Jump to content

AdrenaLine

Ramaniасs
  • Коментари

    503
  • Регистриран

  • Последно посещение

7 Последователи

About AdrenaLine

  • Рожден ден 25.10.1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители в профила

1848 посещения в профила

AdrenaLine's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

29

Репутация

  1. Здравейте, билетите са се изчерпали и са останали доста кофти места по балконите само. Случайно някой да има свободни 4 билета за партер от 100 лева?
  2. https://www.instagram.com/p/CMsPr_TJ8hN/?utm_source=ig_web_copy_link
  3. Иначе видеото е супер ама не е достатъчно!
  4. Никакъв шанс нямаме с тази песен, направо нямам думи за избора!
  5. Магда - ново видео скоро!
  6. Супер яката музика, амааа....
  7. На мен лично изобщо не ми харесва! Омръзна ми да се оплаква колко е страдала от мъже в тия песни, едно и също
  8. Точно какъв е смисъла от това видео? То даже слайда беше по-добре
  9. Това направо е недопустимо, ужас!
  10. Този път слабичко, дебюта беше доста по-силен
  11. 1. Композитор на годината Николай Пашев 2. Аранжор на годината Даниел Ганев 3. Текстописец на годината тандемът Мавродиева/Димитров 4. Режисьор на годината Валери Милев 5. Дебют на годината Валерия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Джулия 7. Успехи зад граница Камелия 8. Оригинално медийно присъствие Камелия (Гласът на България) 9. Оригинално сценично присъствие Галена 10. Най-добро изпълнение на живо Анелия - Дай ми още (16 години Планета) 11. Кавърверсия на годината Галена - Мина ми 12. Балада на годината Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат 13. Дискотечен хит на годината Камелия и Гъмзата - Дразни ме 14. Сензация на годината Галена - Moro mou 15. Артистично присъствие във видеоклип Галена - #ПростоШоу 16. Видеоклип на годината Мария - Тук и сега 17. Колаборация на годината Камелия и Гъмзата - Дразни ме 18. Солова песен на годината Анелия - Дай ми още 19. Певец на годината Фики 20. Певица на годината Галена
  12. Не харесвам Фики по принцип, но за този проект дума не мога да кажа. И клип и песен много на ниво, включването на Галена е страхотно, дори ми се искаше да има още малко от нея. Браво на Фики, когато нещо е добре направено, човек не може да се изкриви и да каже на бялото черно.
  13. Ъм, коментара ти за Вероника просто уби рибата. Толкова нереално мнение скоро не бях чел. Първо, заповядай на нейно участие, което се случва рядко, защото ТЯ така е избрала да бъде, за да видиш уважението на хората към нея и това как има поне 5-6 златни хита, които останаха вечни във времето. А коментара, за това, че Камелия е станала рекламно лице на марката й дори не го разбирам, какво лошо видя в това? Не само Камелия е лице на марката й, а и още куп попуярни личности, което отново доказва, че колежките й я уважават като човек и творец, след като застават с името и лицето си зад модните й предложения. Не очаквам да разбереш модата, която прави Вероника, не е за всеки, сори. Относно песента на Коста, нека да се върнем на темата все пак. Не видях нищо пошло в текста, съвсем нормална клубна песен, която има потенциала да се завърти, но едва ли повечето от вас ще оценят, тъй като, когато Коста беше на върха на кариерата си, повечето тук дори не са били родени. И пак ще приканя, идете на негово участие и вижте за какво става въпрос. Хората му се радват и пеят песните му, това е достатъчно.
  14. Бях на концерта и искам да кажа, че не съм фен на Глория, симпатизирам й просто. Отидох днес в последния момент и няма да разтягам локуми, а ще говоря конкретно. Да, в поп-фолка има кралица и това е ТЯ! малко над 3 часа ЖЕЛЯЗНО живо пеене, с много малко изключения всичко беше с бенд и на живо. Само можеш да ръкопляскаш, нищо друго. Брутален прием на ВСИЧКИ ПЕСНИ! Не съм чувал някой да е бил толкова аплодиран на всичко, което изпее. Беше страхотно. Глория беше истинска тази вечер. Глория излезе и смаза всичко, беше себе си. Нямаше излишна показност, нямаше нищо престорено, тя беше там да пее за тези хора. Залата беше пълна на 95%, партер + двата балкона, всичко! Невероятна емоция, всички гости бяха точно на място - Николай Славеев, Тони Дачева и Азис. Народната част беше страхотна, хората станаха и играеха хоро в залата, невероятно. Глория призна пред всички, че Тони Дачева е първата, тя е примата и го каза. Страхотно призвание и отдаване на чест. Азис е ясно, всички на крака! Аранжиментите с бенд звучаха страхотно. Това мога да кажа, Глория е Глория. Една е! От поп-фолка сигурно са само още едно, две имената, които могат да направят това, което тя направи тази вечер. След години, когато пак има юбилей залата вече няма да е НДК, сигурен съм в това, залата ще е Арена Армеец, защото за Глория днес беше затвърдено едно - това, че тя остава, остава завинаги.
×
×
  • Create New...