Jump to content



Честит рожден ден, zai4eto82!


Препоръчани коментари

Днес една много специална наша форумка празнува рожден ден!

 

sdc12265.jpg

 

Тя не е коя да е, тя е най-сексапилната, най-скандалната, най-известната, най-разкрепостената, най-коментираната, най-мразената, най-обичаната, най-гонената, най-очакваната, най-спорещата, най-споделящата! За шест години престой в този форум е дала ново значение на иначе скучния термин „форумец”, тя е доказала, че не е необходимо само да спориш на тема поп-фолк, за да те забележат, а личния ти живот също може да те изстреля на върха, участвала е в множество скандали със знайни и незнайни форумци, не се притесни дори за миг, когато каза истината на Райна и Джоанна, писа лични съобщения на Кристиан, Константин е предложил тройка на нея и приятелката ѝ! И това е само малка част от подвизите ѝ през тези шест години.

Тя е най-титулуваната потребителка, печелила е както категорията „Спамер на годината” през 2009, така и „Най-известен потребител” през 2013 година. Нейната история с всички главни герои е по-позната на форумците и от романите на Паулу Коелю.

Честит 32-ри рожден ден, скъпа Таня!

Искрено ти пожелавам да бъдеш жива и здрава, да си още по-лъчезарна и забавна, през следващата ти лична година да постигнеш голям напредък в личен и професионален план, да намериш мъж, който те обича и подкрепя на 100% , да създадете здраво, стабилно и единно семейство, което да ти бъде опора в трудните моменти, да успееш и преуспееш на работа, късметът винаги да бъде редом до теб в моментите, в които не зависи от възможностите ти, да създадеш още хиляди спомени, които, естествено, да разкажеш на нас!

 

611418248902.jpg

 

Честит празник! Днес е твоят ден, пожелавам ти да раздадеш хиляди усмивки, да си много спокойна и щастлива!

 

И един малък подарък, пожелавам ти в най-скоро време да се превърне в реалност!

 

641418248836.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Честит Рожден Ден, кралице!

На първо място ти пожелавам да си жива и здрава!

Също така една истинска любов с истински мъж а не човек като Николай - таксито!

Бъди по-позитивна и не напускай никога Рамания! Ти ни караш да се усмихваме.

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

 

 

 

 

Обичаме те, Танче. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Едни от най-знаковите фигури в тоя форум са родени един след друг, това не е съвпадение. :1000 (29):

ЧРД, жива и здрава да си и да имаш по-спокойна година в личен и професионален план. :holiday:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, Танче!

Желая ти много да си обичана, много здраве, истинско щастие и сбъднати мечти. Но най-голямото пожелание, може би към теб ще е, догодина дано видиш Рики. Едва ли има нещо, което би те направила по-щастлива, понастоящем. Пожелавам ти го от сърце.

И малко по-позитивна към хората около теб.

Весело изкарване.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, с пожелания за здраве, щастие, любов и всяко желание да бъде реализирано .
Наздраве .


b7jipz.jpg

Поздрав с Анелия и Giorgos Giasemis ft. The Rook - Изведнъж / Ksafnika .

fz80g9.gif

34g6m90.gif
f3139.gif

:)



С уважение : Пепи
Link to comment
Сподели в други сайтове

Pierre, трогната съм как си го написал толкова подробно, че и точно ти си направил тема. Не съм го очаквала, всичко е толкова красивo,а снимката на Рики я нямах толкова голяма и много ми харесва с надписа. Мерси много! :P

 

Благодаря и на останалите за хубавите пожелания, поздрави. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, Танче! :)



Пожелавам ти много здраве, щастие, дълголетие, любов и само хубави емоции по много!
Знам, че харесваш тази песен и за това те поздравявам с нея!
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, кралице! :Vishenka_05: Танче, пожелавам ти да си жива, здрава, позитивна и да ти се случват все хубави неща през новата година, които после да ни споделяш чрез уникалните си разкази! Никога не си помисляй да ни напускаш повече, без теб форума е нищо!

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден, Танче! :)

 

 

Пожелавам ти много здраве, щастие, дълголетие, любов и само хубави емоции по много!

Знам, че харесваш тази песен и за това те поздравявам с нея!

 

Да, и тя е рожденичка днес заедно с Маги Санчез. :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива! Остани все така непринудена, естествена и забавна! И нека бъдеш единствена за този, когото обичаш! Весел празник! :)

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, Танче. Много здраве, щастие, късмет и много, много любов с Никитата. Недей се ядосва с празноглави колежки и всичко най-хубаво!

