Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
545 теми в раздела
-
- 1 follower
- 54 отговора
- 992 преглеждания
Моля, въпреки че темата не подлежи на модерация, все пак имайте предвид: Не се допуска използване на лична информация за потребителите. Използването на такава може да ви доведе до бан! Всичко останало, което противоречи на Правилата, се допуска в темата! Идеята е да пишете за всичко, което не е позволено в другите теми.
Last reply by WindWalkerMonk, -
- 69 отговора
- 1,6k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by Stela, -
- 1 follower
- 114 отговора
- 3,4k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин).
Last reply by Stela, -
- 2 followers
- 200 отговора
- 8,3k преглеждания
Съсипахте го тоя форум! Какво имате против чичо! Пък и съм сигурен че не само гранд дамата няма да каже "НЕ" на горещи нощи в ел ей с него.
Last reply by Kitty, -
Раз-два три,кажи Зеле Нека в тази тема постваме любимите си лични снимки,да се видиме всички колко сме уБави П.с.И бъдете активни с актуални снимки,за да не вадя аз компроматите и да ви представям
Last reply by Just_Me, -
- 2 followers
- 916 отговора
- 57,1k преглеждания
Пущайте ги тука!
Last reply by Blueberry, -
- 3 followers
- 1k отговора
- 41,9k преглеждания
Last reply by meleto, -
- 2 отговора
- 452 преглеждания
Нов период - допълнителни кратки правила /включително главните правила на форума/ които ще важат за този раздел. Тоест: - За лични обиди/флуд/спам/други излишни постове важи следното: имате 2 предупреждения след което на 3-тото вашия акаунт ще бъде преустановен от 2 до 7 дена (или повече). (Това се отнася за всеки който посещава този раздел!) - Ако видите някой да НЕ спазва горното правило, моля да пише лично съобщение на мен или Само_мене_нямаш с определения цитат и тема. - Всяка чат тема се затваря на 150на страница, следващата тема ще бъде направена от потребител - по избор на съответния модератор на раздела. Да не забравяме, че този раздел е …
Last reply by V O G U E, -
- 4 отговора
- 608 преглеждания
В този раздел всеки може да пише за себе си, за приятелите си от форума, да коментира останалите или просто да се запознае с тях. Всеки може да направи тема за себе си озаглавена, както самия той иска, като не се разрешава повече от 1 тема на човек. Възможно е приятел да направи тема за този който още няма, но с разрешение от този, за който ще е темата. Добавена е темата за снимките, в която всеки е поканен да постне своя. Спазването на добрия тон е задължително и всеки, който си позволи да нагруби друг потребител ще бъде наказан без предупреждение!
Last reply by momo, -
- 3 followers
- 5k отговора
- 63,2k преглеждания
Познатата ни тема, знаете какво да правите! Има само едно правило: Пишете веднъж на ден и то песента, която (слушате) надувате най-често през деня!
Last reply by Lelqtian, -
- 1 follower
- 108 отговора
- 2,4k преглеждания
Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин)
Last reply by pacho, -
- 0 отговора
- 90 преглеждания
Не видях да има такава тема. Почти три години след пандемията, как се отрази при вас? Имахте ли големи загуби в личен или професионален план? Карахте ли вируса, и колко пъти?
Last reply by Fast, -
- 1 follower
- 27 отговора
- 1k преглеждания
През май няма да печем бръмбари, а форумната звезда @Blueberry, която получи най-много точки. Задавайте въпроси - ужасни, предизвикателни, сантиментални, любовни, атрактивни на @Blueberry. 10те въпроси с най-много реакции ще бъдат задължителни. Ако @Blueberry не отговори, на който и да е от тях ще получи по 5 warning точки и я грози бан. Накрая, за да получи новият Респект ще трябва да събере поне 67% одобрение в анкета, на която форумците ще гласуват дали са задоволени от отговорите й. ЗАДАВАЙТЕ ПО ЕДИН ВЪПРОС НА КОМЕНТАР! КАК ДЕЙСТВАМЕ? 1. В тази тема избираме 10те въпроса. 2. В нова тема ще публикувам отговорите на опечената форумна звезд…
- 3 отговора
- 355 преглеждания
Да бъде ли изгонена високомерната и нагла тьотка?
