Jump to content

Ивал.ЪТ

Rеspеct
  • Коментари

    754
  • Регистриран

6 Последователи

About Ивал.ЪТ

  • Рожден ден 16.12.1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sf

Последни посетители в профила

19440 посещения в профила

Ивал.ЪТ's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

12

Репутация

  1. А на тия дришльовци от къде са им парите дето им ги е откраднал? :1000 (29):
  2. Чудех се в кой момент ще се започне да се драматизира излишно...да, не е най-красивата и изискана гледка,но си е ангажимент като всички останали - отиваш,вършиш си работата,взимаш си парите и си заминаваш. Каква е публиката не е твоя грижа. На всички сигурно им се иска да пеят само в пиано барове,ама не става. В самият ангажимент няма нищо срамно,срамно е ти как си позволяваш да се държиш, а за това публиката няма значение. Ти ако си си парцалак в поведението си и пред изкуствоведи да пееш,няма да е голяма разликата. Защо на Малина и Андреа никой не се опита да им пъхне банкнота в пазвата?
  3. Така е,никога не съм бил по-горд с кралица Малиновче :1000 (29):
  4. Хахаха златна тема обаче, Тотя е брутална с двулевките между циците :1000 (29):
  5. На коя минута, че не мисля да го гледам цялото :1000 (29):
  6. По-скоро нямат нужния репертоар :1000 (29): и най-вероятно не ги и канят,иначе не мисля,че биха отказали,от едно такова участие се изкарват пари като за 3,а те двете не са от най-немеркантилните :1000 (29): Ивана няма ли я,тя сигурно разбива със Стояна
  7. Maлина е страхотна просто! :1000 (29): Как дигна бабките хахаха и дори се прегръщаше с едната на 18:12... и докато на Галена и бутат парите в циците,тя си даде парите с които я замерят на детенцето.
  8. Ивал.ЪТ

    Online: Галена - Криво ще ми е

    Добре де, само аз ли не откривам никаква връзка между куплети и припев? Още я боляло,още и горяло,сърцето не забравяло а изведнъж криво ще ми е ден-два..
  9. Kaто се замисля, Соня през годините е имала доста приятни и интересни песни,може да не са били хитове,но поне не се е излагала с гадни кючеци от сорта на "Раз два" и "Ще полудея" например,поне аз не се сещам,поправете ме ако не е така...като глас също ми е по-приятна...Петко,съжалявам
  10. И аз гласувам "Не". С Ноле си имаме лаф от години,но когато е трябвало да бъда наказан за нещо,съм бил,същото се отнася и за фокса и останалите които гласуват с Да-съмнявам се някое от наказанията им да е било не на място.
×
×
  • Create New...