 

Мерси. Ти ли си Денис от фейса, който приех?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вече съм тук след като прочетох всички поздрави, пожелания. Като цяло беше хубав рожден ден, видях се с всички, които исках. Първо бях в Мола, които са ми във фейса са го видяли. Почерпих колегите там. Те като ме видяха гримирана, издокарана, така ме гледаха. И като ме питат на колко ставам и като им казах 32, и викат изобщо не изглеждаш на 30, на 20 и нещо си. Повечето ми пожелаха много любов, да мисля за семейство,ама и също за Рики ми пожелаха да се сбъдне. За мой късмет, и управителят, и управителката бяха там,че ги почерпих. Като отидох при управителя и сушистите им казах: Ще мога ли да ви откъстна за малко, имам рожден ден и всички започнаха да ми честитят. Управителят и той ме питаше на колко ставам и същото ми каза,че изглеждам по-малка. В Мола в ресторанта пък, един колега- бивш пицар разбрал,че имам рожден ден и дошъл при нас да хапне. Като го видях какво си поръча- котлет с пържени картофки със сирене, салатка и сос и реших и аз да си поръчам същото и естествено при мен беше на 50 % , понеже съм от персонала. Платих само 8 лв,а той 16 лв. :P

Снимахме се с него, ние хапнахме заедно на една маса-ами тъй де, няма само да чистя това заведение, седнах на маса там, пък и бях много гладна. Колегата от барбекюто ми го направи с много любов- уникално беше. Много вкусно готвят при нас.

Сутринта ми се обади една бивша колежка от "Инканто"- Център, докато бях в Мола ми се обади един колега- готвач дето сме работили преди години на плажа и съм била 1-2 пъти с него. Ники ме взе от работа още предния ден и той беше първия човек, който ми честити още в 00:01 часа- много е точен.

И в същото време и брат ми ми честити.

Сутринта майка ми ме поздрави- тя пък много любов ми пожела да имам и всичко в розово ми купила- цветя, бельо, дето вика една колежка дето ми се обади сутринта: На теб ти отива розово, това е твоя цвят.

От Мола се прехвърлих в "Инканто"- Център.

Там пък единият сервитьор ме забави, защото ми каза да се снимам с бармана,а пък аз като видях,че е готиния барман,един нов,ама който идва и при нас също и все ме поздравява и казах на сервитьора да ме снима с него,че се снимах и с 2-та бармана,аз по средата, те ме прегърнали и аз тях, после със сервитьорките се снимахме. И по едно време се появява колегата Ники,а уж ми беше казал,че ще почива на рождения ми ден. И ми каза: Оооо, здр. Танче, почерпих го. Питах го нали щеше да почиваш, той сменил се заради мен- не,че му вярвам,ама- много е шантав, вятър го вей на бял кон.

Като слязох в кухнята, и мойто Танче- колежката,с която много се обичаме там, като ме видя прегръща ме, целува ме, чак подарък ми взела- една розова гривна- нали всичко в розово. Поговорихме си, снимахме се с нея-тя се преоблече, снимахме се и с топла кухня, пък колегата Ники хич не иска да се снима- голям идиот,а толкова готин беше.

Това са колеги, не като в Мола- били с работните дрехи и не искали да се снимат. И пак ще го кажа за пореден път- в "Инканто"-Център атмосферата е много по-приятна и по-спокойна, за разлика от Мола дето е напрегнато, там всичко е по-различно и тука ми казаха същото, че не си приличам на годините. Почерпиха ме с едно ново руло, много хубаво беше.

По едно време Ники ми звънна, казах му,че съм в Центъра и ще ходя и другаде да почерпя.

От Центъра ми казаха да минавам пак да ги виждам.

И тръгнах към механа 'Банско"- изтърсих им се като изненада. Като ме видя управителката- тя същата ми се зарадва, показа ми сетвитьора, който харесвах тогава,че се е върнал, другите сервитьори така ме гледаха-единия ми вика,ама много си се разхубавила, отслабнала си. И управителката ме въведе в кухнята,аз като отидох- пълни бяха с резервации-всеки ден са така. Като се пових в кухнята и колежките като ме видяха не повярваха,че идвам при тях. Ама много съм хубава била, отслабнала- като цвете съм била-прегръдки, целувки- почерпих ги и пак казаха,че съм била най-красивата миячка. Обаче условията не са никак добри в механата- миячката всеки ден на работа до 3-4 сутринта, и после от 9:00 сутринта на работа, тоя месец няма да почива и заплата около 350 лв. бавят им заплатите с месеци- ужас. Добре,че вече не съм там.

И Ники ми звъни да ме пита къде съм,че дойде ме взе. Айде и той подарък- онзи ден цяла нощ работил,за да изкара пари за подарък.

И неговия подарък в розово. :D

Добре,че се прибрах час преди да си легне баща ми и брат,че нямаше да ги сваря да ги почерпя. Брат ми ме изненада със страхотен букет- естествено розовото преобладава и там. :P

Баща ми пари ми даде.

С Ники имаме планове на 31 декември да бъдем заедно през деня и вечерта до сутринта и после на следващия ден съм на работа. Ще пием, ще ядем, любов и после на следващия ден на работа. Да видим дали ще се осъществи и как ще се работи после на следващия ден.

 

Благодаря на всички, които са се сетили за мен за страхотните пожелания, поздрави.

Някои хора липсват, но се надявам да ме виждат отнякъде.

Беше хубав рожден ден,ама ето,че свърши.

Поне разбрах,че има много хора, които ме ценят, обичат и уважават и такива, които не си заслужават.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...