Jump to content



Ивана за... жанра и промените в него


Препоръчани коментари

Много късно обърнах внимание на всички казани неща от Ивана в това супер добро интервю... да не кажа едно от най-добрите, които е давала изобщо в кариерата си. Ако смятате, че не е нужна цяла тема специално за цитатите, които съм извадил... изтрийте я. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ивана: "Преди правехме нещата с талант. И преди имаше конкуренция, но тя беше за това кой ще направи по-качествена песен, кой ще се представи по-добре, но с налични средства, с това, което имаш в момента, а сега за съжаление е пари срещу пари... ако имаш пари ще представиш бляскаво шоу, ако ги нямаш ще си останеш с един балет и с мултимедиите отзад. Аз знам, че това няма да се хареса и на колеги и на екипи, но за мен отдавна няма значение кой какво ще мисли, аз изразявам мнение и ако това не се харесва просто превключете канала."

 

Галя: Промени ли се жанрът през последните години?

 

Ивана: "Жанрът няма начин да не се промени, ако едно нещо не се променя, то просто е отписано. Трябва да се променя и се промени. Как се промени? Казвам, изразявам моето мнение. Това е музика, на която предназначението беше за хората, които са навън, обикновените хора, които до тогава нямаха собствена музика, ние слушахме сръбска, гръцка музика, българска народна и в един момент се появява поп-фолкът в лицето на Тони Дачева и тя започна да пее песни като "Звезди ли искаш да ти свалям" и "Бедни и богати" и си казах колко истинско, а колко простичко казано, без неразбираеми думи, без много метафори, които обикновените хора да не възприемат. И всъщност успеха на поп-фолка беше от това, че ние започнахме да се изразяваме така, както се изразява обикновения човек на обикновен език. След което във времето музиката започна да се изтегля от съборите, от празниците на градовете, от ресторантите в нощните клубове, където се поставиха изискванията музиката да бъде бърза, да има много стегнати аранжименти, в които да няма разлика почти от западния саунд, да бъдат наблъскани с много инструменти, с много звуци, да има възможно по-малко пеене, да има дефазиран глас, т.е истинския глас на певицата ти не можеш да разпознаеш, защото той трябва да стои почти електронно, в същото време ако може и да няма текстове или ако няма пеене ще е страхотно, да има само един бийт и това накара даже и пеещите певци за съжаление да правят компромиси със себе си и да направят песни, които са адски елементарни, песни които да се помнят много лесно, с три тона, които са като детски песнички и в един момент това доведе до едно еднообразие за мен, сега нещата радвам се, че започнаха да се променят, чуват се вече други бийтове, други неща. Песни от типа на "Дъжд от рози" нямат място в нощните клубове, получи се разделение на поп-фолка, стана прекалено модерен в един момент, толкова модерен, че не можеш да намериш твоята си песен, защото тя прилича на предната, не можеш да разпознаеш твоята певица, защото гласът е променен и тя пее като по-слаби певици."

 

Ивана: "Има надежда в момента, защото почнаха да се пускат вече по-различни песни. Песента на Галена и Фики е една от истинските песни, които заслужава адмирации и беше оценена и стана хит на годината. Ето такива песни харесвам аз."

 

Галя: Започнаха ли песните да си приличат?

 

Ивана: "Вината не е в композитора, вината е в изпълнителя. Ако изпълнителя има собствена преценка и индивидуалност какво иска, когато той отиде да си поръча песен при композитор, който познава и му знае стила или ще каже искам различна песен от тази, в повечето случай те казват направи ми като тази песен и той ти я прави същата. Когато ти отиваш при един композитори ти много добре знаеш как твори той, ние сме музиканти почти всички, не сме хора, които не чуваме, знаейки как работи примерно Велислав Драганински или Даниел Ганев, знаем, че те са почитатели на гръцката музика, те я харесват, значи парчето което Даниел ще ми направи ще има гръцки привкус, отивайки ри Кости, ти знаеш, че то ще има типичното негово румънско звучене, което ще го познаеш отвсякъде. Така, че ако въобще можем да говорим за вина в случая, това е, е изпълнителя трябва да отиде и да каже каква точно песен иска - да бъде като тази или да бъде различна и другото, когато ти поръчваш една песен и когато искаш и знаеш за къде ти трябва тая песен, по-скоро ти трябва да знаеш за къде я правиш, за съжаление обаче всички песни, които се появяват ВКЛЮЧИТЕЛНО И ИЗПЯТИ ОТ МЕН живеят много кратко, правим ги за определен период от време, да покрием този месец, да имаме работа и никой не мисли дали тя ще остане във времето."

