звезди нямат нужда от продуценти. Нужни са първите 5-6 години, когато никой не те знае. Тогава фирмата може да ти даде екип с камери и сцена, на която да покажеш таланта си. За начинаещ изпълнител е прекрасно да има такава фирма. За голяма звезда е пагубно, с времето го разбрах.

- Чувствате ли се голяма звезда?

- Аз съм! Без да имам нови песни, заведенията, в които пея, се пукат по шевовете. Името ми е голямо, но това не означава, че ще спра да работя. Ще продължа да защитавам това име и да показвам качествата си. Когато си голямо име, бизнес моделът на една фирма може да те смачка. Предполагам, че Митко Димитров (б.р. - Митко Пайнера) е отворен в един момент да работим отново заедно по отношение на въртене на песните ми. В началото на разговора той не показа такава отвореност, но предполагам, че във времето нещата ще се променят. Ако днес не сме се разбрали за нещо, това не означава, че утре няма да се случи.

- Тежък разговор ли водихте с него за раздялата ви?

Не сме имали тежки разговори. Диалогът с него е малко рамкиран. Политиката ни се разминава. Там се говори на друг език, който е спрял преди няколко години. Аз искам нов модел и стратегия за името „Камелия“. Не живея с миналото, не искам стари схеми. Искам простички правила - кой плаща, кой притежава, кой урежда участия, на кого се отчиташ.

- След напускането на „Пайнер“ имате ли право да пеете старите си песни и да използвате името Камелия?

- Моя да си пея песните, защото има изпълнителско право. Но доколкото знам, за почти всички колеги положението е различно - на тях им притежават песните, името, подписа и едва ли не самоличността. Всичко се притежава за години напред. Ти си частна собственост.

- Това звучи като робство.

- Не е робство, след като доброволно се отдават тези неща. Може би е доброволно робство в името на славата.

- Какво мислите за завръщането на ДесиСлава в „Пайнер“, след като преди 11 години напусна с огромен скандал?

- Не мога да разбера мотивите й. Може би в нея има голяма доза страх. Винаги има къде да се въртят песните ти, стига да се договориш добре. Да не забравяме, че интернет е основният потребител на тази музика. Телевизиите са вече с много нисък рейтинг. Звучи ми като доза страх, но може би тя ще отговори по-добре. Говоря за продукта „ДесиСлава“. Много я уважавам като човек и когато напускаше, харесах постъпката й. Тя искаше да се развива и имаше големи амбиции за чужбина. Това, че не й се случиха, мисля, че я уплаши. Гледа да се върне към нещо сигурно. Това си е нейно решение - не мога да я съдя, а единствено да анализирам, гледайки отстрани.

- Според вас коя е песен №1 на 2014 година?

- Лично на мен много ми харесва „Хавана Тропикана“ на Галена. Като музика, аранжимент и ритъм е много добра, като текст не я усещам. Има енергия в тази песен и ме грабна.

- А кои можете да отличите като най-добрите певец и певица?

- Знаейки политиката на фирмата, мисля, че Фики ще стане певец на годината. За да се запази статуквото на едно голямо име, певица на годината ще стане Преслава. Така предполагам, ако има нещо ново. Уморих се от пожизнени награди, за да се спасява името на някой. Не че не е заслужила, но бих се зарадвала, ако спечели Джена. През последните години направи песни, които масово се слушат. Момичето се промени чисто като поведение, работи, има доста участия, което също е фактор. Но и до ден днешен не знам кои са критериите, по които се избира най-добрата певица. Бих се радвала да има промяна. Музикален идол на годината със сигурност ще стане Галена, защото тя е най-динамична през последните години. Много оборотна е, има участия. Това са моите прогнози. Ако не се сбъднат, бих се изненадала.

- Какво пожелавате за следващата година - на вас и на българите?

