Jump to content

Nolah

Ramaniacs
  • Коментари

    348
  • Регистриран

3 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    в кладенеца

Nolah's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. То и сега е война. :1000 (29): Ама как не се усетих, че Катрин не съществува вече изобщо! Ужас! А се ядосвах, че ще е в ада завинаги.
  2. Е това вече наистина би било plot twist. :1000 (29): Искам да добавя, понеже много хора се чудят как така Катрин е унищожена от адския огън, като е кралица на ада. Бони насочи огъня към себе си през тунелите и извлече енергията му, за да задейства проекта на Аларик и Дориан. След това върна обратно към ада магия, задействана от енергията на огъня и тази магия унищожи ада и Катрин. Така, че аз си се бъзикам как Катрин е в ада завинаги, но чак сега ме осени, че нито ада, нито тя вече съществуват.
  3. Хаха, сега си представих истинско гнездо в косата на Катрин. Навсякъде по сайтовете хората се избиват, Делена срещу Стелена както винаги. Ами да си се карат, като си нямат друга работа. :1000 (29):
  4. Е и аз и се кефя, затова ми е жал, че се изчвокаха върху образа й. :1000 (29): Изтегли си го от замунда. ПС: Перуките на Елена и Катрин бяха отвратителни. Защото Нина се подстрига, а те са с дълги коси, се е наложило перука, но бяха много грозни. Поне накрая си беше косата на Нина.
  5. Да. И искаха да направят пълен кръг, Катрин беше първият злодей, изградиха й легендарен образ и сигурно са имали намерение да приключат, както започнаха, но си е тъпо. Пак казвам, ако за Клаус има прошка и за нея трябваше да има. Сега, който е фен на Клаус до не ме разбира погрешно- като герой е страхотен, харесвам го дори повече от Катрин, но е факт, че е и извършил повече ужасии от всеки друг. Хубаво е, че пое по правия път и ще се радвам да са заедно с Каралайн, но Катрин трябваше да има шанс.
  6. Сега гледам за трети път и е все едно не съм гледала преди- тръпна в напрежение какво ще стане, а не е като да не знам. :1000 (29): А Нина се е преориентирала изцяло към киното май, не мисля, че би играла главна роля отново в сериал. Но и на мен много ми се иска, за да я виждам по- често на екран. А за Катрин ме е яд, че си остана перманентно в ада. Да, тя съзнателно извърши много гадости и не я оправдавам, трябваше да има някаво наказание, но да е в пъкъла за вечни времена ми идва прекалено. И Клаус беше тотален злодей, къде къде по- лош от Катрин, уби собствените си майка и баща, утрепа Джена и още куп невинни хора, но това не попречи на сценаристите да му дадат шанс да се поправи и очовечи, а нея си я оставиха лоша. Не че Катрин Пиърс някога може да стане добро агънце, но ми се струва че прекалиха с демонския й образ. Още повече, че имаше много свестни моменти. Например дойде, за да е с Надя в последните й минути и си личеше, че й е липсвала дъщерята, имаше човещина в нея. Окепазиха я.
  7. Сега получих факс от кораба- майка. :1000 (29): Но, честно казано, този сезон не ме грабна толкова в началото- гледах всичко, но почнах да се вълнувам много чак към края. Междувременно изгледах пак предишните сезони, защото ми липсваше Нина.
  8. Абсолютно- сцената с Лекси беше много красива!
  9. И с Катрин стана така- Елена й даде лека и тя стана човек, но Сайлъс го изсмука от нея и затова тя остаря набързо. При Стефан резултата щеше да е същия, но той се жертва преди да го видим като дядо как му опадат зъбите. :1000 (29):
  10. Не- щеше да остарее бързо и да умре, но не стигна дотам. Жертва се, за да изпрати Катрин в ада и адския огън ги погълна и двамата. Но той намери покой.
  11. Май да. Тя е и единствената, която не е убивана и съживявана сто пъти, освен когато вампиряса. :1000 (29): Някои хора казват, че сега ще има по- голям рейтинг за Оригиналните, понеже феновете на Дневниците ще се прехвърлят там и може да има и пети сезон, но ми се струва малко вероятно. Ама Бони и Аларик са си прецакани. Тя хубаво, че ще пътува и ще си живее живота, а той ще е директор на Хогуортс, но все нямат късмет в любовта.
  12. Затова съм против разрешаването на всички конфликти в последния епизод на даден сериал. Хубаво е бакиите да се оправят в предпоследния, а края да е, за да си вземем спокойно довиждане с всички герои, без да е претупано. Но каквото- такова, като цяло ми хареса финала. Главно исках Елена и Деймън да са заедно, така че няма да се оплаквам. Те са всъщност единствената двойка, която остана заедно, всички останали, които гледахме през годините се разпаднаха. Надявам се наистина да видим Каралайн и Клаус като двойка на финала на Оригиналните. Той каза, че иска да е последната й любов- дано стане.
  13. СПОЙЛЕР Елена и Деймън умряха след като живяха дълъг човешки живот заедно. И не че няма да се видят в отвъдното- просто последните сцени показаха как се събират с починалите си близки, с които са били разделени години.
  14. Връзват се, да, просто са го разводнили с толкова евентуални улики и към други герои, за да не е лесно разкриването. Нали не е Рен, това определено нямаше да приема.
×
×
  • Create New...