 

 

Галя: Ти си първата певица, която поде тенденцията да се пее с оркестър, заедно със Стояна и Румен, но знам, че сега си имаш и певец. В момент на криза хората намаляват кадрите, а ти ги увеличаваш.

 

Ивана:"Увеличаването започна с момента в който Стояна забременя и трябваше да търся някой, който уж да я замести, но тя работи до деветия месец и тогава поканих един певец, който да помага, да стане програмата по-различна и от тогава вече непрекъснато формацията се увеличава всеки път по различен начин, зависи според събитието, според това какво се изисква от мен, имаме и поп и джаз певица, която пее съвсем различни неща от моя репертоар, Васко певеца, той пък пее турбо поп-фолк, песните на Илиян, кючеците, песните, които са актуални, за да сме във времето, а за мен остава моят репертоар. На мен самата ми е интересно и разнообразно. Това ми дава свобода, мога да правя каквото си искам, не се съобразявам с дължината на песента и когато видя, че с дадена песен губя публиката мога да кажа на Румен "смесвай, давай еди коя си песен".

 

Галя: Имаш толкова титли зад гърба си... Мегазвезда, певица на годината, на десетилетието, песен... Какво ти дават те?

 

Ивана: "Моля те, моля те... нищо не ми дават, това го казвате вие, какво да ми дават? Титлите, на тях им се радвах в самото начало, те бяха като удовлетворение, като усещане, че по този начин си оценен и т.н, после разбрах, че титлите въобще не ми трябват. Сега, когато дойдат наградите на Планета и с любопитство наблюдавам какво се случва и понеже знам нещата отвътре дали има напрежение, кой за коя награда се бори и си казвам истината е съвсем друга, но може би малко по-късно ще я осъзнаете, или пък може и въобще да не я осъзнаете, че имаш ли работа, търсене, имат ли хората нужда от твоите песни, ма никаква титла няма значение. Нима някой помни, че съм била еди колко си пъти певица на годината и на списание Нов фолк и т.н? Тези неща всеки ги е забравил. Значи, когато те поканят някъде, те знаят, че ще свършиш работа и за това ми е хубаво, че имам хора, които ме канят много пъти и заради тях се налага да променя и програмата, заради тях искам да предоставя нещо различно. Аз няма как да се променя, аз съм това, което съм, но изграждайки една двучасова програма, тогава мога да използвам цялата си фантазия, всичко, което е в главата ми и да направя една хубава програма с поп-музика и българска народна и забавление да има и кючеци да има, от всичко по мъничко."

 

Галя: Преди броени дни се появи една съвсем нова песен "Много си готин" и видеоклип към нея от теб. Разкажи за този проект.

Ивана: "Ииии, като кажете проект, ама чак проект, много ми харесва това с проектите и това с творческите планове...

Чак проект, това е една песен... песничка, защото тя е лесно запеваема, много лека, свежа, забавна. Нямам такава песен в репертоара си, изпях я, клипирах я и се надявам да се хареса."

 

Галя: Кое е водещото в твоя живот?

 

Ивана: "Семейството, работата, приятелите... има ли нещо по-хубаво от това? Това е истинското. Да са ти живи и здрави хората, които са до теб, които осмислят живота ти... да правиш това, което искаш, а не това, което трябва. Колкото се може да намираме време да правим нещата, които искаме... това искам за себе си."