- За себе си нищо не пожелавам - каквото дойде, добре е дошло. Ако не дойде, значи не е имало нужда от него. На българина му пожелавам да се събуди. Това заспало състояние, в което е от години, не ни води наникъде. Пожелавам интелигентността във всеки един от нас да бъде развита и да ни води към прогрес. Българинът другото си го има - добро сърце, умее да се весели, да си хапва, да си пийва и мъжете да си любят жените. Нека обръща повече внимание на децата си и да има повече поводи за радости. И нека природата да пази България, за да няма повече бедствия. И за финал - нека мъжът да не търси логика в жената, защото не може да я разбере, а просто да я обича. Жената пък да почита мъжа си.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 306
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Интервюто, което цялата чалга чака всяка година по това време, заради наградите е факт. И отчитайки тъпотията тук, май е време да обсъдим това-онова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

новият й клип излиза през Януари, за рожденият й ден и ще се върти по Планета. Отдавна са се разбрали, но тя продължава да се рекламира, като сплетничи

 

Кое ще се заключва и кое не, не го решават подрастващи с кипяща от мъка кръв във вените. Да покажа и защо изтрещяха едни хора вчера в скандалите - ей заради тоя пост на Алехандро. На Галче хората винаги първи нахлуват да кажат едни неща, а после мрънкат на чичо Фокс. Стягайте се, темата ще е дълга, защото вие не четете първата част от интервюто, освен опечалените като Мелето и "десовите", а там има всичко за бизнеса наречен чалга, което никой не е говорил открито никъде.

Link to comment
Сподели в други сайтове

КЛЮЧ ! :lock:

 

 

Камелия никога не е била добра певица, защото няма гласа на Преслава и Десислава,, Камейсън отдавна е бита карта

 

Дори да няма техния глас, има много други качества които липсват при другите две.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Повече злоба виждам от всички тука, от колкото от тая, която искате да изкарате Камелия, че имала. И знам на 100%, че макар и да злобеете какви ги говорила Камелия за вашите любимки, сте съгласни с всичко което казва.Нея от отдавна не я бръсне за награда от Планета, знаете много добре че от отдавна се раздават по удобност, не по заслуги. Друг е въпроса да си казва нещата каквито са за тия награди. Вие се осрахте да коментирате как мрънкала за тях, като че ли вас по ви вълнува какви награди взела и не взела.

 

До колкото за категориите, още се чудя как толкова от вас още не разбрахте, че тоя Идол се дава като Певица 2, понеже не могат да преценят как да дадат само една певица, след като има такава голяма конкуренция. Че е ненужна, да, ненужна е тая категория, ама очевидно е полезна да охладят страстите на тия девойки за да вземат нещо и да не правят скандали. Смешно е как някои многознаещи тука постоянно се питат какви са критериите за Идол. Каквито са за певица, такви са за Идол. И нито едната от двете е за заслуги.

 

Каква книга да пуска сега Кама като тя още не е започнала да я пише?

 

Инатересът към Кама ще го има още дълго време, особено пък като вземе сега да пуска всичката тая продукция която има готова, нови песни, клипове, албум и т. н. Смятайте тези изяви в интервюта като подгрявка преди да започне да пуска каквото има готово. И все пак ми се искаше някакво интервю от нея в което да навлязат по-навътре в нещата. Все където даде интервю, било вестник или предаване, некадърните интервюиращи почешат малко темата и аха да влязат в детайли, и интервюто или времето свършва. По-скоро ми приличат всички нейни интервюта като тийзъри на такива, а асъл интервюто така и не го виждаме. Ама е така, като интервюиращият не си е свършил работата да се поинтересува от какво се е случило покрай нея в последното време, и само ходят за да си свършат работата по най-елемнтарния начин.

 

Хубав пост, редно е да го прочетат най-върлите хейтърчета, дори да не им се иска. Това бе най-доброто, което четох тази сутрин от компютъра по дискусията снощи проведена без мен, когато се кьоравих от телефона. Винаги става така - аз на банкет или на работа, а тук някакви си се вихрят и бързат да пикаят срещу вятъра. Като увод към темата това засега стига. През деня ще си поговорим и със снощните ви постове. Все пак, по това време на годината цялата чалга чака интервютата на Камелия, за да разбере кой ще бутат на наградите тая година и кой ще прецакат. Не случайно винаги нея питат, сигурно познава бизнеса по-добре от всички "специалисти" тук, включително и от мен, да видиш ти. И не се молете на модератори така със сълзи на очи, просто си напишете мнението, ако имате такова....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Между другото имам някакво обяснение за тия коментари на Кама по повод Преслава - може би и тя очакваше, че ще залезе по примера на Ивана, та тъкмо и нея да почне да нарежда как имала нужда от генерално преосмисляне, или каквото там още беше казала за Ивана в Сигнал. Като видя, че няма да стане обаче и почна да ръси други глупости: липсвало й разнообразието, липсвал й хъса в Преслава. И кво стана - Преслава направи три коренно различни от типичния фолк песни в рамките на 4-5 месеца и Кама сега спря да говори предишното, но като видя, че Преса се активизира и може би ще напъва за награди, почна за тях да меле как доживот щяла да се поддържа кариерата на Преслава с Певица на годината.