- 0 отговора
- 343 преглеждания
Горещ стол 2022 се завръща. В продължение на 10 дни ще номинирате 5 любими форумни личности, които искате да изпържите на горещия стол. Избирайте най-енигматичните и потайни форумци, чиито "кирливи" ризи искате да изперете. Рано или късно всеки ще мине под електрическия стол, а на него пари! Всяка номинация получава съответно 5,4,3,2,1 точка. Тримата форумци с най-малко гласове, последователно ще седнат на горещия стол. На него ще се задават въпроси от всякакво естество. Въпросите също ще бъдат гласувани. Тези с най-много реакции ще бъдат зададени. ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ: @Blueberry Как да номинирате? Задължителн…
Last reply by meleto, -
- 2 followers
- 31 отговора
- 1,6k преглеждания
Горещ стол 2022 се завръща. В продължение на 10 дни ще номинирате 5 любими форумни личности, които искате да изпържите на горещия стол. Избирайте най-енигматичните и потайни форумци, чиито "кирливи" ризи искате да изперете. Рано или късно всеки ще мине под електрическия стол, а на него пари! Всяка номинация получава съответно 5,4,3,2,1 точка. Тримата форумци с най-малко гласове, последователно ще седнат на горещия стол. На него ще се задават въпроси от всякакво естество. Въпросите също ще бъдат гласувани. Тези с най-много реакции ще бъдат зададени. Как да номинирате? Задължително със споменаване @. 5 точки - @Blueberry 4 точки -…
Last reply by Putin, -
- 2 followers
- 76 отговора
- 2,4k преглеждания
Редно ли е според вас такова поведение спрямо малки деца? Да бъдат насърчавани да пеят песни на английски език, без да знаят какво точно пеят, за какво се пее в англоезичните песни? Лично аз съм отвратена от подобно мнение на "майка"! Моята сестра и до днес е запалена по англоезичната музика и само такава слуша, за нещастие покрай нея - и племенницата ми. Аз като малка покрай сестра ми, и защото беше модерно, също слушах англоезична музика - групата EAST 17. Сестра ми слушаше и тях, както и "TAKE THAT", " Продиджи", "Нирвана" и "Металика". Тази музика изобщо не беше по мой вкус. Често въртеше една песен и веднъж я попитах как се казва тази песен. Като ми каза о…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 2 followers
- 16 отговора
- 407 преглеждания
В деня на Освобождението на България винаги е изниквал въпросът дали това всъщност е най-значимият ден за страната ни, който трябва да бъде обявен за национален празник, като в повечето случаи мненията са силно полярни. Какво е вашето мнение по въпроса?
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 follower
- 12 отговора
- 738 преглеждания
Мисля, че е крайно време да има и такава тема, в която да гласувате за най-тъпи изказвания / коментари от темите във форума. Каква е идеята?: Идеята е в края на всеки месец да се определя това, за което споменах по-горе и да се получи нещо като "стената на срама". Как ще се гласува?: Ще го направя на същият принцип като темата с горещия стол т.е. ще се гласува с от 1 до 5 точки за мнения, които вие самите ще предлагате. Мнения, за които е гласувано с повече от 5 точки, няма да се взимат предвид и ще се считат за невалидни. Естествено е препоръчително да поствате и линкове към самите мнения, за да не излезе така, че си измисляте, но преценката оставям на ва…
Last reply by Ciaga, -
- 2 followers
- 134 отговора
- 4,9k преглеждания
След като Кралицата вече не е част от форума,нека си направим тема,в която да споделим нейни любими бисери,истории или просто да изкажем колко ни липсва,така ще можем винаги да си я спомняме и да я увековичим за поколенията!
Last reply by Gerganafen, -
- 5 отговора
- 220 преглеждания
ЧРД, @THE IIconic! Много здраве, щастие и успехи!
Last reply by Ciaga, -
- 0 отговора
- 209 преглеждания
Петков: От Брюксел изпратиха скрийншота с Grindr, не знаех какво е; Затваряме специализираните съд и прокуратура до седмици https://novini.bg/bylgariya/politika/702407?fbclid=IwAR0wecEa64nZWDimVb-9PYsM1NmHOiWgIH6XvuN0aDq0kPyKlJyZck53dRE На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин познат от Брюксел ѝ е изпратил скрийншота с Grindr. Аз не знаех какво е това. Било дейтинг приложение за гей двойки - няма нищо лошо в това. Това заяви премиерът Кирил Петков в ЕвроДикоФ на Тв Евроком. “Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си. Взимат на мой колега снимки и казват това е неговият гей партньор”, добави той. За …
Last reply by FikLena, -
- 6 отговора
- 227 преглеждания
Кой клип би бил добро начало на филм на ужасите? И довършете историята де... (Според мен най-студения психопат от клип е Анелия от Милион - she means business)
Last reply by Ciaga, -
- 1 follower
- 4 отговора
- 535 преглеждания
Каква е работата ви и професионално как се развивате
Last reply by Ciaga, -
- 2 followers
- 10 отговора
- 655 преглеждания
Типологията на Майерс-Бригс, или MBTI е типологичен личностен въпросник, създаден от Катрин Кук Бригс, и дъщеря й Изабел Бригс Майерс. В тази темата можете да споделите какъв е вашия MBTI тип, историите и взаимоотношенията ви с другите MBTI типове, както и да обсъждате всичко свързано с типологията, вкл. алтернативни методи като енеаграми, соматотипи и тн. За да определете вашия тип характер, отговорете възможно най-честно на въпросите от тази страница. Какво представлява MBTI теорията накратко (цитирано от Wikipedia) Детайлни описания на всички MBTI типове са налични на тази страница. Have fun.
Last reply by Brian,