 

Ивана: "Накара ме да говоря за другите колеги, обаче аз не ти се хванах... не, съвсем сериозно вече ти го казвам, това чувсто на завист и конкуренция не ми е познато. Съвсем сериозно ти говоря, не знам дали някой ще ми повярва, но аз им се радвам на всички, защото знам колко труд влагат и колко нерви и колко безсънни нощи влагат всичките тея момичета и момчета за да бъдат, така казано на върха, само, че не знаят колко са преходни нещата и колко това няма да е оценено след време и ми се иска всеки да я кара малко по-спокойно и да не се вземат толкова на сериозно, да го карат като забавление, да го приемат, че това е един момент от живота ти, който е прекрасен, но ти утре може да не си на голямата сцена и това не трябва да те скапва и да те променя и да си мислиш, че ако не пееш живота свършва за теб. Ей, хора има толкова неща на които човек може да им се радва. Да, музиката е душата ти, в момента за това живеем, за това работим, но това не е всичко. Има много, много хубави неща. Да имаш човек, който да те обича, да имаш прекрасно дете - това са истинските неща, поне за мен."

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 46
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ивана: "Има надежда в момента, защото почнаха да се пускат вече по-различни песни. Песента на Галена и Фики е една от истинските песни, които заслужава адмирации и беше оценена и стана хит на годината. Ето такива песни харесвам аз."

 

Ахахахах, натяга се тук, очевидно е. Въобще не харесва тя такава музика. При това да кажа не се натяга на Галена и Фики, а на Митко Пайнера. Щото той ги събра и той ги подреди в комплект така, както едно време нея и Веско Маринов и това е негово решение. 100% още от миналата есен е планирал втори дует между тях за тази и Ивана знае, че това е вятърът, който духа в Пайнер и тя е била на крилете му едно време по същия начин. Който и каквото да правеше преди години, нямаше никакво значение, защото се знаеше, че фирмата работи за тях и техните цели. Но тези малките и по-новите потребители в Рамания не я познават добре и не знаят, че Ивана си е такава. Тя винаги е гледала да се впише като бард на Шефа. Не да изкаже свое мнение, а да се съгласи предварително дори с това на Шефа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ахахахах, натяга се тук, очевидно е. Въобще не харесва тя такава музика. При това да кажа не се натяга на Галена и Фики, а на Митко Пайнера. Щото той ги събра и той ги подреди в комплект така, както едно време нея и Веско Маринов и това е негово решение. 100% още от миналата есен е планирал втори дует между тях за тази и Ивана знае, че това е вятърът, който духа в Пайнер и тя е била на крилете му едно време по същия начин. Който и каквото да правеше преди години, нямаше никакво значение, защото се знаеше, че фирмата работи за тях и техните цели. Но тези малките и по-новите потребители в Рамания не я познават добре и не знаят, че Ивана си е такава. Тя винаги е гледала да се впише като бард на Шефа. Не да изкаже свое мнение, а да се съгласи предварително дори с това на Шефа.

 

Точно това е музиката, която Ивана харесва. И неведнъж е казвала, че любимите и песни от нейните са именно тези с тежките текстове, като "Последна чаша", "Полужива" и т.н. Че се натяга на някого Ивана е много грешно да се мисли, пък най-малко на Митко Пайнера. И мисля, че е твърде неуместно да кажем точно за нея, че няма собствено мнение, напротив - винаги е казвала това, което мисли и ясно заявява, че не и пука какво ще кажат другите - "Ако това, което казвам не се харесва на колеги и екипи, просто превключете канала".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много се е изложила с това интервю. Не можеш да говориш как трябва да се правят качествени неща и едновременно с това да пускаш песен като "много си готин". Вместо да говори глупости по медиите да вземе да направи една хубава песен както преди и да покаже на младите как се прави. Имам чувството, че всички нейни песни от 5-6 години насам се правят "между другото" просто за да има някаква нова песен, а в същото време обвинява този и онзи. Старите изпълнители трябва да дават пример, а не да сочат с пръст.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много се е изложила с това интервю. Не можеш да говориш как трябва да се правят качествени неща и едновременно с това да пускаш песен като "много си готин". Вместо да говори глупости по медиите да вземе да направи една хубава песен както преди и да покаже на младите как се прави. Имам чувството, че всички нейни песни от 5-6 години насам се правят "между другото" просто за да има някаква нова песен, а в същото време обвинява този и онзи. Старите изпълнители трябва да дават пример, а не да сочат с пръст.