 

Прозрачна е просто :1000 (29):

 

Ами тя Камелия точно тава казва - че Преслава я държат насила с награди въпреки всичко. Дори на Ивана спряха кранчето с онова нищо "Мегазвезда", като лично Ивана обясни в кулоарите на НДК, как след като е взела няколко пъти "Певица на годината" било редно да бъде оценена по друг начин, а това моментално значело, че в следващите 5 години няма право да бъде номинирана за "Певица на годината". Е, с Ивана се случи, но с Пресли не. И дори, като възстановиха "Мегазвезда" под нова форма като "Идол на годината", Преслинцето пак я бутат.

 

И аз имам една идея защо правят така с Преса и вече едни мисли ми се въртят в главата, а са доста неприятни. Значи когато НАП направи ревизия на всички чалгари се оказа, че само при Преслава има проблем. Само тя не отчитала участия и криела обороти. Сега ви казвам моята версия. Преса има специални отношения с Пайнер, може да се сетите накъде бия. И това вече става ясно, с тазгодишното бутане не Пресли.... отново! Пайнер единствено в нея наливат пари и цялата чалга беснее, но както обикновено само Камелия го казва. Няма друго обяснение на всичката тази простотия....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами тя Камелия точно тава казва - че Преслава я държат насила с награди въпреки всичко. Дори на Ивана спряха кранчето с онова нищо "Мегазвезда", като лично Ивана обясни в кулоарите на НДК, как след като е взела няколко пъти "Певица на годината" било редно да бъде оценена по друг начин, а това моментално значело, че в следващите 5 години няма право да бъде номинирана за "Певица на годината". Е, с Ивана се случи, но с Пресли не. И дори, като възстановиха "Мегазвезда" под нова форма като "Идол на годината", Преслинцето пак я бутат.

 

И аз имам една идея защо правят така с Преса и вече едни мисли ми се въртят в главата, а са доста неприятни. Значи когато НАП направи ревизия на всички чалгари се оказа, че само при Преслава има проблем. Само тя не отчитала участия и криела обороти. Сега ви казвам моята версия. Преса има специални отношения с Пайнер, може да се сетите накъде бия. И това вече става ясно, с тазгодишното бутане не Пресли.... отново! Пайнер единствено в нея наливат пари и цялата чалга беснее, но както обикновено само Камелия го казва. Няма друго обяснение на всичката тази простотия....

Това са пълни глупости и песните ли й стават хитове заради наградите или пък е толкова обичана и винаги толкова топло приемана заради наградите?!
Link to comment
Сподели в други сайтове

моля някой модератор да заключи темата!

 

Ти си изключително наивно дете. Последният, който трябва да иска затваряне на тази тема може да е от агитката на Галена. Не видиш ли бре пич, че с това интервю Кама казва: - Направете си Галена "Певица на годината" и разкарайте тази ненужна простотия "Идол на годината", която е направена за да се спасява Преслава?! Ако ще си я оставяте поне дайте заслуженото на Джена, защото тази година е по-добра от Преслава. И без това всички вече им е ясно защо в "Горе-долу" бе набутана Преслава. Трябва да се убие и последният аванс на Галена. О, Тарантуло, Тарантуло.... :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това са пълни глупости и песните ли й стават хитове заради наградите или пък е толкова обичана и винаги толкова топло приемана заради наградите?!

 

Естествено че не. Това, което иска да каже Фокси е, че Преслава е най-голямата любимка на фирмата и с квото могат допълнително да ѝ помогнат, правят го, и че правят повече за нея, отколкото за всички други. Аз съм за, по-добре тя, отколкото почти всички други, но да не се прекалява както направиха, когато ѝ дадоха "Песен на 2013" и това е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първо - не ни е нужно в този жанр някой да се изявява като говорител и водител - защото няма такива.

