Jump to content



Десита - Не ме давай, татко!


Препоръчани коментари

  • lucellent changed the title to Десита - Не ме давай, татко!

Като изключим, че запознатите с чалга legacy-то няма как да не се сещаме за евъргрийна на Вики :D... песента на Десита е супер! Ето това значи яка, ударна чалга като от ретрото. Жалко, че Галин се сеща да им прави такива чак през 2023, защото през една 2021 това щеше да е идеалния преход на Десита към по-масов имидж.

Link to comment
Сподели в други сайтове

20 секунди й отделих. Супер незапеваема и абсурдна... не знам кой толкова я подтиква да прави текстовете си. Това е по-зле дори от предната й. Някакъв опит за оригиналност, но нелепица се е получило.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде ЧИстито на ДРИсита! И нейния глас мина през AI :D "ТаткООоОоО, РаноООО" Тия явно са мазохисти и ги кефи тоя гаден ефект върху вокалите.

spacer.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Когато си мислиш, че ще чуеш красива и стойностна балада, а се окаже турлюгюбек с гнусен текст. Текста разваля всички възможности за какъвто и да било успех на тази песен. Десито, къде ти е акъла ма? 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Когато Гло и Тони пуснат по-свежарско парче от 20-ина годишно момиче... Хич не е подходяща за днешното време такава песен. Те кифлите по чалготеките вече са "дали" на поне дузина връстници и шугар дедита, как Най-прясна Деса очаква да й пеят "не ме давай, татко"? А пък жените, на които би се харесвала такава тематика, са женени отдавна, на някои татковците вече не са между живите. Странна представа за "летен хит" имат някои чалгжарки...

Link to comment
Сподели в други сайтове

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Не си спомням коя беше последната песен, която ми беше толкова криндж да слушам. Направо абсурден текст, това постоянно повтаряне на татко убива всякакъв тип заряд в турбочалгията, която се е опитала да направи🤣🤣🤣🤣

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DanielPiliov каза:

60К за 3 часа
Галин пак ли е на пазар???

Или просто се е разчуло, че  Деса е пуснала криндж песен. И тая песен ще прескочи милион, за повече едва ли ще се изръсят.

 

На второ пускане - ако не слушаш какво точно пее - не е зле.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента не е лоша ако не я слушаш какво пее или си на достатъчно много водки, иначе - не. 

Не ме давай татко на момче богато, с малък да е ама мен да иска....

:D

Не знам как я пусна тая глупост, ще се направя, че не съм го чул.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И на мен много ми харесва, ако не обръщам внимание на смешния текст.
И тая, в кой век живее? НЕ МЕ ДАВАЙ, ТАТКО - сериозно ли? Бе ти наред ли си? Все едно си 15 годишна циганка и баща ти търси богато момче да те жени. Първо, на тази възраст отдавна никой не чака одобрението на баща си или ако чака, то ще е в мюсюлманските страни. Сигурно в Израел това щеше да е мега хит ама да ми го пееш тук. Все едно нямаш акъл в главата, чакаш баща ти да ти даде позволение да не се жениш... До къде стигнахме, а къде се върнахме? Не се ли срамува от този текст? Жалко за иначе добрата музика която е направила и въпреки всичко приятния клип със скъпата булчинска рокля! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...