Jump to content

ToXho

Ramaniacs
  • Коментари

    384
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ToXho

  1. ToXho

    RamaHit Top 10

    1. Деси Слава - Много съм добра 2. Райна - Една на милион 3. Джена и Андреас - Не слагай от отровата 4. Глория - Любовта настоява 5. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 6. Яница - Въртележката 7. Мария - Кажи й 8. Мария - Не я познавам тая жена 9. Камелия ft. Сашо Роман - Името ти 10. Преслава - Да гори в любов
  2. ToXho

    RamaHit Top 10

    1. Яница - Въртележката 2. Преслава - Да гори в любов 3. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 4. Камелия ft. Сашо Роман - Името ти 5. Алисия и Константин - Любов ли е 6. Джена и Андреас - Не слагай от отровата 7. Мария - Не я познавам тая жена 8. Глория- Любовта настоява 9. Малина ft. Галин - Грехове 10. Фики ft. Джена - Кво те бърка
  3. ToXho

    RamaHit Top 10

    1. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 2. Яница - Въртележката 3. Преслава - Да гори в любов 4. Камелия ft. Сашо Роман - Името ти 5. Алисия и Константин - Любов ли е 6. Джена и Андреас - Не слагай от отровата 7. Мария - Не я познавам тая жена 8. Глория- Любовта настоява 9. Малина ft. Галин - Грехове 10. Фики ft. Джена - Кво те бърка
  4. ToXho

    RamaHit Top 20

    1. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше 2. Камелия - Името ти 3. Преслава - Да гори в любов 4. Яница - Въртележката 5. Алисия и Константин - Любов ли е 6. Фики ft. Джена - Кво те бърка 7. Малина - Всички грехове 8. Глория- Любовта настоява 9. Мария - Не я познавам тая жена 10.Гергана - Само за теб
  5. ToXho

    Online: Demi Lovato - Cool For The Summer

    Може ли линк за сваляне?
  6. Истината е че Гери-Никол е брутално красива, тя е сълза, тя е уникална и пее жестоко, държи се и изглежда като световна мегазвезда! Тя просто е родена да бъде на върха и да кърти! Песента е един път, жестока е! Ще се слуша, защото ще е модерно да слушаш Гери-Никол! Клипа е изумителен, нямам думи, толково е стилен, перфектен, красив и много радва окото! Най - накрая момиче, което изглежда перфектно, пее ужасно добре и се държи нечовешки яко!!!!
  7. ToXho

    Online: Емилия - Ето ме

    Нямам думи.... Само чакате да излезе нещо ново и веднага всеки почва да търси кусури .... То е нормално да не се хареса на всеки ама егати коментарите и чудо, и нещо бе. Жената се е постарала страшно много. Супер се изненадах и изкефих от тва, че пее на френски, тва е мнго яко. Мен лично песента ме заби в стената, Емилия я пее нечовешки яко! И песента за химн на Франция ли е правена, че да се разбира перфектно кво пее??
  8. ToXho

    Lady Gaga - Общи приказки

    Не, тва е шега... Как 22016, тя луда ли е??? Всички ще забравят за съществуването и!
  9. Защо не мога да гласувам в сайта на планета?
  10. ToXho

    Online: Андреа - Най-добрата

    Какво точно е "отсвир" - не мога да зацепя. На Оцко песните нали повечето ги плюете шото нямали отсвири - дай примери конкретни?!
  11. ToXho

    Online: Андреа - Най-добрата

    Браво на Андреата бе - за пореден път доказа, че като имаш пари всичко е възможно!!!!!!! Песента си е доста яка, на мен лично много ми хареса/все пак Андреа пее/, но от текста разбрах само боклуците и тук - нищо друго! Клипа е перфектен и като визии, и като сюжет ли как да го кажа не знам, и като картина и и и по точно този клип изглежда много як и като го гледаш имаш усещане, че гледаш СКЪП и много добре монтиран клип - - - а не като Няма да съм аз и Никой друг, които не знам колко струват ама изглеждат много евтино и некъдърно направени клипове тип Татяна, Теодора, Преслава и т.н. ! Това си е лично мое мнение!!!
  12. ToXho