И второ - тя самата толкова си противоречи тук, в един отговор казва, че имала свобода във фирмата и после, че бизнес моделът на Пайнер не давал свобода?

Еми, последно? Прави се на тежкарка - все едно е царувала там едва ли не с най-добрите договорки, пък после....

Значи не е баш така както го обяснява, Глория например като иска пуска различни неща - ето ти "Пулс", "Инсомния", дуети с дъщеря си. На Анелия й правят концерти, Галена записва с някакви чужденци. "Свобода".... зависи в какво се изразява.

Редактирано от pacho
Link to comment
Сподели в други сайтове

Естествено че не. Това, което иска да каже Фокси е, че Преслава е най-голямата любимка на фирмата и с квото могат допълнително да ѝ помогнат, правят го, и че правят повече за нея, отколкото за всички други. Аз съм за, по-добре тя, отколкото почти всички други, но да не се прекалява както направиха, когато ѝ дадоха "Песен на 2013" и това е.

 

Добре,разбрах доводите ти.

Но на тази церемония имаше още поне 3-4 незаслужени награди,защо все говорите за тази награда,а не за другите незаслужени?

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз имам една идея защо правят така с Преса и вече едни мисли ми се въртят в главата, а са доста неприятни. Значи когато НАП направи ревизия на всички чалгари се оказа, че само при Преслава има проблем. Само тя не отчитала участия и криела обороти. Сега ви казвам моята версия. Преса има специални отношения с Пайнер, може да се сетите накъде бия. И това вече става ясно, с тазгодишното бутане не Пресли.... отново! Пайнер единствено в нея наливат пари и цялата чалга беснее, но както обикновено само Камелия го казва. Няма друго обяснение на всичката тази простотия....

Ами и другите да говорят по тоя въпрос,а не да се крият като мишки.

Link to comment
Сподели в други сайтове

- Чувствате ли се по-свободна след напускането си?

 

- Аз и в "Пайнер" се чувствах свободна. Не си тръгнах заради свободата. На фона на голям процент от моите колеги аз винаги съм била свободна. Не са ми тежали проценти, които е трябвало да отчитам към фирмата. Напротив, бях на много добри финансови условия. Тръгнах си по други причини - несходство в начина на работа и мислене. Бизнес моделът в „Пайнер“ не дава свобода и сковава. Времето и резултатите в попфолка през последните години го показаха.

 

Сега чета простотиите на Мелето и Пламен в скандалите и виждам как са се опитали снощи да насочат разговора в една не особено коректна посока. Разбирам им подбудите, но няма да се спирам колко са елементарни същите. Забележете какво казва жената. Условията и в сравнение с повечето колеги са супер в Пайнер, но тя е принципна и като е написано в договора, че Пайнер имат да взимат някакъв процент от хонорара и, значи същият процент им е разхода и когато се инвестира в продуктът "Камелия". А те от 2002 година си правят пълен пас и така научиха цялата фирма въобще да не търсят нищо от тях дори да го пише като техен разход в договорите. За какво се подписват тогава, като не се спазват? Това е поводът за това интервю, а не казаното за наградите в Пайнер. Кама си иска нов договор, с ясно разписани в него ангажименти за двете страни и система за принуда, когато не се изпълняват или някакво друго сътрудничество на принципна основа. С две думи: - Кама изчака да и свърши договора, за да се отърве от последствията на системата наложена от "троянският кон" Ивана.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да ти кажа, не съм сигурен и преди 15 години какво "Пайнер" като фирма е "влагала" в техните проекти - клипове, песни, композитори, фотосесии, съмнителната е работата.

Явно влагането от страна на "Пайнер" е в ротация по трите телевизии, в заснемане на песен за някоя празнична програма, участие в 1-2 концерта годишно и в издаването и разпостранението на албумите.