 

"...за съжаление обаче всички песни, които се появяват ВКЛЮЧИТЕЛНО И ИЗПЯТИ ОТ МЕН живеят много кратко, правим ги за определен период от време, да покрием този месец, да имаме работа и никой не мисли дали тя ще остане във времето."

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ивана да вземе да се гръмне. Тя символизира едно 90% от всичко лошо в този жанр. Бива, бива лицемерие... само оплаквания, само осъждания. Тя е една от най-бруталните чалгарки. И да, може да има качествени песни, ама к'во като, след като пееш за пакети , смукачи , ебане в кенефи и в коли и т.н. Това я прави още по-лицемерна.

Link to comment
Сподели в други сайтове

В последните години през няколко месеца Ивана изскача с някакво такова интервю, защото с хубава песен не е изскачала минимум от 5 години. До болка й знаем претенциите, заключенията, разсъжденията и носталгията й по периода, в който течеше от чешмата дори. Нека да се радва на това, че старите й съдържателни песни се слушат и днес. А за това, че изпадна от борда много бързо си е виновна тя.
Link to comment
Сподели в други сайтове

"...за съжаление обаче всички песни, които се появяват ВКЛЮЧИТЕЛНО И ИЗПЯТИ ОТ МЕН живеят много кратко, правим ги за определен период от време, да покрием този месец, да имаме работа и никой не мисли дали тя ще остане във времето."

Какво ми я цитираш? Прочел съм го... Още по-лошо е че тя осъзнава какви бози изкарва години наред и не се е заела да направи нещо. Като каква се явява да съди жанра щом нейната продукция не струва?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво ми я цитираш? Прочел съм го... Още по-лошо е че тя осъзнава какви бози изкарва години наред и не се е заела да направи нещо. Като каква се явява да съди жанра щом нейната продукция не струва?

 

Много лошо говори за теб, ако мислиш, че песни като "Закъснях", "По всяко време", "Не давам да се даваме", "Цял живот", "Остави ме" и "Магьосница" не струват. Да, има ги и "Искам още", "Много си готин", "Надуйте музиката" и т.н, но нима са пошли? Нима Ивана не е правила винаги и от единия тип песен и от другия? Нима в пиковия си период не пускаше редом с бързите песни и такива като "Пирова победа", "Седем дни", "100 живота"? Това актуалните днес правят ли го? Почти не... ето затова говорим.

А дали се е заела да направи нещо... ами явно и самата тя предполага, че не е тя човекът в момента, който да промени нещата. Това могат да направят именно тези, които хвърлят луди пари за да са на върха.

И неколкократно споменава вече, но явно вие не го разбирате, че за да се забележи нещо в днешно време трябва да буташ адски много пари, иначе просто си заминава и както тя казва "оставаш с един балет и мултимедията отзад".

Тук можем да споменем и това, че Камелия скочи срещу купуването на гледания. Как искате една песен на Ивана, Нелина, Глория и т.н да се забележи и да и се обърне подобаващо внимание, като те не дават пари за гледания, за да им се види видеото на първа страница в Youtube, не плащат за ротация по Планета, за да им се върти през 15 мин "проектът"? Те не могат да се доредят до този "лукс", защото от другата страна 4-5 жадни за слава и фалшива звездност хвърлят чували с пари, за да са им на преден план новите песнички, независимо дали струват или не.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесвам Ивана, винаги ми е интересно да я гледам.

 

Не смятам, че сте прави за творчеството ѝ, защото тези песни, които цитирате като пошли, продукцията ѝ не се изчерпва само с тях. Направила е достатъчно стойностни парчета, за да си позволява такива коментари.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Точно това е музиката, която Ивана харесва. И неведнъж е казвала, че любимите и песни от нейните са именно тези с тежките текстове, като "Последна чаша", "Полужива" и т.н. Че се натяга на някого Ивана е много грешно да се мисли, пък най-малко на Митко Пайнера. И мисля, че е твърде неуместно да кажем точно за нея, че няма собствено мнение, напротив - винаги е казвала това, което мисли и ясно заявява, че не и пука какво ще кажат другите - "Ако това, което казвам не се харесва на колеги и екипи, просто превключете канала".