    Online: Katy Perry - Birthday

    Много е яко видеото! Кейтиту е брутална ебати и якото и ненатоварващо видео! Еалата и уникална е, просто феноменална яка!!!!!!
  13. ToXho

    Online: Lady GaGa - G.U.Y. - An ARTPOP Film

    Велика е! Точно такова видео исках с цветя, супер красива Гага - много съм доволен!!! Адмирации!!!
  14. ToXho

    Lady Gaga - Общи приказки

    Може ли превод на горинят коментар?
  15. ToXho

    Lady Gaga - Общи приказки

    Кой е първия?
  16. ToXho

    Lady Gaga - Общи приказки

    ALELUQ Lady Gaga: "Бях предадена!" Lady Gaga се извини на многобройните си фенове за забавянето на видеото към песента "Do What U Want", пише бгнес. Gaga разказа, че е станала жертва на предателство от най-близките до нея хора и че вината за забавения клип е изцяло тяхна. Певицата твърди, че не е имала достатъчно време да заснеме видео към песента, заради претоварения си график и задължението и да прави пари за други хора. "Забавих се, защото - точно както стана с клипа към предната ми песен, "Applause" - ми беше дадена само седмица да го заснема и пусна", обясни на феновете певицата на сайта си LittleMonsters.com. "Малко е съсипващо за човек като мен, който отделя цялото си време да измисля фантазии за вас. Най-хубавите ми клипове са създадени в моменти, когато съм отпочинала и старанието ми винаги е било възнаградено", сподели още Gaga. "Милиони долари не са достатъчни за някои хора. Те искат милиарди и затова аз не съм им достатъчна. Благодарна съм на всички фотографи и дизайнери, които винаги са зад мен и не позволяват на феновете ми да се разочароват от нещата, които се случват зад сцената. За съжаление след операцията, която претърпях бях прекалено изтощена и тъжна, за да мога да контролирам всичко сама", разказа певицата. 27-годишната изпълнителка настоя, че следващите три месеца ще бъдат ново начало за албума ARTPOP, защото тези, които не са се интересували от успеха му вече ги няма и тя спокойно може да осъществи всичко, за което е мечтала. Певицата изпрати писмо до феновете си, в което ги помоли да бъдат търпеливи и да я подкрепят, за да могат заедно да се справят със създалата се ситуация. "Позволете ми да ви покажа идеите, които пазя в главата си в продължение на две години", написа в сайта си Gaga.
  17. ToXho

    Online: PSY - GENTLEMAN

    Брутално се зарибих по песента, не моа вече много ме кефи. Ей такива клипоме искам да гледам и такива песни да слушам като тази!!!
  18. ToXho

    Online: PSY - GENTLEMAN

    Защо ВИНАГИ трябва да сравнявате с предишните песни , не мога да разбера и направо полудявам, толкова много се дразня!!! Песента от ПЪРВО слушане не ми хареса, обаче клипа е Уникален Уникат отвсякъде - възхитен, изумен и зашеметен съм!!!
  19. ToXho

    Online: Jennifer Lopez - Goin' in (feat. Flo Rida)

    Ебаси якия клип!
  20. ToXho

    Katy Perry - Общи приказки

    Супер! Звучи доста интересно, нямам търпение да си го изтегля. А кога се очаква да излезе - на 12 март ли?
  21. ToXho

    Online: Nicki Minaj - Stupid Hoe

    ^А каква е естествената и коса ми е много чудно?
  22. ToXho

    Jenifer Lopez засне "Papi"

    Време беше!
  23. Брутална е, кой каквото и да говори не може да промени тва, че и песента и клипа са зверски яки!!!!!!!!!!!!!!!
  24. Изненадан съм, че толкова скоро е снимала клип на нова песен, но е разбираемо след тоталният провал на клуб рокер бърза да пусне нещо ново.
  25. Ама мършо, и по трите бг музикални канали се скъсват да я въртят и да и дават клиповете!!! Откакто ГаГа се появи е нямало ден, в който да не се излъчи ПОНЕ един нейн клип. А пък твоя осран педал никъде не го пускат, шото евентуално ако един път на годината се решат да го пуснат рейтингът на дадената медия се срива за секунди !!!
×
×
  • Create New...