Ето, дори първите два албума на Глория не са снимани от фирмата, а от Перфект видео и двама ди джея, за които най-вероятно тя си е плащала. Сякаш от днес са некадърни и некоректни от Пайнер, че тя се възмущава толкова...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сега чета простотиите на Мелето и Пламен в скандалите и виждам как са се опитали снощи да насочат разговора в една не особено коректна посока. Разбирам им подбудите, но няма да се спирам колко са елементарни същите. Забележете какво казва жената. Условията и в сравнение с повечето колеги са супер в Пайнер, но тя е принципна и като е написано в договора, че Пайнер имат да взимат някакъв процент от хонорара и, значи същият процент им е разхода и когато се инвестира в продуктът "Камелия". А те от 2002 година си правят пълен пас и така научиха цялата фирма въобще да не търсят нищо от тях дори да го пише като техен разход в договорите. За какво се подписват тогава, като не се спазват? Това е поводът за това интервю, а не казаното за наградите в Пайнер. Кама си иска нов договор, с ясно разписани в него ангажименти за двете страни и система за принуда, когато не се изпълняват или някакво друго сътрудничество на принципна основа. С две думи: - Кама изчака да и свърши договора, за да се отърве от последствията на системата наложена от "троянският кон" Ивана.

 

Супер сега излиза, че Кама има нужда от свой говорител, щото половината форум не е разбрал какво казва.

 

И все пак остават противоречията, свързани със свободата, що те да не бъдат коректна посока на това интервю?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре,разбрах доводите ти.

Но на тази церемония имаше още поне 3-4 незаслужени награди,защо все говорите за тази награда,а не за другите незаслужени?

 

Щото говорим за Преслава в случая, иначе наградата за "Дискотечен хит на 2013", която беше дадена на Андреа, беше също толкова, ако не и повече незаслужена, също и за "Баладичен хит на 2013", там най-голям хит стана на Глория песента.

 

Иначе свобода.. И мен ме озадачи, но има различни форми на свобода. Двата пъти може да си е мислела за различни неща, може като продукция да имаш свобода, свобода на словото.. Но от бизнес гледна точка да има някви окови, не знам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жалко е това, в което се превърна Камелия. За няколко години от певица, която има кариера, клипове, продукция, стана едно мрънкало, което си дава мнението за всичко и всички и същевременно лъже феновете си (малкото, които са й останали), че ще пуска нови песни и клипове. Тъжно, тъжно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия знае какво говори и не само има право, а и трябва да го говори. За съжаление, няма друга достатъчно интелигентна от актуалните чалгарки, която да се изрази така правилно и категорично. Със сигурност на моменти си го мислят, но се пускат по течението. След години ще съжаляват за това колко са били прецаквани.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жената ясно си казва че тя е била свободна във фирмата а нейните колеги не са, и това си е тяхан проблем, като доброволно са го направили за минута слава. Какво се въртите в кръг с тая свобода. Малоумен да си ще го разбереш. Някои пак се хващат за част от интервюто като удавници за сламка, зорлем да се заядат.

Първо - не ни е нужно в този жанр някой да се изявява като говорител и водител - защото няма такива.

И второ - тя самата толкова си противоречи тук, в един отговор казва, че имала свобода във фирмата и после, че бизнес моделът на Пайнер не давал свобода?

Еми, последно? Прави се на тежкарка - все едно е царувала там едва ли не с най-добрите договорки, пък после....

Значи не е баш така както го обяснява, Глория например като иска пуска различни неща - ето ти "Пулс", "Инсомния", дуети с дъщеря си. На Анелия й правят концерти, Галена записва с някакви чужденци. "Свобода".... зависи в какво се изразява.

 

Глория от отдавна си има отношения с Пайнер различни дори от тези на Камелия, дори и да не са по договор а чисто човешки. Това че прави каквито си песни иска и не пречи на Митака е само защото си е заела мястото и на него не му дреме след като не се отразява на останалото стадо. Пази боже някой ден Глория да вземе да прави нещо което да се отразява върху Галенки, Преславки и тем подобни. Не е като останалите да ревне и скандали да прави защо не е на турне, или мило и драго да дава за награди, или да се бърка да спъва колежки. Точно пък и защото нея не я ебе след като и е удобно по тази система не казва нищо и си мълчи.

 

Камелия знае какво говори и не само има право, а и трябва да го говори. За съжаление, няма друга достатъчно интелигентна от актуалните чалгарки, която да се изрази така правилно и категорично. Със сигурност на моменти си го мислят, но се пускат по течението. След години ще съжаляват за това колко са били прецаквани.