Виж сега, Ивана не е глупава жена. Колкото и да я обиждам понякога, жената не е най - голямата, но си има хитовите песни, успехите и т.н. Изживя си трите години на върха на жанра, но по една или друга причина бе лесно изместена. Това не означава, че Ивана не е умна. Тя е много в час, пресметлива е, да на моменти човечна, но по- скоро е човек с преценка. Много добре знае, също като Камелия, как да си комуникира посланията. И да, наистина се нагажда, не винаги, но в кардиналните случаи (не този конкретно) го прави.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесвам Ивана, винаги ми е интересно да я гледам.

 

Не смятам, че сте прави за творчеството ѝ, защото тези песни, които цитирате като пошли, продукцията ѝ не се изчерпва само с тях. Направила е достатъчно стойностни парчета, за да си позволява такива коментари.

 

Ако една жена е монахиня и през деня служи в църква или манастир или там където и да е, но вечер върти дудуци на поповете...това, че е монахиня прави ли я по-малко :)?

 

Знам, че много и се иска на феновете на Ивана да я направите да изглежда като майка Тереза, но не става. Ивана е една пошла женица, която се превърна в един много успешен продукт на Пайнер, но времето й мина. Както всичко изкуствено, неистинско и пошло.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сама си признава, че песните й са еднодневки, последните, заради звученето или каквото е, няма значение. Ами, ок, тогава за какъв чеп продължаваш да правиш с такъв срок на годност? Нали не стават или тя не ги харесва, защо прави това, нали е истински музикант? За мен Ивана винаги си е била най-лицемерната жена в поп-фолка и винаги такава ще си остане. Жената, която разруши фолка с всичко и най-смешно ми стана като каза, че това няма да се хареса на нейните колеги...че кой я слуша изобщо, като всички и знаят заучените фрази. Имам чувството, че последните няколко интервюта на Ивана са едни и същи...Нямат никаква стойност и значимост вече нейните думи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Те не могат да се доредят до този "лукс", защото от другата страна 4-5 жадни за слава и фалшива звездност хвърлят чували с пари, за да са им на преден план новите песнички, независимо дали струват или не.

Те нямат парите за този лукс. Особено Глория и камелия, които са на над 60% за тях. Те сами си плащат данък върху спечелените пари, и половината осигуровка. Можеш да го провериш, подозирам и Ивана е там някъде. На 4000 данъка ти е 754.04, като сложиш и 200 за другите разходи стават 1000. Плащат на гримьори, не знам си какво. Отделно вкъщи ги чакат сметки, коли, застраховки, т.н. Сметни дори с 10 участия, колко им остават. Не си мисли, че една певица печели много. Нали Камелия го каза веднъж, 10 години да бачкаш като труп, Бентли не може да си купиш.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Те нямат парите за този лукс. Особено Глория и камелия, които са на над 60% за тях. Те сами си плащат данък върху спечелените пари, и половината осигуровка. Можеш да го провериш, подозирам и Ивана е там някъде. На 4000 данъка ти е 754.04, като сложиш и 200 за другите разходи стават 1000. Плащат на гримьори, не знам си какво. Отделно вкъщи ги чакат сметки, коли, застраховки, т.н. Сметни дори с 10 участия, колко им остават. Не си мисли, че една певица печели много. Нали Камелия го каза веднъж, 10 години да бачкаш като труп, Бентли не може да си купиш.

 

Според мен възможност за този лукс си имат, но дали си заслужава? Дали това е правилният начин? Този въпрос е далеч по-важен от това дали имат или нямат парите за фалшиви гледания, безумни реклами, кухи лайкове и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен възможност за този лукс си имат, но дали си заслужава? Дали това е правилният начин? Този въпрос е далеч по-важен от това дали имат или нямат парите за фалшиви гледания, безумни реклами, кухи лайкове и т.н.

 

Никой не говори за лайкове, гледания и безумни реклами.. става въпрос за качествени песни и клипове.

Нямаш право, когато твоята продукция не струва, да коментираш тази на колегите.Не е редно просто... уж му знае реда Ивана ама нещо не го следва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Голяма жлъч в тоя форум за Ивана, ееееееееей, нямате оправия. Аз пък много харесвам интервютата й. Престорена или не - казва правилните неща.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поредната доза лицемерие от Ивана.

