Jump to content

Ивал.ЪТ

Rеspеct
  • Коментари

    754
  • Регистриран

Всичко публикувано от Ивал.ЪТ

  1. А на тия дришльовци от къде са им парите дето им ги е откраднал? :1000 (29):
  2. Чудех се в кой момент ще се започне да се драматизира излишно...да, не е най-красивата и изискана гледка,но си е ангажимент като всички останали - отиваш,вършиш си работата,взимаш си парите и си заминаваш. Каква е публиката не е твоя грижа. На всички сигурно им се иска да пеят само в пиано барове,ама не става. В самият ангажимент няма нищо срамно,срамно е ти как си позволяваш да се държиш, а за това публиката няма значение. Ти ако си си парцалак в поведението си и пред изкуствоведи да пееш,няма да е голяма разликата. Защо на Малина и Андреа никой не се опита да им пъхне банкнота в пазвата?
  3. Така е,никога не съм бил по-горд с кралица Малиновче :1000 (29):
  4. Хахаха златна тема обаче, Тотя е брутална с двулевките между циците :1000 (29):
  5. На коя минута, че не мисля да го гледам цялото :1000 (29):
  6. По-скоро нямат нужния репертоар :1000 (29): и най-вероятно не ги и канят,иначе не мисля,че биха отказали,от едно такова участие се изкарват пари като за 3,а те двете не са от най-немеркантилните :1000 (29): Ивана няма ли я,тя сигурно разбива със Стояна
  7. Maлина е страхотна просто! :1000 (29): Как дигна бабките хахаха и дори се прегръщаше с едната на 18:12... и докато на Галена и бутат парите в циците,тя си даде парите с които я замерят на детенцето.
  8. Ивал.ЪТ

    Online: Галена - Криво ще ми е

    Добре де, само аз ли не откривам никаква връзка между куплети и припев? Още я боляло,още и горяло,сърцето не забравяло а изведнъж криво ще ми е ден-два..
  9. Kaто се замисля, Соня през годините е имала доста приятни и интересни песни,може да не са били хитове,но поне не се е излагала с гадни кючеци от сорта на "Раз два" и "Ще полудея" например,поне аз не се сещам,поправете ме ако не е така...като глас също ми е по-приятна...Петко,съжалявам
  10. И аз гласувам "Не". С Ноле си имаме лаф от години,но когато е трябвало да бъда наказан за нещо,съм бил,същото се отнася и за фокса и останалите които гласуват с Да-съмнявам се някое от наказанията им да е било не на място.
  11. Ивал.ЪТ

    Beyoncé - Общи приказки

    Направо размаза с тоя ход! Най-голямата.
  12. Ивал.ЪТ

    Годишни Рама-Награди 2013

    Много съм развълнуван,не очаквах да спечеля и не съм се подготвил,толкова съм изненадан!...Благодаря ви от сърце,ще се постарая да продължавам да ви радвам с орЕгинално сценично присъствие, за мене беше удоволствие! :1000 (19): Пиерче,жесток си,евала за креативността! Догодина предлагам да го направите лайф - обявява се категория и веднага пряко включване за емоциите около нея :1000 (29):
  13. Ивал.ЪТ

    Lady Gaga - Общи приказки

    Kви изчисления,кви статистики, ще каже човек че процент ви отчитат..радвайте се на музиката бе хора,кво значение има коя колко бройки продала повече или по-малко На тайния и концерт е имало английска инвазия :1000 (29): http://instagram.com/p/hmZCI8Q0S0/
  14. Ивал.ЪТ

    Jessie J - Общи приказки

    Номинация Грами за най-добър саундтрак,заедно с Лана, Колдплей и др. :1000 (33):
  15. Ивал.ЪТ

    Jessie J - Общи приказки

    Именно тва показва какъв артист и какъв талант във всяко едно отношение е,точно за това няма правото да пада на такова ниво с такива песнички.
  16. Ивал.ЪТ

    Jessie J - Общи приказки

    Малко съм разочарован,песента не е кой знае какво,а сега и клипа 4 минути дъщерята на Лорд Волдемор... Страхотно поведение пред камера и все пак краисва визия,но само това?
  17. Ивал.ЪТ

    Jessie J - Общи приказки

    Мадафака тва трябва да излезе на носител цялото...страхотно,дано!!
  18. Ивал.ЪТ

    Годишни Рама-Награди 2013

    Пропуснал съм тема на годината - определено Нереализираните,респект за Янева
  19. Ивал.ЪТ

    Годишни Рама-Награди 2013

    1. Дебют на годината - ambrosius_vallin,California. 2. Respect на годината- VASSETO, OstapBender 3. Раздел на годината - Pop folk 5. Коментар на годината- Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. 6. Раманиак с най-интересни коментари - Ivanhoe, -A., DeanWinchester 7. Раманиак - Най-голям фен - Патрик, -A. (на мама Фоти) :1000 (29): 8. Раманиак - Най-голям антифен -обща номинация за Глориевите, за които след Пясъчни кули нищо не върви,по-голямо антифенство от тва къде.. :1000 (29): 9. Раманиак-Скандалджия - Боби,HUNTER,Лебедат 10. Най-известен потребител - Зайка,VOGUE 11. Най-сексапилен потребител - Тanya, DeanWinchester VASSETO 12. Най-оригинален никнейм - Лебедат определено 13. Флуудър на годината - Зайка,Сенуж 14. Най-голям дразнител- Лебедат,Bandolero 15. Двойка на годината- Аз и DeanWinchester, Аз и зайка нищо,че ме отхвърля 16. Профилна снимка на годината /линк към снимката/ Сашо определено е във форма,линкове има достатъчно. Дийн също изкара хитова снимка,която жъне фурор из мрежата :1000 (29): 17. Графикьор на годината- Амацка,pacho,амброжката 18. Модератор на годината - Иван,Амаци,ноле 19. Потребител на годината - Иван,фрийгъл,Дийн 20. Потребителка на годината - Амацка,Хриси,зайка Има още супер много хора на които се кефя, като dragon,Nolah,Gerganafen,ICEberg,Nicolas,Pierre,Sylar,Dzhaner...но просто тая година не можах да ги наместя всички,догодина. :1000 (29):
×
×
  • Create New...