 

По какво течение да се пускат, не виждаш ли какво казва Кама в интервюто, Пайнера ги е хванал за гушата като овце за клане. А Марийка отзаде дoи ли дoи млякото. 1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

- Чувствате ли се голяма звезда?

 

- Аз съм! Без да имам нови песни, заведенията, в които пея, се пукат по шевовете. Името ми е голямо, но това не означава, че ще спра да работя. Ще продължа да защитавам това име и да показвам качествата си. Когато си голямо име, бизнес моделът на една фирма може да те смачка. Предполагам, че Митко Димитров (б.р. - Митко Пайнера) е отворен в един момент да работим отново заедно по отношение на въртене на песните ми. В началото на разговора той не показа такава отвореност, но предполагам, че във времето нещата ще се променят. Ако днес не сме се разбрали за нещо, това не означава, че утре няма да се случи.

 

- Тежък разговор ли водихте с него за раздялата ви?

 

Не сме имали тежки разговори. Диалогът с него е малко рамкиран. Политиката ни се разминава. Там се говори на друг език, който е спрял преди няколко години. Аз искам нов модел и стратегия за името „Камелия“. Не живея с миналото, не искам стари схеми. Искам простички правила - кой плаща, кой притежава, кой урежда участия, на кого се отчиташ.

 

Когато си голямо име, бизнес моделът на една фирма може да те смачка! Четете ли това? Какво се получи с Ивана? Какво с Глория? А с Нелина, Тони Дачева, Екстра Нина, Цветелина, Валя, дори Валдес, Тошко Тодоров, Радо Шишарката и т.н? А какво мислите, че ще се случи със следващото поколение на Анелия, Емилия, Мара, Райна.... и завършващо с Гергана? А за следващото с Праса, Галка и сие? Вероятно забелязвате дивото бутане на Теди Александрова и Валя? Кой остана от първата и втората генерация актуален в степен, каквато бе да кажем в периода 2000-2006? Вързани ли са със заробващи договори? Анелия не си ли го смени преди 2 години, за да даде повече на Митака, че да я направи "Певица на годината"?

 

Вижте как са се водили разговорите между Камелия и Пайнер. Предложила нейн си модел и веднага и било отказано. После попремислили и нещо уж се навили. Ми ОК, вече могат да преговарят за такова нещо с нея, след като в периода 2010-2014 преподписаха с всички свои изпълнители такива договори, че в новите вече изришно пише, че фирмата има грижата за тях до 5-та година, а после кой откъде е. Нали се сещате какво негласно им казват с това? Рени ви го спомена мисля. Дирете си спонсори, ако искате нещо. А как ще си намирате вече не е работа на Пайнер. И тук изниква въпроса: - Пайнер музикални продуценти ли са или просто сводници?

 

И ето ви го решението, Камелия им го предлага. 5 години фирмата продуцира, а после който не иска по стария начин да бъде роб си прави отделен договор за ротация и готово. Всъщност, това не е нищо ново. Едно време Лили Иванова имаше подобни отношения с Пайнер. Издаваха и албуми, ротираха и клипове докато те се популяризираха и като кампанията свърши, нямат отново нищо общо. С Веско Маринов е същата работа. С Миро "Каризмата" пак така, но това не пречеше на Пайнер да ги направят и двамата "Певци на годината" при това немане на мъжки кадри, нали?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Когато си голямо име, бизнес моделът на една фирма може да те смачка! Четете ли това? Какво се получи с Ивана? Какво с Глория? А с Нелина, Тони Дачева, Екстра Нина, Цветелина, Валя, дори Валдес, Тошко Тодоров, Радо Шишарката и т.н? А какво мислите, че ще се случи със следващото поколение на Анелия, Емилия, Мара, Райна.... и завършващо с Гергана? А за следващото с Праса, Галка и сие? Вероятно забелязвате дивото бутане на Теди Александрова и Валя? Кой остана от първата и втората генерация актуален в степен, каквато бе да кажем в периода 2000-2006? Вързани ли са със заробващи договори? Анелия не си ли го смени преди 2 години, за да даде повече на Митака, че да я направи "Певица на годината"?