 

И странното ..идва време, актуалните вече не са актуални и единственото, което правят е да сипят жлъч върху работата на новите актуални.Беше й прекрасно на нея когато нямаше град и кръчма в държавата, където да не я искат.Тогава правеше същата пошла музика, която в момента оплюва.Беше й прекрасно като закриваше на всеки концерт, хората като й пееха песните.Сега когато намаля работата, започна да прави скапани песни новите са й виновни, че видиш ли са актуални.Вместо да прави "Много си готин", "Златен", "Душ"-муш ..да направи нещо интересно.

 

Основните, които във всяко интервю мъмрят са Ивана, Пепа и Камелия (за последната се чудя защо въобще й е необходимо).Те са като лисицата и гроздето.Защо Глория не излезе да сипе върху актуалните ? Защо Нелина не каже нищо ? Таня Боева ? Тони Дачева..

Редактирано от ChrisCattaneo
Link to comment
Сподели в други сайтове

Точно пък "Много си готин" е толкова приятна и свежа песен, без гнусни метафори и цинизми. Защо се хванахте за нея, не мога да разбера. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Голяма жлъч в тоя форум за Ивана, ееееееееей, нямате оправия. Аз пък много харесвам интервютата й. Престорена или не - казва правилните неща.

 

Тя, че казва правилните неща съм съгласен... просто от нейната уста звучат нелепо.

И не мисля, че става въпрос за жлъч.Аз лично я харесвам като изпълнител, харесвам и песните...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много лошо говори за теб, ако мислиш, че песни като "Закъснях", "По всяко време", "Не давам да се даваме", "Цял живот", "Остави ме" и "Магьосница" не струват. Да, има ги и "Искам още", "Много си готин", "Надуйте музиката" и т.н, но нима са пошли? Нима Ивана не е правила винаги и от единия тип песен и от другия? Нима в пиковия си период не пускаше редом с бързите песни и такива като "Пирова победа", "Седем дни", "100 живота"? Това актуалните днес правят ли го? Почти не... ето затова говорим.

А дали се е заела да направи нещо... ами явно и самата тя предполага, че не е тя човекът в момента, който да промени нещата. Това могат да направят именно тези, които хвърлят луди пари за да са на върха.

И неколкократно споменава вече, но явно вие не го разбирате, че за да се забележи нещо в днешно време трябва да буташ адски много пари, иначе просто си заминава и както тя казва "оставаш с един балет и мултимедията отзад".

Тук можем да споменем и това, че Камелия скочи срещу купуването на гледания. Как искате една песен на Ивана, Нелина, Глория и т.н да се забележи и да и се обърне подобаващо внимание, като те не дават пари за гледания, за да им се види видеото на първа страница в Youtube, не плащат за ротация по Планета, за да им се върти през 15 мин "проектът"? Те не могат да се доредят до този "лукс", защото от другата страна 4-5 жадни за слава и фалшива звездност хвърлят чували с пари, за да са им на преден план новите песнички, независимо дали струват или не.

Айде без глупости! Всички песни, които изброи са недодялани от към музика, текст или изпълнение. Да не забравяме и "Златен", която е на нивото на Адриана. И ако Ивана като певица със 20 години стаж и купища успехи зад гърба си не е човекът, който може да промени нещата не знам кой.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Точно пък "Много си готин" е толкова приятна и свежа песен, без гнусни метафори и цинизми. Защо се хванахте за нея, не мога да разбера. :mf_surrender:

Защотоооо.... е мега тъпата песен, човеко. Честно! :1000 (10):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Искрено се радвам, че Ивана има смелостта и възможността да говори за проблемите в жанра. Другите все още са зависими, страх ги е и освен за "проекти" за друго няма шанс да ги чуеш да говорят. И това определено боли и си личи от коментарите тук.

И е супер елементарно да чуеш "абе, права е, ама защо точно тя"... ами тя, защото има дупе да се изправи и да каже нещата в очите, без заобиколки и без лицемерие. Тя, защото има страхотен репертоар, собствен стил и защото е ИВАНА, а не Юнона, Милица, Траянка и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...