Blueberry Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 От чата: (05:19 AM) ambrosius_vallin - Пиша го тук за да го видят повече хора, наистина ми се прави секс и тъй като знам, че тук винаги може да се намери нещо, го обявявам, пишете ЛС 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Разбира се, макар, да съм активия. Активията на форона, направо с бифидус актаригуларис :1000 (20): ХАХАХАХХАХАХ потрес. :1000 (6): Поне да чуя гласа на Сиана в дискотека. :D :D :D 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Full on gay. Без да се обиждаш, но момичета (чисто сексуално) ме отвращават. Иначе съм на 16, едва ли съм много малък. :roll1: И още О, и аз съм така, редовно. Е, оня ден пак се депресирах, защото постоянно ми говорят не знам какво за момичета. А пък как да им кажа: млъквай, овцо, аз си падам само по хуйове! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Да, така е, аз преди година някъде писах, че Оцко трябва да се оттегли за малко, а той се засили още повече, сега му давам някакви съвети за песните, опитвам се по-точно, но той е предубеден, че трябва просто да направи хит на даден изпълнител и ми даде за пример Соня, което от една страна е хубаво, но наистина нещата станаха - еднаквост, какафония и комерс 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Фоксе, сигурен ли си че онези вагони книги, дето викаш, си прочел, са на истински влак, а не от онези детските, пластмасовите? е нееее 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Викам му,ако умра от болка с тая кислородна вода, ще те убивам. Слава богу, като го почисти с нея, не умрях. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Нищо не каза в момента. Ще видиш какво ще стане на турнето му в Австралия другия месец и догодина и на Световното. Айдеееееееееееееееееее лягам, за едно и също не ми се спори. Кой в каквото иска да вярва- хората не са слепи, нито глухи, нито пък ФИФА. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Чудя се да си взема ли Рики на работа, или не. Вземам го, айде вече наистина чаооооооооооооооооо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Боже, от kupicd ме питат за един техен куриер, който бях харесала какво станало с него дали сме се взели. Аз вече съм забравила за него, а те още помнят. Не, просто няма какво да говоря с тебе. Като не си запозната, не приказвай поне,че който е запознат, ще ти се смее. Рики е име в музиката, колкото и да не ти се иска. Вземи малко се информирай. Личи си колко си запозната с Рики. I don't care в никакъв случай не е хит,ако не знаеш. Харесвана песен, ама не и хит. Хит е "La Copa De La Vida. Мисли малко. Nobody Wants To Be Lonely също е хит. Поне бъди реална в оценките си и не принезявай успехите му. Рики е известен по целия свят, където и да отиде, ще ми вика неуспешен изпълнител. :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Друсана ли е, каква е- отвращава. !!! :1000 (29): Зайка посече безмилостно Майли Сайръс 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Отговора на фокса, след като беше набеден за мъжката зайка. Зайка в мъжки вариант. Интересно кой си ти момко и кога ми стигна жените, децата и чикиите, че да ми даваш определения? Кажи си стария ник, че сега си ми като девствен и не мога да схвана що за заблудена птица си? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Фокса за Андреа Мачкала Андра? - пхахаххаха, единственото което мачка са топките на Кубрат 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Толкова ли е тъпо в чалгата, че Весо "Фена" станал звезда, която е обект на разговор тук? съжалявам, че Весо Фена е по-интересен от Венера Камеловска :1000 (29): 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Поне не е дърт пергиш,миришещ на гроб като онази мумия от подписа ти! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Това не знам как сте го пропуснали. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): От тема за участие на Константин преди 2 години. zai4eto82 разказва, че Константин бил поискал да прави секс с нейна приятелка: О, как си го преживяла .. Не поискал теб, а приятелката ти .. тцтц .. Ами после я убих приятелката ми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Мен веднъж някъв наркоман се опита да ми вземе телефона,но слушайте как тъпотата ми ме спаси. На път за училище сутринта (не е като да кажеш,че не е оживено,центъра на София става въпрос) ме спира някъв сульо и ми вика "Дай си телефона"...гледам го аз,виждам че държи друг телефон в ръката и си помислих,че просто му е паднала батерията и иска да се обади,при което най-хладнокръвно и спокойно му викам "Ок,ама защо?" :1000 (29): И той такъв явно не очакваше подобен отговор,стъписа се, но пак ми вика "Абе давай телефона бе",а аз пак "Ама защо?"..повтори се още един-два пъти и накрая вече отчаян от мен вика "Офффф" и ме изблъска и си продължи по пътя :1000 (29): Чак тогава осъзнах,че явно е искал да ме обере :1000 (29): И веднага ми хрумна план,че ако ми беше извадил нож или нещо,имах семки в джоба,щях да бръкна уж за телефона, да ги взема и да му хвърля неочаквано фочите и да избягам Извод-винаги си носете семки! Представете си само ситуацията :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Не знам,ама Галена пак е бас мечовас "Бас мечо бас" на странен език! :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Пиян си да. Не ставаш! Яка резачка :laughing: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Поп- фолк иконата Глория е подготвила истинско шоу за концерта по случай 12 годишнина на Телевизия Планета. Певицата смята да изпълни един от най- големите хитове на всички времена "Пепеляшка". За целта, изпълнителката ще влезе в ролята на мащехата, а фолк фурията Андреа ще бъде Пепеляшка. Двете изпълнителки смятат да заложат на танцувите си умения, усвоени в предаването Денсинг Старс. Идеята на шоуто е да представи приказката в по- актуален вариант. Глория като злата мащеха, принуждава Андреа да се съблича и предлага тялото си на достопочтени господа. Именно така тя ще срещне принца (новото попълнение на Пайнер - Джордан) и между тях ще пламне искрата на любовта. Към шоуто се очаква да се включи и Ивана, като тантурестата добра кръстница, която ще запее "Ало, девойките" някъде в промеждутъка. Източник: Сигнал бг AHAHAHAAHAHA 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 (01:07 AM) Glamdring - Ниско, набито и в гъза развито. Нека съм прост, но това е Ивана. Да си го имаме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Отец Dean публикува това: Неофит Патриах Български - Живот и песнопение Текст: Отца Музика: Сина Аранжимент: Светия дух 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Прясно, прясно... Аз нямам проблем с моята сексуалност, само с един разговор мога да си уредя мацка за вечерта. Не съм грозен, а и много ме бива. НО ти това няма как да го знаеш, защото не минавам педерастчета като теб ... смешко! ПОКЛОН!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Кой си минал ти бе ? От 10000000000 километра си личи, че си комплексиран девственик( предметите не се броят ). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Андреа може да мачка кокошките в двора баба и 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.