Jump to content

Tikei

Ramaniacs
  • Коментари

    358
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tikei

  1. Ще се самоубия ако Емилия изпее тази песен! "Не виждам", "Няма да тъгувам", "Нежни устни", "Смелите си имат всичко" та дори и "Хайде на купона" са в пъти по-подходящи.
  2. Ася ги уби! Този проект си е урок за всички wannabe-та в и най-вече за Цура!!!
  3. Добро парче, но нищо особено. До последно се надявах да има някакъв "WOW" момент, но така и не дойде. Напомня за парчетата на Караджова, но е далеч от нивото и заряда, с който пее Лорчето.
  4. Tikei

    Online: Емилия - Ето ме

    Браво, браво и пак браво! Имам чувството, че Емилия е скрита бегачка на дълги разстояния 12 години тичаше рамо до рамо с най-добрите и сякаш изчака да се изморят и ги надбяга :1000 (29): Може да звучи смешно, но сякаш тя чак сега през последните три години се разгръща, а другите вече с нищо не изненадват. Поздравления, че най-накрая стана смела и показва, че може да бъде истински лидер.
  5. Tikei

    Online: Преслава - Аматьорка

    Ужас бе, ужас! Как може такива продукти да пуска и даже да ги клипира бе?! През годините имаше такива убийствени песни с изключително стойностни текстове и не ги клипираше, а е решила точно на този боклук да се гъзи... Къде изчезна тази Преслава до 2008-ма година?!
  6. Tikei

    Горещ стол с Mitencetoy

    Кое е пикантното около свалките и закачките? :1000 (29):
  7. Tikei

    Горещ стол с Mitencetoy

    Не знам, демонстрирай с клип!!! Каква за теб би била идеалната връзка? Може ли да съществува любов от разстояние? Възбуждал ли си се от нечий глас? Най-нестандартното място, на което си правил секс? Какъв секс харесваш? Използваш ли предпазни средства или имаш пълно доверие?
  8. Tikei

    Горещ стол с Mitencetoy

    Как са мяташ, как го движиш, как го бараш?! :1000 (30):
  9. Tikei

    Katy Perry - Общи приказки

    Похвално е, че песните и албумите й все още се продават. Буксуващите в пържоли обаче да му мислят, защото вече залязват...
  10. Tikei

    Katy Perry - Общи приказки

    Защо пък да не казваме, че е различна? Та то се видя, че Кейти е първата, която черпи идеи не от Мадона, а от комикс герой... Новатор! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):
  11. Tikei

    Katy Perry - Общи приказки

    Да би мирно седяло, не би чудо видяло...
  12. Tikei

    Katy Perry - Общи приказки

    Поне не я прави на гърба на Мадона :1000 (29):
  13. Tikei

    Online: Katy Perry - Birthday

    Забавен клип, но песента е изключително слаба за лятото. Трябваше да клипира сега "Walking on air", но уви...
  14. Tikei

    Katy Perry - Общи приказки

    Вече четвърта и дано видеото й помогне тази седмица за да остане за пета, защото Pharrell й е по петите с "Happy".
  15. Tikei

    Online: Katy Perry - Dark Horse

    Защо във видеото трябва да присъства буквално една метафора от текста?! Със синята перука е много красива, а песента започва да ми харесва, но ще си чакам "Legendary Lovers"!!!
  16. Tikei

    "Nashville"

    Сериалът ме спечели само като обявиха, че ще играе в него Hayden. Героинята й прави шоуто от до и не мога да разбера защо изобщо я водят поддържаща актриса, когато тя мачка целия каст с играта си и постоянно има някакво развитие и израстване при Juliette... Нещо като Brooke в "One Tree Hill" ми е. Толкова са модерни вече spin-off-овете, така че не може ли да я отделят в самостоятелен сериал и да не ми се налага да зяпам всички други скучни персонажи? Ако не бяха хубавите песни, веднага бих кътнал Scarlett, Rayna и прочие, които ме дразнят изключително.
  17. Tikei

    Adele - Общи приказки

    Работи от няколко месеца по него, но не бърза. Ryan Tedder пак ще участва и други автори също ще се повторят.
  18. Tikei

    Miley Cyrus - Общи приказки

    Песента е хубава, но слаба за сингъл и 100% е пусната само заради идеята за това видео, с което да продължи скандалната линия. Трябва да реализират "Someone else" и "Maybe You're Right"!!!
  19. Tikei

    Beyoncé - Общи приказки

    Пускаш грешна информация, защото част от песните не са били номер 1 в HOT 100. Beautiful liar, Love On Top, Deja Vu и прочие не се помнят вече. Заблуждавайте се, че е направила нещо велико, но след година и половина съдбата на този албум ще е същата, каквато имаха "4" и "B'Day", особено с тази реализация, която цели само и единствено бързи пари и рекорди, но не и добра реализация на песните. Както и да е...
  20. Tikei

    Beyoncé - Общи приказки

    По кои радиа ги засичаш, защото вече дори и първата не се пуска никъде, а по цял ден слушам радио, докато съм на работа? Особено пък за последните две мога и главата да си заложа, че няма да ги излъчат никъде цял месец, освен ако не си ги поискаш в някое рикуест шоу де :1000 (29): Мога да ти изредя доста албуми с повече от един хит, но е излишно да намесвам имена, които веднага ще нападнете. Посочената от теб го прави, правят го и други. "B'Day" също бе клипиран от до, а клиповете бяха забравени със скоростта на светлината. Катаджиите не контролираме НЕИЗПОЛЗВАЕМИ пътни артерии.
  21. Tikei

    Beyoncé - Общи приказки

    ТЪЗ от профила ми не я виждам в заглавието на темата, за да я обсъждаш тук.
  22. Tikei

    Beyoncé - Общи приказки

    За мен Beyonce пусна поредния си албум, от който след време няма да се помни нищо. Харесах си две песни("Drunk in love" и "XO") и донякъде още една("Mine"), които усещам как започват да ми омръзват вече. Допада ми и мистерията в някои парчета, особено в "Haunted", но не я издържам повече от веднъж на ден. Това е пети студиен номер 1 албум на Beyonce и за 10-11 години соло според мен тя остави само един белег- "Crazy in love", и донякъде "Single Ladies". Повечето й колежки всяка година правят поне една песен, която не се забравя дълго и радиата не я спират от въртене години наред. Някакси за мен Beyonce отново минава между капките и все повече ми се затвърждава мнението, че е твърде прехвалена.
  23. Tikei

    Online: Demi Lovato - Neon Lights (Official Video)

    Видеото ми допада, както и песента. Последните й два албума са доста силни и дано продължава с добрата работа.
  24. Tikei

    Lady Gaga - Общи приказки

    По-добре да имаш платинен седми албум и три огромни хита от него със слаба промоция, отколкото да похарчиш 25 млн. за промоция на албум, който да дебютира с 240-250 хиляди през първата си седмица.
×
×
  • Create New...