 

Вижте как са се водили разговорите между Камелия и Пайнер. Предложила нейн си модел и веднага и било отказано. После попремислили и нещо уж се навили. Ми ОК, вече могат да преговарят за такова нещо с нея, след като в периода 2010-2014 преподписаха с всички свои изпълнители такива договори, че в новите вече изришно пише, че фирмата има грижата за тях до 5-та година, а после кой откъде е. Нали се сещате какво негласно им казват с това? Рени ви го спомена мисля. Дирете си спонсори, ако искате нещо. А как ще си намирате вече не е работа на Пайнер. И тук изниква въпроса: - Пайнер музикални продуценти ли са или просто сводници?

 

И ето ви го решението, Камелия им го предлага. 5 години фирмата продуцира, а после който не иска по стария начин да бъде роб си прави отделен договор за ротация и готово. Всъщност, това не е нищо ново. Едно време Лили Иванова имаше подобни отношения с Пайнер. Издаваха и албуми, ротираха и клипове докато те се популяризираха и като кампанията свърши, нямат отново нищо общо. С Веско Маринов е същата работа. С Миро "Каризмата" пак така, но това не пречеше на Пайнер да ги направят и двамата "Певци на годината" при това немане на мъжки кадри, нали?

 

1000%20(10).gif1000%20(10).gif1000%20(10).gif

 

Толкова бутана,че и на Рождения ден не я поканиха,айде моля ти се. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

1000%20(10).gif1000%20(10).gif1000%20(10).gif

 

Толкова бутана,че и на Рождения ден не я поканиха,айде моля ти се. :mf_surrender:

 

То трябва малко акъл, за да схванеш, че говоря за нови звезди и Ваня, а не за пенсионерката Валя. Просто не съм забелязал грешката, но все пак благодаря.

 

В тази връзка, след като вече не виждам желаещи да се правят на открехнати за първата част от интервюто на Камелия, което е и повод да даде такова и в което тя споделя пред тази медия какво иска за своята кариера и как смята да го осъществи е време да обърнем внимание и на втората част, където я питат за наградите в Пайнер. Защото снощи в скандалите се изляха тонове помия по Кама за казаното и тенденциозно се наблягаше на него, а не на същността на интервюто в първата част. Та какво каза Камелия, което да не е вярно? Спомена, че критериите на всеки нормален почитател на тази музика за "Певица на годината" са:

 

.... бих се зарадвала, ако спечели еди коя си. През последните години направи песни, които масово се слушат. Момичето се промени чисто като поведение, работи, има доста участия, което също е фактор..... и със сигурност ще стане еди коя си, защото тя е най-динамична през последните години. Много оборотна е, има участия.

 

Това и за мен са критериите за върховата награда "Певица на годината". Какво направиха с тези критерии Пайнер? Ами просто измислиха още една дублираща награда, за да могат да поощряват 2 изпълнителки в година, когато са "на кантар" и да няма рев като на Анелия през 2007 година. И какво постигат с това? - нищо. Още повече скарват цялата чалга. Като Галена отговаря на всички тези изисквания нека да е тя. Какво толкова има да го мислят и мотаят? Ама не е баш така на практика, защото с разделянето на Певица и Идол, ей такива гниди като Преса, които много, ама много внимателно следят какво ще стане в преговорите между Камелия и Пайнер, си заявяват претенциите и плашат с напускане. И не го правят от вчера, а от години. Затова когато излезе в зала "Универсиада" да направи сеира на десетилетието изрева..... "Догодина ще и я вземем". Защо го направи? За да унижи Галена и всички останали, защото още тогава Митака и е обещал да и я даде следващата година. Даде ли и я? - даде и.

 

Миналата година какъв театър играеше, помните ли? Излиза бясна от залата, че не е тя, слага маската и казва: "- Ами супер награда "Песен на годината". След няколко години, в които ми бягаше, си се върна при мен". Ама тогава не можеше да я вземе, Галена я бе омачкала на РД и нямаше как. И какво измисли Пайнер, за да обезщети тази гнида Преслава? - дадоха и "Песен на годината" за песен на 2 месеца..... както единствено Камелия се изгаври с нея. Представяте ли си докъде е стигнало нахалството на Праслито? Обезщетение с "Песен на годината". Ей така, като няма какво да и дадат и дават "Песен на годината". Ама труд, заслуги, усилия, хитовост, марка.... нема такива работи. За Пресли трябва да има голяма награда иначе бяга. А тази година с какво мислят да я обезщетят? - разбира се с "Певица на годината".

 

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...