SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 (редактирано) Край с желанието за рекорд... "The One That Got Away" отпадна от ТОП 10, а към върха вече се засилва и Мадона... За сметка на това се появява все повече информация за новата версия на "Teenage Dream", която съвсем няма да е само с две нови песни... Изданието ще включва: -Оригиналните 12 песни от първата версия; -3 съвсем нови песни; -Ремиксът на "E.T" с Kanye West, ремиксът на "Last Friday Night" с Missy Elliot, както и акустичната версия на "The One That Got Away"; -7-минутен микс с всичките 6 сингъла от албума. Ще има и специална лимитирана версия с нова обложка. И с това приключва реализацията на албума, или поне така звучи следното изказване на Кейти от официалния й Фейсбук: "This is the complete story of Teenage Dream. It was an incredible honor to tie the King of Pop's Billboard Hot 100 record, but I’m moving forward and had a few things left to get off my chest. So this is the complete special edition of my album for my fans,” states Katy Редактирано Февруари 10 от SuperGeorgi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 (редактирано) Всъщност, не знам дали е вярно, но към края на февруари ще излиза нов сингъл на Кейти- "Part Of Me"- който ще е една от трите нови песни. Предполагам, че ако този сингъл достигне заветното първо място, ще имаме рекорд, но не за албума "Teenage Dream", а за по-различния "Teenage Dream: The Complete Confection". Но може и да не се зачете. Аз лично не бих се оплакал ако песента е здрава и ме зарадва както останалите в първата версия... Пък и доколкото знам парчето (също както другите две) е било създадено за оригиналния "Teenage Dream", но не е влязло в него. Повтарям, че не съм сигурен дали това е вярно- в Уикипедия всеки може да си пише... Редактирано Февруари 10 от SuperGeorgi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Супер! Звучи доста интересно, нямам търпение да си го изтегля. А кога се очаква да излезе - на 12 март ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Сингълът- 21 февруари Албумът- 27 март Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 "Part of me" отдавна броди из интернет пространството и е съмнително дали ще успее да нахлуе в топ 20... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ако песента е била толкова добра едва ли нямаше да я включат в албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Всъщност, не знам дали е вярно, но към края на февруари ще излиза нов сингъл на Кейти- "Part Of Me"- който ще е една от трите нови песни. Предполагам, че ако този сингъл достигне заветното първо място, ще имаме рекорд, но не за албума "Teenage Dream", а за по-различния "Teenage Dream: The Complete Confection". Но може и да не се зачете. Аз лично не бих се оплакал ако песента е здрава и ме зарадва както останалите в първата версия... Пък и доколкото знам парчето (също както другите две) е било създадено за оригиналния "Teenage Dream", но не е влязло в него. Повтарям, че не съм сигурен дали това е вярно- в Уикипедия всеки може да си пише... всички дивиденти, които носят преиздаваните версии на албума и ремиксите се отнасят към оригиналния албум, така, че рекорд може и да има, но няма да е този, към който се стремяха, защото за него синглите трябва да са последователни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 (редактирано) Мисля, че главната им цел беше просто да се подобри рекорда, пък вече това за последователните сингли е допълнителен плюс. Наистина щеше да си е доста престижно всичките 6 сингъла от албума да са били номер 1. Но... здраве да е. И 5 от 6 не е никак, ама никак зле. Пък и май все пак имаме рекорд, макар и той най-вероятно да не бъде записан- никой друг албум не е имал пет сингъла номер 1 и един сингъл в ТОП 3. Дори и албума на Майкъл Джексън не е имал повече от пет сингъла в ТОП 5 (които са си синглите номер 1). Редактирано Февруари 11 от SuperGeorgi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ето "Part of me", преди не ми направи голямо впечатление. Да, не е нищо нечувано, но пък ми влезе под кожата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Не ги разбирам много, но "Part Of Me" е номер 1 по продажби. :1000 (29): Честито на Кейти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Не ги разбирам много, но "Part Of Me" е номер 1 по продажби. :1000 (29): Честито на Кейти! И то в 3 държави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 песента е много приятна, на мен много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Какво нещо е съдбата ... дебют на номер 1 за "Part of me" ... Адел е 2, 5 и 7 след Грамитата. Първата жена в историята с 3 самостоятелни песни в Топ 10. "I will always love you" е трета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Какво нещо е съдбата ... дебют на номер 1 за "Part of me" ... Адел е 2, 5 и 7 след Грамитата. Първата жена в историята с 3 самостоятелни песни в Топ 10. "I will always love you" е трета. Но навярно това няма да й се зачете за подобряване на рекорда на Майкъл Джексън, поне така четох... Иначе честит да й е на Кейти шестият сингъл номер 1 от ерата на "Teenage Dream". :1000 (33): А и доколкото разбрах, с този успешен дебют, тя пак постига някакъв рекорд, който Гага е държала с "Born This Way"- май именно за най-добър дебют.