Jump to content

hero.in

Ramaniacs
  • Коментари

    420
  • Регистриран

  • Последно посещение

4 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

hero.in's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

8

Репутация

  1. :1000 (29): Иначе темата е чудесна, според мен е голяма гордост, че Флорин Салам от Румъния е направил кавър на родния шедьовър "Без да ми се дърпаш"
  2. Цеца е известна в бившите югославски републики + България. Едва ли е известна в Гърция, Албания, Турция и Румъния. Ако ще си говорим за балкански звезди, то това са Инна, Таркан, Моранди, Анна Висси, Кати Гарби, Елена Папаризу и т.н. От сръбските артисти само за Горан Брегович се сещам.
  3. Да, сетих се. Аз тогава реших, че сигурно майката на майката(демек бабата) не е отишла на тяхната сватба
  4. Не помня точно как беше сцената, но .... Значи Тед се е разплакал, че майката няма да може да присъства на сватбата на децата му, още преди да се е запознал с майката? :1000 (29): Оф забрави ... сетих се сцената, дето са стари, 2024г. нали? Ем, може.
  5. Няма как майката да е мъртва, защото само преди няколко епизода даваха как тя разказва на децата как се е запознала с баща им. Теории около сериала бол. Уж майката щеше да е някаква сестра на Барни
  6. Дали Moko Solution имат партньорство с някоя от българските музикални компании Ако успеем да отговорим на този въпрос ще разберем кой ще подгрява :1000 (29): Има вероятност и аз да отида на концерта, макар, че не съм голям фен на Цеца. Би ми било интересно да видя нейното представяне.
  7. По принцип подгряващи по концерти са винаги локални артисти, за това би трябвало да очакваме български изпълнител. Кой организира концерта?
  8. Това е добра новина.
  9. Темата е за български оригинали, не за оригиналите на българските кавъри.
  10. Фокси, забравяш за периода, в който Илиян бе по-слушаният от Преслава. Не винаги жени са били лидерите в чалгата.
  11. hero.in

    Радио ПИРАТ FM

    Шегувам се, няма лошо да си промотираш сетовете
  12. hero.in

    Радио ПИРАТ FM

    Аман бе, има ли тема, в която не си споменал за твоите миксове :1000 (29):
  13. hero.in

    Радио ПИРАТ FM

    Погледни ме фочите Най-голямата
  14. Драгона навремето нали обясняваше, как целия златен резерв на България е бил тайно предаден на американците. За това вече на банкнотите не пише, че срещу замяна на банкнотата БНБ плаща злато (както на старите пари е пишело ЦЪК) Сега явно подобно на България и украинското злато е отмъкнато. Между другото ето един интересно клипче за Ротшийлд и общо взето историята на парите.
×
×
  • Create New...