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Но навярно това няма да й се зачете за подобряване на рекорда на Майкъл Джексън, поне така четох... Иначе честит да й е на Кейти шестият сингъл номер 1 от ерата на "Teenage Dream". :1000 (33): А и доколкото разбрах, с този успешен дебют, тя пак постига някакъв рекорд, който Гага е държала с "Born This Way"- май именно за най-добър дебют.... Е то защо да й се зачита? Песента все пак не е от албума, тя може да го преиздаде и 20 пъти ако реши докато не изкара номер 1 сингъл :1000 (29): П.п. Адел е страшна и мачка всичко наред. Без съмнение това беше нейната от година. Едва ли има седмица в която да не е била в топ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 (редактирано) Е то защо да й се зачита? Песента все пак не е от албума, тя може да го преиздаде и 20 пъти ако реши докато не изкара номер 1 сингъл :1000 (29): Е, да, то така всеки може. :1000 (29): Оказа се обаче, че Кейти Пери не е подобрила рекорд на Гага, а че песента й е една от само 20-те (тази на Гага е 19-тата) с дебют на номер 1. А самата тема вече въобще не е за "The One That Got Away", тъй че предлагам или да се започне нова, обща тема за всичко около Кейти Пери (каквато гледам, че има за Адел) или направо тази да бъде превърната в такава, стига да е възможно да се поправи заглавието. Редактирано Февруари 23 от SuperGeorgi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Тази ли остава общата тема за Кейти Пери? ;p Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Но навярно това няма да й се зачете за подобряване на рекорда на Майкъл Джексън, поне така четох... Иначе честит да й е на Кейти шестият сингъл номер 1 от ерата на "Teenage Dream". :1000 (33): А и доколкото разбрах, с този успешен дебют, тя пак постига някакъв рекорд, който Гага е държала с "Born This Way"- май именно за най-добър дебют.... Гага няма рекорд с born this way освен за най-бързо сваляна песен в историята на ITunes. Нормално е песента на Кейти да отиде на 1-во място, при положение, че нейните фенове не са чували нови песни от близо 2 години...Друг е въпросът, че още втората седмица песента ще падне от първото място :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Гага няма рекорд с born this way освен за най-бързо сваляна песен в историята на ITunes. Нормално е песента на Кейти да отиде на 1-во място, при положение, че нейните фенове не са чували нови песни от близо 2 години...Друг е въпросът, че още втората седмица песента ще падне от първото място :1000 (29): Е, наложително си е да преотстъпи първото си място за завръщането на "I Will Awlays Love You" на него. Но после, като излезе клипа на "Part of Me", може отново да се качи там. При всяко положение сингълът вече е бил номер 1- седми такъв сингъл в кариерата на Кейти. Браво, на някои им трябват десетилетия, за да стигнат дотам, а тя и лейбълът й го постигнаха само за 5 години, като повечето сингли номер 1 са в рамките на 2 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Браво на Кейти. Дано не се забави много с клипа на песента, тъй като е много вероятно да омръзне . Мен все още не може да ме зариби, приятна е и до там, но така беше с доста песни от албума, които след излизането на клип ми харесаха страшно много. Може ли някой да даде линк за сваляне на Part of me, тъй като нещо не мога да намеря? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Virginia Records (за България) ли ще издадат новия вариант на албума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гага няма рекорд с born this way освен за най-бързо сваляна песен в историята на ITunes. Нормално е песента на Кейти да отиде на 1-во място, при положение, че нейните фенове не са чували нови песни от близо 2 години...Друг е въпросът, че още втората седмица песента ще падне от първото място :1000 (29): Малко грешиш... "Part of Me" изтече още преди година и нещо в интернет, така че не е нищо ново за феновете й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Virginia Records (за България) ли ще издадат новия вариант на албума? Сигурно.. Те разпространяват почти всички албуми от чужди изпълнители в България. Но стават много бавно нещата, а ако си от малък град да не говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Може ли някой да даде линк за сваляне на Part of me, тъй като нещо не мога да намеря? http://mp3skull.com/mp3/katy_perry_part_of_me.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 http://www.nick.com/kids-choice-awards/2012/vote Favorite Voice from an Animated Movie Antonio Banderas Jack Black Johnny Depp Katy Perry Favorite Female Singer Lady Gaga Selena Gomez Katy Perry Taylor Swift Favorite Song Born this Way (by Lady Gaga) Firework (by Katy Perry) Party Rock Anthem (by LMFAO) Sparks Fly (by Taylor Swift) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.